Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Για το κείμενο Κωσταράκου που τα παιδιά της Στοάς Μαλακαντάση φασιστικά απέκρυψαν απο φόβο μη καταλάβει κανένας την ανικανότητα ΑΓΕΕΘΑ και ΠΝ

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ, ΜΟΥΤΑΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΤΑΛΙΑ

ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ

Σταματείστε μερικοί να το παίζετε “Δάσκαλοι”. ΔΕΝ ΛΕΤΕ. Είστε πολύ κάτω, σε όλα και έχετε αποτύχει. Το αποτέλεσμα σας το δείχνει. To κυριότερο, μη στήνετε παγίδες εκεί που δεν σας παίρνει. Τις βλέπω. Είστε κουτοί και φαίνεσθε. Μη πείτε ποτέ, “να του κάνουμε αυτό για να δούμε...” Πιάνεσθε… ΜΗ το ξανακάνετε. Σας βλέπω.


ΕΝΑΣ ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΨΗΛΟ IQ

Τον Μητσοτάκη δεν τον έκανε ο Τζοανόπουλος να τρέχει νύχτα στη Γερμανία, εγώ τον έκανα και τον ένα και τον άλλο… Βρέστε μου το γιατί. Να δώ το ΙQ σας.

Θα σας βοηθήσω λίγο. Οι εντολές για κάτι δεν δίνονται απο το τηλέφωνο. Πάνω σε τί όμως;

(της πουτάνας γίνεται)


H ΔΟΥΡΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ…

Δεν πρόκειται για αυταρχισμό, πρόκειται για ασθένεια. Δεν αστειεύομαι. Η Δούρου δεν είναι καλά στη ψυχική της υγεία. Μιλάει σαν τρελλή. Την έχει πηδήξει τη μάντρα.

Με 24 νεκρούς στη Μάνδρα και χωρίς κανένα αντιπλημμυρικό έργο στη περιοχή να λειτουργεί, η Δούρου στήνει ΧΥΤΑΔΕΣ αντί να κάνει ανακύκλωση. Πρόκειται για θράσος και έλλειψη ευθύνης.

Σε θέματα αποφάσεων η ψυχική υγεία του προΪσταμένου πρέπει να είναι επαρκής. Η Δούρου την έχει πηδήξει τη Μάνδρα. Αυτό σημαίνει ΧΑΣΙΜΟ ΜΕΤΡΟΥ, ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΪΑ.

1 σχόλιο:

  1. χρονια τωρα καινε το πανεμορφο δασος της Μανδρας που είναι natura και χτιζουν παραγκες και βιλιτσες. περνω συχνα από κει και τα βλεπω, κομματι κομματι το καινε να χτισουν οι αχρειοι.και οι γελοίοι τους πανε φως και τηλεφωνο.
    ηρθε η ωρα του λογαριασμου, όλα εδώ πληρωνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.