Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Γιατί ο Καραμανλής, που πατούσε τη σημαία και το σταυρό και χρεοκόπησε την Ελλάδα είναι καταλληλότερος απο το Μητσοτάκη. Επόμενος καλύτερος ο Τσίπρας.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ Η “ΟΜΟΛΟΓΙΑ” ΤΟΥ “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ”.

Ο Τσίπρας φέρνει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο με το οποίο παρέχονται εγγυήσεις στους δανειστές για όλα τα δάνεια που έχουν κάνει. Με αυτό το τρόπο ευελπιστεί να βγεί στις αγορές. Ξεπουλώντας.

Οι Γερμανοί αντί για παράταση αποπληρωμής του χρέους σκέφτονται την επιπλέον δανειοδότηση της Ελλάδας με ένα μαξιλάρι ασφάλειας, ώστε να αποπληρώνει η “χώρα” τα δάνεια της ως το 2022. Αυτό βέβαια σημαίνει αύξηση του χρέους και  φυσικά παροχή εγγυήσεων. Είδατε ο Τσίπρας; Σιγά να μη σταμάταγε στη FYROM και στα άχρηστα εξοπλιστικά (για τα αντισταθμιστικά) του Καμμένου.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

Έχει το καλύτερο βιογραφικό. Χρεοκόπησε τη χώρα και πατούσε τα συμβολά της. Έχει μικρή αντίληψη αλλά αυτό δεν τον καθιστά αθώο, πρέπει να περάσει απο ειδικό δικαστήριο μαζί με το Σημίτη.

Για τους προδότες και τους δανειστές είναι ο καταλληλότερος, γιατί αυτός τους έστρωσε το τραπέζι για να τρώνε μαζί με τα ντόπια πουλερικά. Οι Πυθίες είναι παραμύθια, τα DVDs … όχι.

Στη σειρά προσόντων ακολουθεί ο Τσίπρας. Έβαλε με το αζημίωτο  σίγουρα, τη FYROM στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το όνομα Μακεδονία. ΓΑΠ Σόρος Τσίπρας Ζάεφ και κοιτάσματα στη FYROM που φτάνουν μέσα από τη Θεσσαλονίκη στο κέντρο του Αιγαίου. Φυσικά το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τη παράδοση του ονόματος μαζί με το κόμμα του ΔΜ του “Συμβουλίου” και τα λεφτά απο Ελβετία…

Προσέξετε τώρα πολύ το επόμενο που θα γράψω. Πάααααααρα πολύ…

Τα μνημόνια έχουν πάρει το δρόμο τους, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, δημιουργούν μειονότητες κοκ. Τώρα μπαίνουμε στο μοίρασμα της χώρας μας, στη δημιουργία καντονίων (Μονακό το Ελληνικό).

Για το θέμα του Αξιού και τη διαπλάτυνση του σε σχέση με τη ΑΟΖ και το επερχόμενο ρόλο της FYROM στο Αιγαίο, εγώ είχα γράψει πάλι πρώτος πριν χρόνια. Έγινε και επερώτηση στη Βουλή χάρι σε εμένα, απο ένα τουρίστα σημερινό υπουργό (την πάτησε). Στη χώρα αυτή όμως αξιοκρατία σημαίνει εφοπλιστές, Μητσοτάκης και Ρούφαταβγό σου Λάκη. Μη περιμένετε τίποτα απο δαύτους. Ψήφος και “βιβλίο”… Γιαυτό μερικοί κάνουν το δύσκολο όταν ψηφίζουν…

H Νότια Μακεδονία πού είναι στο χάρτη;

Το “Συμβούλιο” είναι ασήμαντο. Αποδείχτηκε.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ, μια ανάρμοστη σχέση

Στην Ελλάδα τα σκατά έχουν Εγκέφαλο και οι κουράδες Γνώση.

Οι ΑΝΕΛ μπήκαν στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-FYROM για να διασωθεί ο Καραμανλής απο το ειδικό δικαστήριο, να μη μάθει κανείς πού πήγαν τα λεφτά των τραπεζών, πως έγιναν τα κόκκινα δάνεια. Για το λόγο αυτό απο την αρχή της σμμετοχής του Καμμένου στο ΣΥΡΙΖΑ, σκοπός της “ζωής” του ήταν να χτυπάει τον Γεωργίου. Η επιμονή του να γίνει υπουργός Άμυνας αφορά οικονομικές σχέσεις… Ξέρει απο παιδί που υπάρχουν λεφτά και ότι ο πατριωτισμός πουλάει πολύ στο λαό.

Τώρα το “Συμβούλιο” προσπαθεί να τον διασώσει (μελετείστε προηγούμενα άρθρα μου και ότι καταλάβετε καταλάβατε). Ο μόνος πολιτικός χώρος στον οποίο μπορεί να διασωθεί είναι να δημιουργηθεί μια Καραμανλικής χροιάς απόγνωση “φωτός” στη “Δημοκρατία” του Σκότους.

Δεν είναι να απορεί κανείς για την επαναφορά του Καραμαναλή στην επικαιρότητα και τη πίεση στο Τοτό – Kούλη (άσχετα αν το άτομο Τοτό-Κούλη δεν τραβάει ούτε καρότσι). Αν βγεί, το Τοτό-Κούλη μόνο με δοτούς ψήφους θα βγεί. Δημοκρατία του Σκότους η χώρα. Φώς ούτε κάν από αντανάκλαση. Μόνο Εγώ έμεινα και κάτι πέτρες στην έρημο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.