Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Απο το 2013 και μετά, η ιστορία για τον East Med επανέρχεται ενώ ΟΛΟΙ προσπαθούν να σας πείσουν, ότι τέλος τα (ΝΕΑ) μνημόνια και ότι ο Καραμανλής ξύπνησε! ΧΑΧΑΧΑ

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…

ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΦΤΑΣΑ.:.

2018-05-08_19-45-07

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤA FUNDS

Αυτό έχει και άλλη ανάγνωση…

Πολλές εταιρείες χρωστάνε στις τράπεζες μεγάλα κόκκινα δάνεια. Θέλουν να την κοπανήσουν απο τη χώρα χωρίς να πληρώσουν δεκάρα ή να βουτήξουν και άλλα, για να μη απολυθεί κόσμος. Χρειάζεται ένα σκηνικό. Το παλεύουν… αλλά φαίνεται. Το κόλπο με τα άχρηστα εξοπλιστικά προχωράει, τώρα πάμε σε κάτι άλλο…

Το πρώτο πρόβλημα που έχουν αυτές οι εταιρείες είναι ότι δεν είναι και παραγωγικές. Δηλαδή μόνο ρουφάνε. Μπαίνουν μέσα (κυρίως στην Ελλάδα) που δεν υπάρχει έλεγχος. Ο Σαμαράς φρόντισε να μη τιμωρούνται οι διοικητικές αποφάσεις των τραπεζιτών. Όλα είναι καλά στημένα και πάντα χωρίς ευθύνες. Οι υπουργοί έχουν το  νόμο περι ευθύνης υπουργών, οι τραπεζίτες την προστασία τους και οι δικαστές τα δικά τους κόλπα (αυτοέλεγχο). Δεν πάει άλλο αυτό το καράβι.

Το δεύτερο πρόβλημα ποπυ έχουν είναι, ότι τα λεφτά που δανείζονται οι εταιρείες αυτές ή που κερδίζουν στη Ψωροκώσταινα τα βγάζουν ή τα επενδύουν έξω. Πόσοι έχουν φτειάξει πλοία στη Νότια Κορέα με δανεικά και αγύριστα;

KΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Ποτέ δεν μου άρεσαν οι φανατικοί. Μερικοί δεν μου αρέσουν και για το τρόπο που “διαβάζουν” τα πράγματα. Φτάνουν μέχρι και στο 95% λάθος! Προσέχετε τίς σας λένε.

Κάποιοι θέλουν (επι “πληρωμή” εννοείται) για Πρωθυπουργό τον Μπισκοτάκη, ένα πολιτικά διορισμένο, που δεν έχει άποψη για τίποτα παρά μόνο για δρόμους, ασφαλιστικές, εξόδους απο το δημόσιο όσων δεν “χρειάζονται” εξαιρώντας όμως τον εαυτό του (Μαρέβα gate, ναρκοβιβλιοπώλες, novartis, Siemens, ΚΕΕΛΠΝΟ κοκ).

Πώς μπορεί να ψηφίσει κανείς ένα κόμμα που χρεοκόπησε στη χώρα και που ήδη χρωστάει εκατομμύρια ευρώ δάνεια στο δημόσιο; Αυτά μόνο σε Μπανανίες περνάνε.

Η κατάσταση θα δυσκολέψει πάρα πολύ. Θα έχει και πιο κάτω για όποιον δεν “υπακούει” ή κάνει ότι δεν ξέρει ή ότι δεν είδε… όσα λέω... ή όσα υπαγορεύω μέσα απο τα άρθρα μου. Εγώ θυμάμαι… και βλέπω περισσότερα απο όσα γράφω. Κατανοητόν;

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Κάποιοι πληρώνονται στην Ελλάδα για να μη βλέπουν. Κάποιοι ψηλά. Η αντιπολίτευση πρέπει να το ξέρει. Πρέπει να είναι πολλοί στο κόλπο. 7,000 ευρώ ο ένας… Σαν τα μπορδέλλα που είναι χωρίς άδεια και που δεν κλείνει κανένα. Υπάρχουν παντού “συμμαχίες” και οριζόντια και κάθετα. Δάσος ανωμαλίας η χώρα.

300,000 Βλάχοι με Ελληνική συνείδηση στη FYROM θα αποκτήσουν Ελληνικό Διαβατήριο

Αυτό μου προκύπτει απο τη συνέντευξη του Σκαπανέα Κοτζιά που έδωσε πρόσφατα. Τις στημένες συνεντεύξεις τις πιάνω πριν κάν σηκωθούν…

Πρέπει να μάθετε στα ΜΜΕ οι δημοσιογράφοι να εμβαθύνετε στα πιο σοβαρά και κρίσιμα θέματα. Το βόλεμμα σε ένα οργανισμό είναι πάντα δεδομένο.  Για την Ελλάδα μιλάμε… Μερικοί απλά το έμαθαν τελευταίοι και φωνάζουν. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό αλλά το πού πρέπει να πέφτει το βάρος και οι αναλύσεις. Αυτοί σκοτώνουν γαΪδάρους στη Βουλή για να στέλνουν τη μπάλα αλλού. Οι επιστήμονες στην Ελλάδα είναι αναλώσιμο είδος και πολλοί είναι και του κόλπου. 

Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ (21 νεκροί)

Δέστε τα χάλια της κατασκευής Λάτση Μπόμπολα στον ΧΥΤΑ Γραμματικού. Όλα απο το βουνό πάνε στη θάλασσα μέσα απο υπάρχον ρέμμα και τα ΜΜΕ μου δείχνουν τη Δούρου των 21 νεκρών με τον Μπακογιάννη!. Σαν δεν ντρέπονται.


2 σχόλια:

  1. Ο East-Med, εϊναι ένα απατηλό όνειρο (των Ισραηλινών), που ποτέ δεν θα επιτευχθεί. Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουνε αρκετά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αεριόυ, σε σχετικά κοντινές αποστάσεις από τος ακτές τους, για να ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες τους. Απλά οι Ισραηλινοί επειδή έχουν βρει και αυτοί αρκετά μεγάλα κοιτάσματα, τους έχει ανοίξει η όρεξη να τα πουλήσουν, προσπαθώντας να δελεάσουν την Ελλάδα και την Κύπρο ότι και αυτές θα ωφεληθούν. Το να ποντίζεις υποθαλάσσιους αγωγούς σε τέτοιες μεγάλες αποστάσεις δεν είναι εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι αναξιοπρεπής και ηλίθιος λαός και λίγα του κάνουν! Δεν αξίζει να δει άσπρη μέρα αυτός ο λαός, νεοραγιάδες είναι.Δίποδες σκουπιδοσακούλες που διψάνε για κουτσομπολιό και καλοπέραση. Πόσοι ενδιαφέρονται να ψάξουν και να μάθουν τις αλήθειες, πόσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα;;; Ουδείς πλην ελαχίστων. Άδικα χάνετε τα λόγια σας κ. Ζουγανέλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.