Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ο ρόλος του ΙQ στην ανάπτυξη μιας κοινωνίας. Η Ελλάδα χρειάζεται τους καλύτερους και όχι τους εγκάθετους, τους διορισμένους και τις οικογένειες της Λέσχης.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ IQ ΑΝΑ ΧΩΡΑ

Η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος όπως βλέπετε είναι πιο έξυπνες απο τη Τουρκία και τη Σερβία! Είναι όμως λιγότερο έξυπνες απο την Ιταλία, τη Βόρεια Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κίνα και την Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες με έκαναν Καθηγητή Πανεπιστημίου και όχι οι Έλληνες ή κάποιοι άλλοι στις ΗΠΑ. Ευτυχώς!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το θέμα του IQ είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά τη ποιότητα ζωής και το ποσοστό αντίληψης της πραγματικόττητας, παραμέτρους βασικές στην ύπαρξη βιώσιμης ανάπτυξης και στη δημιουργία  βιώσιμης ανταγωνιστικότητας. Λαοί με χαμηλό IQ έχουν χαζούς ηγέτες ή μαλάκες αλλά και ασθενείς οικονομίες. Δεν το ανακάλυψα εγώ αυτό. Είναι γνωστό σε όλο το διαδίκτυο αλλά και στην επιστήμη της οικονομίας απο πολλά χρόνια. Τα ΜΜΕ σας το κρύβουν χρόνια. Σκεφτείτε λοιπόν με αυτά τα δεδομένα, ποιοί είστε, τι αποφάσεις παίρνετε και αν στο κόσμο των πιθανοτήτων θα έχετε κα΄που τύχη.

Όταν λοιπόν σας λέω σε άρθρα μου, ότι ψηφίζετε τους μεγαλύτερους αρχιμαλάκες, αυτό στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα. Κατανοητόν;

ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ F35, ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ

Υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα. Με τα stealth τι θα γίνει; Τα κυνηγητά στο Αιγαίο τέλος… Πάμε στο χώρο του ανεξήγητου. Θα συνεχίσει η χώρα με τα μιας δραχμής τα γιασεμιά; XAXAXA. Θα βαλαντώσετε απο το κλάμμα αν οι Τούρκοι πάρουν τα F35 (φανερά ή κρυφά).

Τη γάτα που την έβαλαν στη μπότα την ξέρετε; Έτσι θα γίνει η χώρα… XAXAXAXA

1 σχόλιο:

 1. 1> "Φυλετική προκατάληψη" και Δείκτης Νοημοσύνης:
  "Όσο πιό ηλίθιος γίνεται κάποιος τόσο περισσότερο αγνοεί τις διαφορές μεταξύ των φυλών των ανθρώπων." :
  https://isxys.blogspot.com/2015/05/blog-post_83.html

  2> Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ :
  https://isxys.blogspot.com/2016/09/blog-post_3.html

  3> Τα κατάφεραν. Πέφτει συνεχώς το ΙQ στην (πολυφυλετική) Ευρώπη :
  https://isxys.blogspot.com/2016/07/q.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.