Κυριακή, 1 Απριλίου 2018

Οι Τούρκοι θα στέλνουν στην Ελλάδα Αμερικάνικα F-35 stealth. Στην Ελλάδα ξέρουν τι είναι stealth; Οι Αμερικανοεισαγόμενοι απο τη Κρήτη θα τους πούν; Ξέρουν;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΑΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ)

Στις αηδίες πρώτοι. Αποχή της κοινωνίας απο κάθε τί σοβαρό. Λάθος πρότυπα. Πολύς θόρυβος. Απαξία της εργασίας. Απαξία των πάντων. Που ακούστηκε Τσίπρας, Καμμένος και Μητσοτάκης αρχηγοί κομμάτων. Πρόκειται για κλώνους της ίδιας Σχολής που απέτυχε και που γκρεμίζει ότι πάει να κινηθεί και να δημιουργήσει εκ των έσω.

Μπορεί μια χώρα με τόσες διακοπές το χρόνο, τόσο καλαμπαλήκι να αντιμετωπίσει την ανταγωνιστικότητα άλλων χωρών; Μόνο ο Τσίπρας η ρεκλάμα του Κουβέλη θα υπέγραφε στη Ρώμη για μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ

  1. Η χώρα προδόθηκε εκ των έσω. Δεν φτάνει μια χώρα σε τέτοιο χάλι, αν δεν πούν διαχρονικά οι κατάλληλοι άνθρωποι στη κατάλληλη θέση. Ο εχθρός έχει μπεί μέσα, έχει πιάσει τα πόστα, έχει τους δικούς του ανθρώπους, που τους λέει τι να λένε, τι να κάνουν και πότε. Είναι στημένο παιγνίδι εκ των έσω.
  2. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν είναι όλα έτοιμα. Αν όλα είναι έτοιμα τότε τα πράγματα θα κινήσουν γρήγορα.
  3. Ότι χαλάει το σχέδιο θα επιταχύνει τις εξελίξεις. ϊσως είναι η μόνη ευκαιρία για να πάει κάτι λάθος.

ΕΝΟΧΟΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ

  1. Η Μουνίλα και η Κλανίλα έγιναν χρηματιστηριακή αξία στα ΜΜΕ. Δεν βλέπετε. Αυτό είναι αλήθεια. Το έχω αποδεχθεί. Δεν γίνεται αυτό για να σας τμωρήσει κάποιος αλλά μάλλον επειδή σας θεωρεί αναλώσιμα, τροφή για τα ψάρια στο Αιγαίο. Αυτό είναι ο πραγματικός ρατσισμός.
  2. Είναι δυνατόν να γίνεται εθνοκτονία κατά των Κούρδων και όλοι οι “αριστεροί” στη Μεσόγειο να μη βλέπουν τίποτα; Άρα τα παίρνουν και είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι στη κατάλληλη θέση.

Να φανταστείτε μια σκακιέρα, που όλα τα πιόνια ελέγχονται. Δεν υπήρξε ποτέ δημοκρατία πουθενά. στο κόσμο. Πάντα μια κρυφή ολιγαρχία ήταν. Η δημοκρατία είναι το όπιο των λαών. Κοιμάστε όρθιοι

Οι αντιθέσεις πάντα έφτειαχναν το περιβάλλον… Οι βασίλισσες στο σκάκι “καίγονται” και αντικαθιστούνται ενώ το παιγνίδι δεν τελειώνει. Ο χρονος μόνο φέρνει τον θάνατο τουυ παιγνιδιού. Η Ελλάδα είναι στο τελευταίο στάδιο του δρόμου.

ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (Η ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ) ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Αυτό θα σας το πώ άλλη φορά. Εσείς να διαβάζετε τους μαλάκες της Στοάς Μακαντάση και Τσίρλα γωνία, τους πατριώτες… Tην ώρα που ο Κοτζιάς στήνει πόλεμο στα Βαλκάνια εσάς σας δείχνουν ότι το μέγεθος μετράει…. Στην Ελλάδα οι κότες δεν έχουν φτερά. Το ξέρετε;

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΩΡΕΑ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΑ ΣΕ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ

… η ΝΔ έχει το δικό της οπλοστάσιο. Τους Χατζηδάκηδες και τους Αντονάι.

Ο πολύς Χατζηδάκης νόμιζε ότι η Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση μετριόταν με ραδιογωνιόμετρα και έστησε μετρητές απέναντι απο σχολεία, έδωσε ένα άχρηστο project για τα μάτια στο τέλος σε ένα ΑΕΙ, ένα έργο βιτρίνας που κατέληξε σε συνεργασία με Τούρκικο ΑΕΙ. Δίνομεν… Πάντα δίνομεν καθότι και ευρωπαίοι. Είμαστε αιρετικοί της πίσω πόρτας… με μια Ακρόπολη Ναααα.

Τώρα τί παριστάνει;

Υ. Δημητράκη έμαθα τον βόλεψες το γιό σου χωρίς πτυχίο στην ίδια δουλειά την παραγωγική...

1 σχόλιο:

  1. Η διαχρονική εικόνα μιας κατεστραμμένης χώρας σε όλα τα επίπεδα...!!!... Μιχάλης7123

    ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.