Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Eπόμενο κόλπο απο τη κυβέρνηση. Στήνουν νομιμοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών μέσα απο το ΣτΕ αντί αυτή να περάσει απο τη Βουλή με 180 ψήφους.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη (πολύ πάνω απο 100 χιλιόμετρα την ώρα)

ΑΠΟ ΕΞΩ ΘΑ ΕΛΘΕΙ. ΚΙΣΜΕΤ (Τα 9Ρ εγώ τα έζησα… άλλοι τα είδαν απο τη τηλεόραση…)

Τι να λέμε τώρα. Απο το ΣτΕ πέρασαν τα μνημόνιια και με πρόεδρο τον μετέπειτα ΠΘ τομΠικραμμένου αναγνωρίστηκαν σαν συνταγματικά. Τώρα έβαλαν και άλλους στα κόλπα εθελούσια ή όχι δεν είναι σαφές, την Πανμακεδονική Ένωση Αυστραλίας με στόχο να σπρωχθεί η “συμφωνία” να περάσει απο το ΣτΕ (Φέξε μου και γλίστρησα). Απο τη στιγμή που οι θεσμοί δεν λειτουργούν στη χώρα μας και δημοκρατία δεν υπάρχει, τίποτα δεν είναι νόμιμο. Το μέλλον θα φυλάττει εκπλήξεις. Διαγραφές δεν μπορεί να υπάρχουν για κανένα.

Χάσιμο χρόνου και πολύ επικίνδυνη είναι η εμπλοκή του ΣτΕ στο θέμα της υπογραφής Κοτζιά. Είναι και αργόστροφο και δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί με τα διεθνή standards. Προτιμώ συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα, απο πόρτα σε πόρτα.

Το ΣτΕ δεν είναι αρμόδιο να βγάλει αντισυνταγματική μια συμφωνία που δεν έχει περάσει απο τη Βουλή. Διότι δεν είναι νόμος του κράτους. Κατανοητόν; ΝΙΑΟΥ.

Η συμφωνία των Πρεσπών έχει δύο μέρη, το προσύμφωνο και το σύμφωνο. Για το προσύμφωνο πρέπει να υπάρχει επικύρωση με 180 βουλευτές, το ίδιο και για το σύμφωνο (αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία). Αυτά δεν υπάρχουν. Μέχρι τότε δεν είναι δεδομένο τίποτα αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει νομιμότητα και για το λόγο αυτό τις αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων τις θεωρώ σικέ. Πολλές φορές γίνονται για να κερδηθεί χρόνος π.χ. είσοδος FYROM στο ΝΑΤΟ κλπ.

Αυτό που βλέπω στα σίγουρα, είναι ότι πρόκειται για μια υποχώρηση της Ελλάδας για να μπεί στο ΝΑΤΟ η FYROM κατά πρώτον, κάτι απο το οποίο δεν κερδίζει και μια εργολαβία που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για να βγεί η FYROM στο Αιγαίο, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Soros. Επόμενο project η Αλβανία (τώρα που γυρίζει και μοιράζει λεφτά) και η Βουλγαρία. Στο τραπέζι θα βάλουν ότι συνθήκες υπάρχουν για “επικαιροποίηση”, που αφορούν τα σύνορα στα Βαλκάνια.

Tις όποιες δηλώσεις του Τοτο-Koύλη δεν πρέπει να τις παίρνετε στα σοβαρά, γιατί με όσα λέει και κάνει συμπαραστέκεται στη κυβέρνηση (οι ίδιοι είναι πάντα αυτοί που κυβερνούν, μούρη αλλάζουν και τα κάνουν πιο σκατά κάθε φορά, γιατί είναι μαλάκες, δεν τόχουν). Μη σας κοροιδεύει ο Πάστα - Φλώρα ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία μετά. Όταν η FYROM είναι στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, όπως και η Αλβανία αυτός θα παει στη Τουρκία να κάνει διακοπές, όπως ο μπαμπάς του (“Τσαγλανγιαγκίλ εδώ, σας περίμενα” το θυμάσθε, το βραβείο Ιπεκτσί της Ντόρας, το ιδιο είχε και ο μπαμπάς της ο Γερμανολάγνος), όταν η Ελλάδα θα έχει πάρει φωτιά.

ΛΑΜΟΓΙΟ που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει (δικό μου αυτό).

Εσείς θα πληρώσετε τη πολιτική του Τοτό-Κούλη. Παρα - δοτός είναι απο παρά - δοση. Δεν βλέπετε τι “παίζει” στο video;

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΥΤΑ (ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΕΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ)


Κάτι ορμονικό έχει. 21 νεκροί στη Μάνδρα της λένε κάτι; Tο έργο στο Φ(Τ)άληρο ίσως;

OI ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗ ΤΡΩΣ.

Αυτό παίζει. Το είχα γράψει και εγώ. Ποιός με ακούει. Τί έξυπνοι και σοβαροί που είσθε.

EN TΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ OFFSHORE ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΗΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…

Ο Σόρος του ΓΑΠ, του Τσίπρα, του Ποτάμι, του Τοτό-Koύλη (που τραβάει πολύ τον πεθαμένο για να μπεί πρώτα η FYROM στο NATO) έχει χαράν μεγάλη. Μετά τα κοιτάσματα στη Κύπρο και τα κοιτάσματα της FYROM – Θεσσαλονίκης – Βορείου Αιγαίου θα περιέλθουν στον διεθνή παράγοντα. Ακολουθούν τα κοιτάσματα της Κρήτης (έχουν βγεί ήδη οι εγκάθετοι που παίζουν και τα σχετικά παιγνίδια σε Ελλάδα, σε Κύπρο, σε Αίγυπτο κλπ). Τα κοιτάσματα του Ιονίου πήγαν υπερΤαμείο για ξεπούλημα και επενδύσεις στα ΜΜΕ του καρτέλ, σε δρόμους στη Κρήτη, σε καράβια στη Κίνα κοκ. Και όποιος κάνει το μάγκα υπάρχει ο μπαμπούλας ο Τούρκος, που επι χρόνια εξοπλίζουν οι ΗΠΑ.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΕΡΕΖΑ

Θεέ μου

γιατί σε εμένα να τυχαίνουν τόσοι μαλάκες που τους βοηθάω κιόλας. Τόσο φροντιστήριο και τίποτα. Δεν αναφέρομαι στους κουτούς, αυτοί πληρώνουν φόρους κανονικά, χάνουν τα σπίτια τους, τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους, πάνε μετανάστες, τα πάντα. Αναφέρομαι σε αυτούς που το παίζουν έξυπνοι. Συνέχεια πιάνονται και τους τα λέω κιόλας απο πρίν για να μη τους πιάσω…! Το βλέπω κάτι σαν γυμναστική… Είναι όλα τέζα στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.