Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Οι 180 ψήφοι του Τζανακόπουλου που βάζουν στο τηγάνι ΝΔ και Μητσοτάκη. Ένας αντιπρόεδρος της Βουλής να προσέχει να μη λέει παπαριές στο Σκάι. Απόδειξη.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ…

Προφανώς για να ψηφισθεί η συμφωνία στις Πρέσπες θα χρειασθούν 180 ψήφοι ούτε το “θα το ζητήσω” του Παν. Καμμένου ισχύει ούτε το ότι “δεν χρειάζονται οι 180 ψήφοι, είναι αυτογκόλ του ΣΥΡΙΖΑ” του Δημ. Καμμένου ισχύει.

Η συμφωνια για FYROΜ είτε η αρχική στις Πρέσπες είτε η νέα (τελική) αργότερα περιλαμβάνουν βήματα με άλλα κράτη και διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ), συνεπώς επιβάλλεται να περάσει απο τη Βουλή με 180 ψήφους. Αυτό λέει το σύνταγμα, τα υπόλοιπα είναι πολιτικούρες καφενείου.

Στη περίπτωση των 180 ψήφων και το έχω αναφέρει πολλές φορές θα χρειασθεί η ψήφος του Μητσοτάκη και της ΝΔ αλλά και του Ποτάμη, του ΠΑΣΟΚ κλπ. Οι μάσκες δηλαδή θα πέσουν. Θα φανεί ότι όλοι είναι μια παρέα. Αυτό όμως η ΝΔ και οι άλλοι δεν θα το ήθελαν. Η ΝΔ π.χ. θα ήθελε να φτειάξει μια άλλη συμφωνία αργότερα και να τη ψηφίσει τότε, λέγοντας πως δεν γινόταν τίποτα καλύτερο ο Τσίπρας φταίει. Νόμιζω ότι καταλάβατε τους ρόλους του καθενός στην Ελληνική Βουλή. Διαβάστε και τα προηγούμενα άρθρα εδώ και εδώ.

H ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Είναι ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ. Ο Αλέξανδρος ήταν Μακεδόνας… κοκ Τα χειρότερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.