Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Με τη πρόταση μομφής της ΝΔ, η διαδικασία επι της συμφωνίας που αποφάσισε ο Τσίπρας (η προσυμφωνία), που θα έπρεπε να ψηφιστεί απο τη Βουλή δεν γίνεται…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΛΛΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ

Η διαδικασία της ΠΡΟσυμφωνίας έπρεπε να έχει έλθει στη Βουλή προς ψήφιση καί όχι μια πρόταση μομφής. Αυτό ακριβώς είναι και το κόλπο που συμφώνησαν τα γατάκια όλα. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να υπογράψει καμμία διεθνή συμφωνία σε ΒΗΜΑΤΑ χωρίς προσυμφωνία της Βουλής. Αυτό είναι το κόλπο στην υπόθεση, που δεν “είδε” κανένα κόμμα.

Έχει και η FYROM πρόβλημα με αυτή την αποκάλυψη τώρα.

H ΠΡΟσυμφωνία Τσίπρα για το ποιά διαδικασία θα ακολουθηθεί είναι απο μόνη της μια διεθνής συμφωνία. Το σύνταγμα έχει γίνει χαρτί υγείας. Το “Συμβούλιο” πάλι πιάστηκε με τη κατσίκα στη πλάτη. Τους έβαλα γκόλ. Το βλέπετε; Κανείς τους δεν το πρόσεξε. Κανείς.

Η κυβέρνηση πάντως ακόμη και να πέσει και να ανέβει μια άλλη με πυρήνα τη ΝΔ, δεν θα αλλάξει τίποτα. Είναι όλοι μια παρέα. H Ελλάδα επι αιώνες θα πληρώνει τη χρεοκοπία Καραμανλή και ότι η Κύπρος ήταν μακριά… Σας τα λέω, γιατί ξεχνάτε ποιοί λένε “τί” και ποιοί κάνουν “τί” σε αυτή τη χώρα.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Στη σειρά που περιμένει υπάρχουν άλλοι για να προδόσουν. Το Ποτάμι του ΔΜ του “Συμβουλίου” είναι θησαυρός. Σκέτη Ρόδα του Καμίνη. Η Ελβετία του ΓΑΠ καλά είναι; Κάτι φανέρωσα τώρα… Οποιος με διαβάζει θα καταλάβει ποιός κινεί τα νήματα στη Βουλή για το θέμα της FYROM. Είναι παγκοσμίως γνωστός και τα έχει τα λεφτά.

Δεν μπορείς να φύγεις απο τον ένα προδότη-χρεοκόπη και να πας στον άλλο το Τοτό-Φυτό του κόμματος που έθαψε τη χώρα. Θα φανείς… Η ιστορία δεν σβήνει…

ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ.

Αυτό που έχει σημασία στο θέμα της FYROM είναι αυτοί που υπογράφουν και αυτοί που δεν έκαναν ότι έπρεπε, όταν έπρεπε δηλαδή όλοι.

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

O Καμμένος την κωλοτούμπα την έχει κάνει τέχνη. Σας το γράφω πρώτος, μη ξαφνιαστείτε απο τό τί θα ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ. Σιγά μη ρίξει τη κυβέρνηση ο Καμμένος. ΧΑΧΑΧΑ. Είναι πολλά τα λεφτά.

Μπορείτε να πιστέψετε ότι η NOVARTIS ακουμπούσε μόνο τη ΝΔ (τα εμβόλια του Αβαραμόπουλου μόνο έκαναν 40 εκ. ευρώ, o Καραμανλής δεν είχε πάρει ιδέα… σαν το Σημίτη με τον Ακη…) και ότι μετά στο Μαξίμου όλα ήταν “Eκκλησία”; Θα είναι σαν να πιστεύετε ότι στην Εκκλησιαστική περιουσία (που ΤΩΡΑ είναι λίγη όπως λέει ο αρχιεπίσκοπος) δεν έχει μπεί χέρι ποτέ. Μην είστε ΜΑΛΑΚΕΣ και μη θυμώνετε που σας το λέω… ΕΙΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.