Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Η προδοσία συνεχίζεται. Βαφτίζουν τις περιουσίες των Τσάμηδων με άλλο όνομα, τις λένε μεσεγγυήσεις που είχε δώσει πριν το πόλεμο το Αλβανικό κράτος… Τρίχες.

Του Καθηγητρή Γ.Ζουγανέλη

Ο ΝΟΝΟΣ ΤΗΣ FYROM ΚΟΤΖΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ!!!

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ 247 του Ιβαν νομίζω, ο Σκαπανέας Κοτζιάς ερωτηθείς σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία επανέλαβε ότι δεν ετέθη ποτέ τσαμικό ζήτημα ούτε ο ίδιος θα αποδεχόταν μία τέτοια συζήτηση.

Ξεκαθάρισε ότι οι περιουσίες των μεσεγγυήσεων ιδιοκτησιών του αλβανικού κράτους και Αλβανών ιδιωτών προ του πολέμου- που δεν έχουν σχέση με τις περιουσίες των Τσάμηδων- μόλις τελειώσει το εμπόλεμο μπορεί να επιστραφούν.!!!!

Μόνο που κανένας δεν τις ξέρει πλήν των Αλβανών και κανείς έτσι δεν ξέρει, για το  πού είναι και τι κόστος έχουν. Ωραία συμφωνία για την λήξη του μεσοπολέμμου έκανε ο Σκατούλας.

Τόνισε ότι είναι άλλο θέμα οι περιουσίες στις οποίες έγινε κατάσχεση για συνεργασία με τον εχθρό από την ηγετική ομάδα των Τσάμηδων στην Θεσπρωτία». «Οι τσάμικες περιουσίες είναι περιουσίες που αφορούν το τέλος του πολέμου και για τις οποίες υπάρχουν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα, γιατί πάρα πολλοί τα μπερδεύουν ή θέλουν να τα μπερδέψουν» είπε.

Η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτό που λέγεται αλλά αυτό που γίνεται και μη ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες ψεύτες.

ΤΙ ΕΙΠΕ KOTZIAΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΟΖ ΚΙΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας έκανε μια διαπίστωση: Ότι στη συμφωνία που έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1977 για την υφαλοκρηπίδα με την Ιταλία, η επήρεια που έδινε ο ίδιος ο Καραμανλής στους Οθωνούς ήταν 70%. Άρα εκεί υπάρχει μια νομική δυσκολία, αλλά νομίζω ότι θα την υπερβούμε και θα την τακτοποιήσουμε στο μέγιστο» εξήγησε.

Περιμένω να δω τους χάρτες του υπουργείου εξωτερικών και θα επανέλθω στο μέγιστο.

Αναφορικά με την αιγιαλίτιδα ζώνη στην οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών με την Αλβανία είπε ότι «Η επέκτασή της είναι ο διπλασιασμός της Αιγιαλίτιδας Ζώνης, δηλαδή στο θαλάσσιο χώρο είναι διπλασιασμός της κυριαρχίας μας» και ότι αυτή «θα την επεκτείνουμε σταδιακά».

Όπως βλέπετε ο Κοτζιάς το γύρισε στο πεντοζάλι. Επειδή ξέρει ότι ο λαός μας έχει χαμηλό IQ και ότι είναι αμόρφωτος, ότι είναι μαλάκας, ότι δεν θυμάται και ότι κοιμάται όρθιος, ότι στα σχολεία δεν μαθαίνουν στα παιδιά τί είναι ΑΟΖ και πως όταν θα μάθουν η προδοσία θα έχει ολκηρωθεί, μίλησε για σταδιακή επέκταση των χωρικών υδάτων. Όπως σας έχω ήδη αναλύσει εδώ, ο Κοτζιάς ενδιαφέρεται να δημιουργήσει λωρίδα διεθνών υδάτων μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Πραγματικά χωρικά ύδατα

Λύση Κοτζιά

Αν η μαύρη περιοχή γίνει ανοιχτή θάλασσα, και δεν έχει οριοθετηθεί ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα τότε στη περιοχή αυτή ο καθένας θα μπορεί να κάνει εξορρύξεις χωρίς άδεια απο το Ελληνικό κράτος. Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κοιτάσματα (μελετείστε το χάρτη μου των κοιτασμάτων). Χαρίζει Ελληνικό έδαφος ο Κοτζιάς. Συνηθίσαμε.

Προσέξτε ότι στην ανακοίνωση του ο Κοτζιάς δεν μιλάει για ΑΟΖ αλλά για υφαλοκρηπίδα, άρα μιλάμε για μόνο υπέδαφος,  όχι για αλιεία και για άλλες μορφές ενέργειας. Στη περίπτωση αυτή θα επιτρέπεται στους Αλβανούς να ψαρεύουν μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ στο Ιόνιο. Αυτό ήδη συμβαίνει με Ιταλούς και Τούρκους στο ΑΙγαίο εις βάρος των Ελλήνων αλλιέων με αποτέλεσμα να έχε μειωθεί ο γόνος. Φυσικά στα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών ακούτε άλλα πράγματα. Κατανοητόν γιατί. ναρκωτικά, πειρατικά και πετρέλαια απο Τουρκία πρεπει να περνούν χωρίς ελέγχους στην Ελλάδα και να πηγαίνουν ακόμη και προς τα Βόρεια ακόμη και κάτω απο τη μύτη Ελληνικών πολεμικών πλοίων με αντολή άνωθεν (υπάρχει ένα γνωστό συμβάν στη Κρήτη).

EN TΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ:..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.