Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Η Ελλάδα προχωράει… δίνει “μηνύματα” ενώ αλλάζει ταυτότητα και διαλύεται. Αν δεν μπορείτε πλέον να καθορίσετε την ταυτότητά σας τότε είστε μόνο κρέατα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι αλλά δεν μπορώ να καταργώ τα δεδομένα. Δεν αλλάζω τα δεδομένα για να αλλάξω τη ταυτότητα μου. Αυτό γίνεται στη χώρα, ένα είδος μετάλλαξης. Δεν πρόκειται για πείραμα ευγονικής αλλά για κοινωνική μηχανική.

Σας φοράνε ταυτότητες και αποδέχεστε ότι αυτές γράφουν. Σας κάνουν συνέχεια φτωχότερους, αδύνατους και λιγότερο πληροφορημένους. Το κάνουν σε βήματα. Είστε κάτι σαν το βόδια που κρεμάνε ανάποδα σε κρεοπωλείο, αυτά που τους βάζουν στάμπες και τα πουλάνε.

Είστε τελειωμένοι. Για όλα δεν φταίνε οι άλλοι. Εσείς φταίτε που δεν συμμετέχετε.

ΜΙΑ ΠΡΟΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

Ξέρω ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε διαγράμματα αν και έχετε βγάλει λύκειο. Είστε πίσω. Δεν είμαι εγώ μπροστά. Επίσης, η σκέψη και η απόκτηση επιτήδευσης ακόμη και σε μεγάλη ηλικία μακραίνει τη διάρκεια ζωής. Μελετείστε άφοβα τα άρθρα μου. Δεν θα ζήσετε λιγότερο. Κάνει καλό στον εγκέφαλο.

7 σχόλια:

 1. Πόσο αλήθεια είναι αυτό κύριε Καθηγητά... Μιχάλης7123

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά τα λέτε αλλά τι να κάνει ο καθένας μόνος του? Να βγει στο δρόμο και να αρχίσει να φωνάζει? Εδώ χρειάζεται ο στρατός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κ τι είναι ο στρατός νομίζεις? Ο,τι η πολιτική, ο,τι η αστυνομία.

   Διαγραφή
  2. Υπάρχει και ο μαρμαρωμένος...ψωμι κ ελιά..

   Διαγραφή
  3. Ο στρατός μπορεί να έχει πολιτικά τοποθετημένους διεφθαρμένους αξιωματικούς, αλλά στην πλειονότητα του είναι ακόμα πατριωτικός! Είναι η μόνη μας ελπίδα εδώ που φτάσαμε!

   Διαγραφή
  4. Είναι καιρός να κοιτάμε τα προσόντα, τη συνέπεια, τις ιδέες, το τρόπο παρουσίας και αφήγησης, την διαλεκτική και τις προτάσεις του καθενός. Ο πατριωτισμός πρέπει να βασίζεται στο σύνταγμα και μόνο. Αυτό πρέπει να το στηρίζουμε όλοι. Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξαναμπέι σε πάγο με μπουχέσες και καραβανάδες που χρεοκόπησαν ή έβαλαν στο γύψο τη χώρα, την έδεσαν και έφεραν τη προδοσία της Κύπρου.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.