Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Ανυπόγραφη μπουρδολογία απο τη Καθημερινή σημαίνει πληρωμένη προκλητική δημοσίευση με συγκεκριμένο στόχο… Οι μπούρδες βλάπτουν την υγεία όμως πλέον.

Tου Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ; ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ;

Αυτό που έγραψε η Kαθημερινή σήμερα είναι σαν κάτι παροιμίες, που τις θυμάσαι μέχρι να περάσεις το ποτάμι. Σαν ψευδεπίγραφη επιστολή μοιάζει. Δεν υπάρχει καμμία επιστημονική βάση. Σαν κλανιά είναι.

Δεν είναι άποψη αυτό.

Λένε ψέμματα. Είναι ψεύτες. Οι ποτέ ξανά επαίτες ξέχασαν ότι πήγαν πρώτες με τα γόνατα στο survivor… όπως και πώς όταν τα δάνεια στον ΠΑΟ χτύπησαν στο κόκκινο τη κοπάνησαν για να τα πληρώσουν τα ζώα χωρίς φωνή, γιατί κάτι ΜΜΕ της συμφοράς την κρύβουν.

Κάθε τόσο επικοινωνιακά shows απο το Μαξίμου. Ψάχνουν για ιδέες  και μοιράζουν κομμάτια απο πίτσες, για να φάνε όλοι μαζί στο  σκοτάδι το buffer των 17 δις ευρώ. Μερικοί μπήκαν πρώτοι στη λίστα. Να μη λέμε ονόματα. Έχουν σχέση με μαύρο χρήμα, πειρατεία καυσίμων και όλες μαζί μπορούμε. Σιγά να μη πληρώσουν φόρους.

Το πεπρωμένον όμως φυγείν αδύνατον… Να μη το ξεχνάει κανένας… ούτε οι ηλιθιοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.