Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Σκοτώνουν τις ιδέες, κάνουν δικό τους και παρουσιάζουν ότι νέο ακούν ή ότι φαίνεται ωραίο, για να επιβιώσουν. Το ΧΘΕΣ δείχνει το σήμερα. Είναι άχρηστοι και ψεύτες.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑ… ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ… ΝΕΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

Ο Τσίπρας εμφανίστηκε στο Λονδίνο σαν νέος Μετρέγια!!! Έβγαλε και μια ομιλία με “ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ” σε φοιτητές του Λονδίνου που δεν έχουν εργασθεί πουθενά. Εχουν και κάτι κοινό με αυτόν… Τους μίλαγε για να δικαιολογήσει την αφαίρεση της αξίας των κοιτασμάτων που έχουν πάει στο υπερΤαμείο, απο το Ταμείο των Γενεών. Τους άλλους τους ταίζει ο μπαμπάς τους…

ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΙΠΟΛΑ. ΕΒΛΕΠΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ!!!

ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.

Έξω απο τη πρεσβεία εργαζόμενοι Έλληνες του Λονδίνου του έρριξαν κέρματα. Πρώτη φορά σε Πρωθυπουργό της Ελλάδας ρίχνουν κέρματα. Είναι ακόμη Πρωθυπουργός…

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ, ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Οι εξορρύξεις των μεγάλων εταιρειών θα γίνουν απο Ελληνες μηχανικούς των Ελληνικών ΑΕΙ, που ξέρουν τα πάντα χωρίς να έχουν εμπειρία!!! Αυτά έταζε ο Τσίπρας της Βιομηχανίας Ψεμμάτων.  Ηθελε και καινοτομίες χωρίς υποδομές (τις έκανε περγαμόντο ο ΣΕΒ)!!! Οι υπάρχοντες τεχνικοί των ξένων εταιρειών θα πάνε στην άκρη και θα αντικατασταθούν απο ¨Ελληνες που είναι οι καλύτεροι στον “κόσμο τους”; Δεν ξέρουν ότι και σε ένα ατύχημα ο Έλληνας θα πηδήξει στη θάλασσα; Τι μαλάκας ο άνθρωπος. ΧΑΧΑΧΑ

Όταν είσαι εγκάθετος εταιρειών μπορείς να πείς ότι θα υπάρξουν 500,000 θέσεις εργασίας απο κοιτάσματα στη τηλεόραση (5,000 θέσεις θα πείς όμως, όταν είμαι μπροστά εγώ… γιατί φοβάσαι τα αίματα… είσαι ένας ταλαιπωρημένος γεροχέστης).

Τα ΕΛΠΕ χρεοκόπησαν (υπάρχει ερώτημα για το Ελληνικό απο τη χρεοκοπία των ΕΛΠΕ - 50% του Λάτση- με τα δάνεια που τους έδωσαν) και πήγαν στο υπερΤαμείο μαζί με τα κοιτάσματα. ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των εγκαθέτων που κατά συμπτωση είναι και της Στοάς Μαλακαντάση τα κοιτάσματα της Κρήτης. Η σειρά τους. Φεύγουν και αυτά. Σας τους μαρτυράω… είναι και ηλίθιοι… φαίνονται… Συχνάζουν στα ΜΜΕ της Στοάς Μαλακαντάση και το παίζουν μέχρι και Καλλιπάτειρα…

KΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ… ΑΚΡΟΠΟΛΗ…

Tους κάνουν επώνυμους και μετά τους βάζουν στη Βουλή, μεγάλο κύκλωμα διαπλοκής. Με τόση διαπλοκή, γιατί να μην υπάρχει διαφθορά.

Υπάρχει θέμα IQ. Δεν βλέπετε... Οι δύο στρατιωτικοί είναι ακόμη Τουρκία… και ο Καμμένος υπουργός…!

Σας τους έλεγα μαλάκες και μερικοί μου θυμώνατε. Τώρα μου τους λέτε εσείς προδότες. Ε και; Tη δουλειά τους δεν τη κάνουν; Σύστημα απορρόφησης των κραδασμών σας δεν έχουν στημένο; Χειροκροτητές δεν έχουν να φέρουν; Στα ΜΜΕ δέκα δικοί τους (μερικοί παριστάνουν και το μεγάλο πατριώτη που πουλάει) δεν παίζουν τη μπάλα; Φωνάξετε όσο θέλετε. Μπεεεεε.

ENA ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ. ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (Ο ΣΕΒ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ;)

Σκέτος Λουί ντε Φινές ο κρόκος…

Για να πάνε λεφτά απο προγράμματα της ΕΕ σε χέρια συγκεκριμένων χρειάζονται ιδέες. Η πηγή δεν έχει σημασία. Η Ελλάδα στα προγράμματα της ΕΕ επειδή είναι υπανάπτυκτη πάντα ήταν ένας joker, για να κερδίζουν άλλα ΑΕΙ του εξωτερικού τα προγράμματα.

Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει ένας κύκλος ανθρώπων που κερδίζουν χωρίς να κάνουν τίποτα (στο τέλος δεν δουλεύει κανένας ή το project δεν έχει άμεσο αποτέλσμα για την Ελλάδα). Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι συντονιστές και φυσικά οι τράπεζες.

Η χαρά δικαιολογημένη αφού απο το ξεπούλημα στο υπερΤαμείο θα φάνε πάλι. Οι πρώτοι πάντα μασάνε τα περισσότερα. Μοναχοφαγάδεςπάλι; Δεν θέλουν να γίνει τίποτα σωστό και αυτό είναι το πιο άσχημο. Το αυγό του φιδιού το μεγαλώνουν αυτοί που δήθεν το κυνηγούν. Τραγικό αλλά σίγουρο αφού είστε κουτοί με δίπλωμα.

Y. Μιλάμε για παραγάδι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.