Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

Τα γεγονότα στη Συρία και ένα ισοδύναμο χτύπημα σε Κύπρο και Ελλάδα

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ

Το θεωρώ πολύ πιθανό. Αυτό σημαίνει ότι λόγος μιας πρώτης επιθετικής ενέργειας της Τουρκίας δεν είναι απαραίτητο να είναι τα Ελληνοτουρκικά.

Τα F-35 είναι ιδανικά για πρώτο χτύπημα, όπως και οι συμβατικοί πύραυλοι απο καλά προστατευμένα μέρη στη Τουρκία. Κανείς στα νησιά δεν θα καταλάβει τί τους χτύπησε. Θα δούν τον Χριστό φαντάρο!!!

Αν δεν ζορισθούν τα πράγματα άλλο στη Συρία δεν βλέπω καμμία πιθανή εξέλιξη στα Ελληνοτουρκικά, γιατί τα πράγματα τότε θα άλλαζαν στη … Συρία και στο Ιράν ευκολότερα, θα υπήρχε “ηθικό” προηγούμενο.

ΓΛΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ

Είναι λυπηρό να ηγούνται της χώρας μας τέτοια γλαστριά. Είναι πιο επικίνδυνοι απο τον Ερντογάν και τους Τούρκους και δρούν στο μαλακό υπογάστριο της ΕΕ επι πολλά χρόνια. Κυβερνούν τη χώρα με συνεχή προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, χωρις δικαιοσύνη, με fake news και με fake characters… To ΣτΕ επι Πικραμμένου αναγνώρισε σαν συνταγματικά τα μνημόνια με τα οποία παρεδόθη η εθνική κυριαρχία στους δανειστές, τα κοιτάσματα πήγαν στο υπερΤαμείο μέσω πώλησης των χρεοκοπημένων ΕΛΠΕ. Δεν υπήρξε ποτέ κακοδιαχείριση παρά μόνο κλοπές, μίζες και ασυδοσία. Οι ένοχοι έξω.

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΝ ΠΙΝΕΖΑ ΕΦΤΕΙΑΞΑΝ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΡΝΟΥΝ!!!

Το χειρότερο είναι πως ακόμη και τώρα όλοι έχουν άποψη για όλα. Μέχρι και ο Καμπουράκης (!!!) έχει άποψη για τα υποβρύχια που γέρνουν και που φτειάχτηκαν, επειδή το είπε ο άλλος της Στοάς Μακαντάση, ο Σκαπανέας... Πόσο να αντέξω τη μαλακία του κάθε πεπέ Θέε μου! Πως να μιλήσω σοβαρά σε ένα τόσο αποχαυνωμένο και αμόρφωτο ακροατήριο;

ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Σκεφτόμουνα τί σχέση επικοινωνιακά μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στα χημικά στη Συρία και στη προσπάθεια δολοφονίας με χημικά του διπλού Ρώσου πράκτορα στο Λονδίνο, για τα οποία κατηγορήθηκαν οι Ρώσοι. Είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο και εύκολα επικοινωνιακά συσχετίζονται. Αν ήταν οι Ρώσοι πίσω απο αυτά θα ήταν πολύ βλάκες…

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ (ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ)

Δεν με αφήνετε να αγιάσω. Κάθε μέρα… οι 10 στις 10 ειδήσεις είναι τρίχες. Καλέ απο το Σείριο είστε και εσείς; χαχαχχαχαχα

3 σχόλια:

 1. Θα τολμήσει η Τουρκία να κτυπήσει κράτη-μέλη της Ευρωπαικής Ενωσης όπως είναι η Ελλάδα και η Κύπρος? Για ποιό λόγο ? Μόνο ένας τρελλός θα το έκανε αυτό, ή κάποιος που έχει πολύ μα πολύ γερές "πλάτες" από πίσω του. Αλλο οι παρενοχλήσεις στο Αιγαίο από τουρκικά αεροπλάνα και πλοία, και άλλο στρατιωτικό χτύπημα σε ευρωπαικό έδαφος. Τα λέω καλά ή κάτι μου έχει ξεφύγει?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά. Η ΕΕ είναι μια πολυ χαλαρή ένωση.

   Διαγραφή
 2. 24 ωρες πριν τα είχατε γραψει κ.Καθηγητά. Γιατι τους βοηθάτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.