Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Οι κάμερες στα σχολεία και το Γαβρόγλου-Λάτση. Είναι όλοι μια παρέα που επιζητά την εγκληματικότητα και που κατεβάζει τη μπάρα της νομιμότητας, χάριν του χάους.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣTΙΣ ΦΑΠΕΣ…

Στο δρόμο του  Μπουτάρη περπατάει και ο “αξιοκρατικά” επιλεγμένος υπουργός του Τσίπρα ο Τουρκοφερμένος Γαβρόγλου (σαν να λέμε Τούρκογλου PSI) του ιδρύματος Λάτση-Τσίκα απο Ρωσία, που πήρε δωρεάν το Ελληνικό με το καζίνο της Πάρνηθας να κλείνει (το Μονακό της παραλιακής δεν πρέπει νά έχει αντίπαλο). Πιστεύω ότι σύντομα θα τις μετρήσει τις φάπες ο δυστυχής Γαβρόγλου, γιατί προκαλεί σαν το Μπουτάρη. Το είδα και στο όνειρό μου. Η βλακεία και οι ασυναρτησίες προκαλούν πιο πολύ χάος γιατί είναι χάος. Τη νύχτα μιλάω συνέχεια με Αγίους!!! Αυτοί μιλάνε με τα καλοριφέρ…

Ο αξιοκρατικά επιλεγμένος υπουργός (δεν είναι ο μόνος… και ο Κοτζιάς είναι… σαν τον Κουρουμπλή και τον Άδωνι γνωστό απο τα νανογιλέκα του Δημοσιογράφου, που έφερε Σώρρα και Τράπεζα της Ανατολής, ΑΟΖ και πάρτα φέρτΑ.7, όλα στο δρόμο του Ακαταδίωχτου Παπαχριστόπουλου των ΑΝΘΕΛ) αποφάσισε να απαγορεύσει τη χρήση καμερών στα σχολεία, για να μην αισθάνονται τα δυστυχή παιδιά ότι τα παρακολουθούν!!! Που τον βρήκαν αυτόν πάλι; Τι Κιοσές, τί Κορσές, τί Ιντζές… “μια κουράδα είναι αυτή”, όπως λέει και ο Saint Zermain με το λαμέ κοστούμι.

Τα Ελληνικά ΑΕΙ λειτουργούν με τουαλέτες τίγκα στο σκατό και στη βρώμα, χώρια τα ναρκωτικά και τα πειρατικά (δεν είναι μόνο στο Αιγαίο και στα πλοία έξω απο τα ΕΛΠΕ). Στο εξωτερικό όμως που λειτουργούν κάμερες εν ώρα λειτουργίας είναι δύσκολο να παρατηρηθούν ακραία φαινόμενα σε ΑΕΙ, όπως και σε μετρό, σε τράπεζες, σε δρόμους, σε θέατρα, στη Συγγρού και παντού. Στην Ελλάδα τα επιζητούν και τη μπάρα της νομιμότητας την κατεβάζουν.

Δεν είναι τυχαία η ισχύς του νόμου Παρασκευόπουλου, που αυξάνει τη “ρευστότητα” της εγκληματικότητας για να αδειάσουν οι φυλακές και τα τρελλάδικα… (Ό άλλος που τραγούδαγε για το ΝΟΟΡ-1 είναι ακόμη σε τρελλάδικο, δεν νομίζω). Θέλουν αύξηση εγκληματικότητας τα παιδιά του χρέους, ώστε όταν διαλυθεί η χώρα όλα να φανούν σαν φυσιολογική εξέλιξη των ελευθεριών και της ισότητας κατά Μανιό όχι τον Πατρινό, τον άλλο. Είναι στημένες όμως οι εξελίξεις. Βλέπω…

Αν είναι δυνατόν να μη ενοχλούνται στο Λονδίνο οι επιβάτες του μετρό που παρακολουθούνται απο τις κάμερες που προστατεύουν το σταθμό απο πορτοφολλάδες κλπ και ειδοποιούν τους επιβάτες για τα ακραία φαινόμενα και να ενοχλούνται οι μικροί μαθητές και ο Γαβρόγλου!!! Όπως έλεγε και ένας φίλος μου σε ενα Μαλακασόνο της Στοάς Μαλακαντάση, “δεν μας γμαιέσαι ρε Γκούφη με 1800 ευρώ μπαίνεις στο κύκλο;”

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

Καλά πάμε….

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΜΜΕ!!!

Ακολουθεί η απόδειξη!!! ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΜΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.