Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Μη περιμένετε απο Τσίπρα και Μητσοτάκη κάτι. Είναι και οι δύο εραστές των δανείων και του χρέους. Την Μακεδονία τη παρέδωσαν. Γιατί δεν παραιτούνται ΝΔ βουλευτές;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΤΟ-ΚΟΥΛΗ. ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ

ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  • Τα κόμματα πρέπει να θεωρούνται οργανισμοί με μηχανισμούς που παρακολουθούν τα τεκτενόμενα σε κάθε πολικτική, οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα. Συνεπώς, αν η ΝΔ συλλογικά δεν αντιλαμβάνεται τι σκατά υπέγραψε ο Τσίπρας, αυτό συμβαίνει επίτηδες και τότε είναι στη παρέα του χρέους και του ξεπουλήματος και πάλι. Δεν άλλαξε τίποτα στη ΝΔ με την εκλογή του Τοτό-Κούλη. Τϊποτα. Πάμε προς το χειρότερο.
  • Μπαλαντέρ στις εξελίξεις όλα τα μικρά κόμματα και σε όλα τα θέματα, μια παλιά συνήθεια που συνεχίζεται και τώρα. ΑΝ όλοι  οι βουλευτές της αντιπολίτευσης είχαν παραιτηθεί είτε για τη προδοσία της FYROM είτε για τη προδοσία του Νέου Μνημονίου που συμφωνήθηκε, θα είχαμε εκλογές. Πρέπει να βγαϊνουν πολλά λεφτά στις ψηφοφορίες στη Βουλή…
  • Οι εκλογές δεν γίνονται, γιατί ο σκηνοθέτης κόβει το χρόνο σε σενάρια. Οι ηθοποιοί στη Βουλή τα παίζουν το ένα μετά το άλλο και κονομάνε, σαν τις αρκούδες που θέλουν γλυκό στο Τσίρκο.

ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΟΡΘΙΟΙ. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ…

Κατηγορούν τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της Στοάς Μαλακαντάση τη Τουρκία ότι δεν έχει ελευθερία λόγου και ισχυρίζονται ότι στην Ελλάδα υπάρχει!!! Ούτε στην Ελλάδα υπάρχει. Απόδειξη είναι αυτοί που τα λένε και παραμυθιάζουν τον κόσμο κατηγορώντας μόνο το Τσίπρα γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλό να πούν για το φιλογερμανό Τοτό-Kούλη.

Ελευθερία λόγου δεν είναι να μιλάς μόνο σε φίλους σου ή στα ιστολόγια. Ελευθερία λόγου είναι να μιλάς στα ΜΜΕ του καρτέλ και να μη σου πρήζουν τα απίδια με φωνές και μαλακίες κάθε τόσο οι εγκάθετοι και οι βίζιτες, οι άσχετοι και οι μπουκωμένοι.

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα οι θεσμοί δεν λειτουργούν. Δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα. Παντομίμα είναι όλα. Ενας βόθρος που είναι έτοιμος να σκάσει είναι η χώρα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΝΑΕΙ…

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ ΤΟΤΟ-KOYΛΗ; H ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ;

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους (και λόγω Μακεδονίας) ο κόσμος άρχισε να ξυπνάει και οι μάσκες πέφτουν η μία μετά την άλλη! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ (σήμερα με μπουκαλάκια νερού και αύριο με τις πέτρες)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.