Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Δουροκλάν. Αν θέλετε να σώσετε τα αυτοκίνητά σας απο τη Δούρου (θα είμαι με αυτούς με τις μαύρες σημαίες στα ΧΥΤΑ και θα μουτζώνω) η λύση είναι Δουροκλάν!!!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΙΣΑΓΩΓΗ (Μια προσφορά στη Μάντρα )

Μετά απο επιμονή ιδιωτών απο το Γραμματικό που θέλουν να αδελφοποιηθούν με τα θύματα της Μάνδρας (24 ΝΕΚΡΟΙ ΕΠΙ ΔΟΥΡΟΥ), δεδομένου ότι δυό φορές πνίγηκαν οι πολίτες στη Μάνδρα και θα ξαναπνιγούν ενώ τα αυτοκίνητα σε όλη την Αττική κάνουν τσουλήθρα στους δρόμους μαζί με τις χημικές τουαλέτες, αποφάσισα να σχεδιάσω κάτι φτηνό, για να μη χάνετε τα αυτοκίνητα σας…

Οσία Δούρου είναι αυτή. Το παρκάρεις το αυτοκίνητο σου στη Νίκαια και το βρίσκεις Πειραιά σε ψαροταβέρνα...

Βάλτε τους επάνω και εσείς ένα GPS για καλό και για κακό. Κανείς δεν θα ξέρει να σας πεί που είναι. Τα αυτοκίνητα δεν μιλούν!!!

Ανάπτυξη και στο Φάληρο η Δούρου.  Να μια τρύπα εκεί… Το κουνούπι θα τους φάει στο Φάληρο, κάνουν όλοι οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι το στραβό ενώ ο δήμαρχος Φαλήρου έβαλε το διάολο για να τον κοιτάνε οι μαλάκες και να μη βλέπουν το κουνούπι που παρκάρει σιγά-σιγά στο Φάλαρο στο έργο της Δούρου (και του Μπόμπολα αλοίμονο, τί ΧΥΤΑ τί αντιπλημμυρικά… η ποιότητα μετράει και ας πλημμυρίζουν οι εθνικές οδοί). Το Τοτό-Koύλη μιλιά (άρα στο κόλπο).

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΙΔΕΑΣ (ιδανική κατασκευή για γκαράζ)

Γελάτε εσείς αλλά η πατέντα είναι πολύ καλή ακόμη και για το Ηράκλειο. Πνίγονται και εκεί. Ο Δήμαρχος της Στοάς Μαλακαντάση εκεί, με τόσο “φώς”, δεν κάνει τίποτα. Περιμένω το Τοτό-Κούλη να φτειάξει δρόμο στη Κρήτη για να τρώνε όλοι απο τα διόδια... Αει σιχτήρ.

2 σχόλια:

  1. Είσαστε λίγο άδικος με το Τοτο, είχε πει πιο παλιά ότι θα κάνει επενδύσεις στο Λαύριο, μαρίνες, για να δένουν τα yauchts εκεί. Τρέχει ο άνθρωπος να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος γίνεται ΠΘ και ΠτΔ πρέπει να περνάει απο ένα Τεστ IQ.

      Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.