Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Έρχεται καθαρή έξοδος για τη κυβέρνηση Τσίπρα και πολύ ξύλο. Για βραβείο! Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο η κάναβη, η ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά θα μπούν στα σχολεία.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΡΟΛΕΜΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΕΙΑΧΝΕΙ; KANABH OMΩΣ ΜΠΟΡΕΪ… ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Για το θέμα Μπουτάρη και το Κιπά

1. Ξαφνικά η μπάλα στην εξέδρα, για να φανεί ως ηγέτης της ΝΔ ο ανύπαρκτος φραπές.

2. Ο Μητσοτάκης δημιούργησε θέμα σε ύποπτο χρόνο. Το γιατί αφορά τη FYROM. ¨Εχουμε διαπλοκή δηλαδή. Ξέρει κάτι ο Παγιάτ, o Μητσοτάκης και ο Δήμαρχος που τη πέταξε;

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ…

lathro-2-1_thumb2

Τα πάντα ελέγχονται.

Mέσα στη συμφωνία της Τουρκίας με τις ΗΠΑ για τη παραλαβή των F35 και το τάισμα των Ελλήνων με το θέμα των S400, που η Τουρκία θα πάρει 19 μήνες μετά (με την υπόσχεση να μη τους χρησιμοποιήσει!!!) και η κατάργηση της συμφωνίας επανεισδοχής των προσφύγων απο την Ελλάδα στη Τουρκία. ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ.

Η FYROM που θα βγεί σε λίγο στο Αιγαίο μέσω Αξιού, η Δυτική Θράκη, τα κοιτάσματα στο Αιγαίο και στις μη οριοθετημένες ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όλα στη συμφωνία και στα σχέδια των Αμερικανών.

Για το κόλπο τελικής εκτέλεσης μιας απόφασης, με διαδοχική μετατόπιση της ημέρας εκτέλεσης της, ώστε εικονικές ή επικοινωνιακές άλλες αποφάσεις να ρϊχνουν σύννεφα και να μεταθέτουν κρίσεις έχω γράψει σε προηγούμενο άρθρο. ΗΠΑ και Τουρκία φαίνεται ότι έχουν τον ίδιο δάσκαλο... της πλάκας...

Βαρέθηκα. Κάθε  μέρα δεν μπορώ να δίνω εξετάσεις… και δεμένος τους δέρνω…

Συνεπώς, η ανακοίνωση ενός διατάγματος Donald Trump που θα πάγωνε το πρόγραμμα παράδοσης F35 στη Τουρκία ΔΕΝ θα πρέπει να περιέχει όρους (μιλάμε για Natural High IQ not embedded…), δεν θα είχε νόημα αν δεν είχε συνέχεια. Για τη λύση του διατάγματος έχω γράψει πρώτος (συνηθισμένο).

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ (ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΚΟΜΗ)

Ένας ψυχοπαθής δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα. Απλά κακολογεί τους άλλους.

Όταν οι “άλλοι” δεν μπορούν να προβλέψουν τίποτα, είναι ανίκανοι και κακολογούν τους άλλους, τότε εκτός απο μαλάκες είναι και ψυχοπαθείς. Σημειώσατε 2-0.

Ο Καραμανλής χρεοκόπησε την Ελλάδα και τον Γεωργίου η Στοά Αρχιδομαλακαντάση μπορεί να τον βγάλει ένοχο όσες φορές θέλει. Ο Καραμανλής χρεοκόπησε την Ελλάδα και αυτό δεν αλλάζει. 3-0.

Πάμε στο πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται απο το ΣΥΡΙΖΑ-FYROM…

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΠΕ ΜΑΖΙ (τόχω προβλέψει και αυτό)

ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ συνάντηση Τούρκου ΚΟΤΣ – Μητσοτάκη ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Βάλε και Αβραμόπουλο με ΤΑΠ… Οργανωμένα και με δείπνο στη Κρήτη…

Το δημόσιο χρέος αντί να κουρευτεί, μεγαλώνει

Η κυβέρνηση που εκλέχτηκε με σημαία τη διαγραφή -αρχικά- και το κούρεμα του χρέους -στη συνέχεια-, εξακολουθεί να το αυξάνει. Ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2018 το χρέος ήταν στα 344 δις ευρώ ή 194% του ΑΕΠ, όταν μόλις το 2016 ήταν στα 315 δις ευρώ. Τα τεράστια  πρωτογενή πλεονάσματα πρωτοφανούς αφαίμαξης ύψους 21 δις ευρώ που επιτεύχθηκαν την τριετία 2016-2017, αντί να οδηγήσουν σε μείωση του χρέους, οδήγησαν σε αύξησή του!

Η δημόσια περιουσία μπαίνει υποθήκη

Σύμφωνα με το άρθρο 109 του Πολυνομοσχεδίου, η κυβέρνηση βάζει ενέχυρο τη δημόσια περιουσία μέχρι του ποσού των 25 δις ευρώ. Αυτή η εγγύηση παρέχεται μέσω του Υπερταμείου που δημιουργήθηκε με την υπογραφή Τσίπρα-Καμμένου το 2016 (ν. 4389/2016). Υπενθυμίζουμε ότι τότε ακριβώς, μέσω του Υπερταμείου, η κυβέρνηση εκχώρησε το σύνολο της δημόσιας περιουσίας στον έλεγχο των δανειστών για έναν αιώνα, μέχρι το 2115!

Εμφανίζεται λοιπόν η κυβέρνηση να βάζει τον Ιούνιο 2018 υποθήκη δημόσια περιουσία ύψους 25 δις ευρώ, για ένα δάνειο που πήρε τον Δεκέμβριο του 2015 ύψους 3,4 δις ευρώ. Για να το καταλάβει κάθε πολίτης, είναι σαν να βάζει κάποιος υποθήκη το σπίτι του, χωρίς καν να παίρνει το δάνειο! Αν προχωρήσουν σε μια τέτοια ρύθμιση βάζοντας ενέχυρο 25 δις ευρώ, το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν είναι να εξασφαλίσουν το αδιάθετο υπόλοιπο του 3ου Μνημονίου που σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) ανέρχεται σε 27,4 δις ευρώ. Κάθε άλλη επιλογή θα είναι μια ακόμη τραγική εθνική υποχώρηση».

Τα έχω γράψει αυτά τόσες φορές που δεν μου σηκώνεται. Όπως τα περίγραψα πριν ΧΡΟΝΙΑ, ότι θα συμβούν έγιναν. Βαρέθηκα τη τόση μαλακία, την ασχετοσύνη και τη τόση προδοσία.

Όλοι παρέα είναι. Δεν υπάρχουν κόμματα. Kαι όποιος πιστεύει ότι το ΑΜΕΑ απο τη Κρήτη θα σώσει τη χώρα πρέπει να τα παίρνει γενικώς…

Τις τρώνε συνέχεια… Μουλάρια όμως. Μπουτάρης και άμα γουστάρεις… ΧΑΧΑΧΑ

Ο DONALD TRUMP ΕΝΙΧΥΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε.

Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ είχαν δώσει στους Ρώσους και ορυχεία ουρανίου στις ΗΠΑ. Μια χαρά παρέα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.