Σάββατο, 14 Απριλίου 2018

Επικοινωνιακή αντιμετώπιση της πραγματικότητας αντί επίλυση προβλημάτων. Μαύρη ολιγαρχία και παραπληροφόρηση.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αν παρατηρήσει κανείς τί συμβαίνει σε Συρία και Ελλάδα θα διαπιστώσει ότι το επικοινωνιακό κομμάτι των γεγονότων υπερτερεί σε μέγεθος της ουσίας των εξελίξιεων.

ΜΑΥΡΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Είναι γεγονός ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται τόσα πολλά αντιπαραγωγικά ΜΜΕ αλλά άλλες δραστηριότητες. Απο την άλλη πλευρά κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να πουλάνε παραπληροφόρηση και προπαγάνδα ελέγχοντας ότι κινείται στον τομέα “ψευδής πραγματικότητα”. Γιατί όμως να σκοτωθούν να αγοράσουν άδειες; Τις παίρνει π.χ. όλες ένας και τις μοιράζει μετά. Ο ιδιώτης δηλαδή γίνεται κράτος. Αυτό σημαίνει δημιουργία καρτέλ στην “ενημέρωση”. Τα περί ελέγχου της προπαγάνδας στην Ελλάδα απο ορισμένα κέντρα εννοείται, όπως και η ανυπαρξία του ΕΣΡ και του ΣτΕ. Όλα είναι της πλάκας στη χώρα αλλά να το ξέρετε. Μόνο τους ακίνδυνους και τους εγκάθετους της Στοάς Μακαντάση προωθούν τα ΜΜΕ της διαπλοκής και του καρτέλ των εφοπλιστών.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ.

Γιαυτό μια ζωή τη περνάνε με μηνύματα, video, πεπέδες και τρίχες... Είναι το απόλυτο τίποτα μέσα στο τεχνητό Χάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.