Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Το Καραμανλή που χρεοκόπησε την Ελλάδα και είναι έξω ακόμη, θα μιλήσει για τη προδοσία του Σορο-Τσίπρα στηρίζοντας το άλλο αυτοδημιούργητο Τοτό-Κούλη!!!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!

Εδώ και μέρες αλλά και χθές σας φανέρωσα το μεγάλο παραμύθι που παίζεται στη Βουλή. Σας έδειξα το τέλος της ιστορίας πριν παιχτεί και όχι μια φορά αλλά πολλές φορές. Πιασμένα απο το λαιμό είναι τα γατάκια και καίνε πιθήκους στη σούβλα για να μη φανεί ΠΩΣ (ΤΗ) ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.

Είναι όλοι παρέα και σας δουλεύουν. Τραινάκι σας πάνε.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα μου. Έχουν ζουμί. Πάαααρα πολύ ζουμί.

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ… ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑ!!!

“TA ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ” απο βουλευτή της ΧΑ, μέσα στη Βουλή!!!

Αυτό δεν χρειαζόταν. Ήταν “ΛΑΘΟΣ” ή μήπως ήταν στημένο για να σωθεί ο Καμμένος και να μη υπερψηφισθεί η πρόταση Τοτό-Κούλη λόγω μη παρουσίας της ΧΑ στην αίθουσα;

ΤΑ ΔΥΟ “ΑΝ

  • “Αν” oi Χρυσαυγίτες ήταν έξυπνοι, θα έλεγαν τα πατριωτικά τους εκτός Βουλής σε δημοσιογράφους. Κάποιος λόγος θα υπήρχε να τα πούν εντός Βουλής. Δεν νομίζετε;
  • Mονόδρομος η έξοδος του βουλευτή της ΧΑ απο το κόμμα τις επόμενες ώρες. Αλλοιώς θα επιβεβαιωθεί και πάλι ότι όλοι είναι μια παρέα και ότι το δρώμενο Μπαρμπαρούση, έγινε για να βγούν μερικά απο τα κουκιά υπερ της μομφής και να μη πέσει η κυβέρνηση. Ο Σόρος έχει…
  • “Αν” τελικά αποβληθεί η ΧΑ απο τη συζήτηση το… ισοζύγιο πληρωμών και ψήφων αλλάζει. Ο Σόρος έχει…

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ… ΕΣΚΑΣΕ KAI Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ!!!

Το ΚΚΕ απέσυρε και αυτό τους βουλευτές του απο τη διαδικασία. Μπορεί η όλη διαδικασία να είναι μάπα και έχω ήδη σε προηγούμενο άρθρο εξηγήσει το γιατί αλλά η ψήφος μετράει πιο πολύ απο τη θεωρία.

Για ποιά ψηφοφορία για πρόταση μομφής μιλάμε;

Είναι όλοι μια παρέα. Συνεννοημένοι. Παίζουν θέατρο. Απο τους 267 υπόλοιπους βουλευτές οι 145 είναι του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ΑΝΕΛ μπορεί και να μη χρειασθεί να ψηφίσουν υπερ της κυβέρνησης ή να βγούν της αιθούσης!!! Φοβερό!!!

Μπορεί η ΝΔ να το έκανε για να χτυπήσει τους ΑΝΕΛ όπως λέει ο Κουτσούμπας αλλά τότε “γιατί” το ΚΚΕ δεν μένει να ψηφίσει για να δούμε τη στάση των ΑΝΕΛ και “γιατί” το κάνει θέμα και δημόσιο θέαμα; Δεν μασάω…

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ

Δεν έγραφα απο προχθές για “καταγεγραμμένους” που δεν θα ψηφήσουν τη πρόταση μομφής; Περίμενα ότι κάτι θα συνέβαινε. Την πάτησαν και πιάστηκαν ΠΑΛΙ. Είναι ολοι μια παρέα.

Η ΝΔ γιατί δεν παραιτείται για να γίνουν εκλογές να τελειώνουμε; Γιατί το Τοτό-Koύλη είναι Γερμανόφιλο και το καλό σκυλάκι δεν πάει αντίθετα προς την επιθυμία των αφεντικών του. Τη χρεοκοπία Καραμανλή πληρώνει η ΝΔ και η χώρα. Είναι πολλά τα λεφτά. Ο Σόρος έχει… και οι δανειστές τους κρατάνε απο παντού. Η διαφθορά είναι διαχρονικό φαινόμενο και ακουμπάει ΟΛΑ τα κόμματα.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…

Το “Συμβούλιο” είναι σε πανικό και παίζει τα ρέστα του. Σε κάθε στροφή το τραβάω φωτογραφία με τη κατσίκα στη πλάτη…

Τι προδοσία και αυτή. Όλοι μια παρέα είναι. ΟΛΟΙ. Εϊναι σε πανικό όμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.