Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Ο Γκούφης Καμμένος συνεχίζει να υπογράφει γκριζαρίσματα. Αν θέλει ας πάει στα Ίμια να καταθέσει στεφάνι, που τα έκανε σκατά. Γιαυτό τον έβαλε ο Τσίπρας;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΟΛΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

Όταν μιλάς για ακήρυχτους πολέμους απο το 1974, αναγνωρίζεις

  1. ότι απο το 1974 υπάρχει αμφισβήτηση στο Αιγαίο απο τη Τουρκία. Αυτό είναι λάθος.
  2. ότι ολο το πολιτικό ΧΘΕΣ με εσένα μαζί ήταν ανίκανο να κάνει κάτι. Αυτό είναι σωστό.
  3. ότι έπρεπε να είχες κλειδώσει το Αιγαίο και να ρίξεις ότι πέταγε στο Ελληνικό FIR κάτω αντί να κυνηγάει ο ένας τον άλλο στο Αιγαίο και να οικονομάει ο Εθνικός Προμηθευτής απο τα F16.
  4. ότι όλοι κάνατε και κάνετε ότι σας έλεγε η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Είστε τσιράκια δηλαδή. Αυτό κατάλαβα.

ΜΗΝΥΜΑ: Ρε Καμμένε, άντε να χαιρετήσεις τώρα κανένα άγαλμα και τράβα για μάσες, γιατί κουράσθηκες σήμερα απο τις σοβαρές δηλώσεις. Μπορεί να έχεις συνάντηση μετά για να πουλήσεις βλήματα στη… Σαουδική Αραβία. Δυο όμηροι σε φωνάζουν και ένας νεκρός στο Αιγαίο. Δεν ξεκουμπίζεσαι;

Ο Καμμένος ήταν αυτός που χάρισε τα Ίμια και γκριζάρει συνέχεια την Ελληνική ιστορία. Καμαρώστε ύφος και έργο.

ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Το ΣτΕ αναγνώρισε ακόμη και τα μνημόνια σαν συνταγματικά επι Πικραμμένου και για βραβείο τον έκαναν Πρωθυπουργό. Εδώ θα κολώσει; Θα τους βγάλουν σιγά-σιγά. Οι πρώτοι θα εξαφανισθούν…

ΑΔΕΙΑΖΕ ΚΑΣΟΝΙΑ O KAMMENOS. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΔΕΙΑΖΑΝ ΚΑΣΟΝΙΑ…

ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Τα βλήματα χρειάζονταν. ΚΑΚΩΣ τα πούλαγαν. Δεν είναι τυχαίο αυτό εν όψει πολέμου. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ αυτό που έκανε. ο Καμμένος ενώ έκοψε και θέσεις εργασίας απο μεταποίηση των βλημάτων στις βιομηχανές όπλων. Δουλίτσες με εργολάβους όπλων έκανε. Απο πότε δεν ξέρω.

Το ΓΕΕΘΑ ξέρει πολλά, γιαυτό ο καράφτουλας Αποστολάκης ορέγεται για υπουργός Άμυνας (έτσι θα του λένε). Δεν είναι δεδομένο επίσης, ότι τα όπλα που πούλαγε στο ΥΠΕΘΑ ο Καμμένος ότι θα πήγαιναν στη Σαουδική Αραβία. Δεν έχω πεισθεί.

ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ;

Οι σοβαρές χώρες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα. Τα κωλάδικα του Ευρωπαϊκού Νότου τα κάνουν... που τα ναρκωτικά και το μαύρο χρήμα είναι η βαριά τους βιομηχανία. Τα σοβαρά κράτη κλειδώνουν στόχους και ρίχνουν αεροπλάνα, όπως έκαναν οι Τούρκοι με τη Ρωσία και τώρα είναι… φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.