Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Τα παιδιά της Λέσχης αερίζονται, η Ελλάδα καίγεται και ο Τσίπρας στήνει Τράπεζα “Ανάπτυξης” απο το Καστελλόριζο! Ο Νέος ΓΑΠ… Ο Καμμένος παραμένει υπουργός!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΟΛΑ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ…

Τα παιδιά της λέσχης μαζεύουν λεφτά τώρα για ένα καλό δώρο στον εθνικό προμηθευτή απο τα αντισταθμιστικά των εξοπλιστικών αντί να φτειάχνουν βιομηχανίες. Μια ζωή λεφτά σε πεπέδες των ΜΜΕ έδιναν και μοίραζαν διαφημίσεις για να φαίνεται ότι όλα ήταν καλά στη χώρα και να αυξάνονται τα κόκκινα δάνεια κει το εξωτερικό χρέος. Και τώρα αέρα πουλάνε…

Τα λεφτά των υποδομών που έχουν πάει σε τσέπες χωρίς να τιμωρηθεί κανείς, βγήκαν έξω και ανακυκλώθηκαν πολλές φορές ήταν πολλά δις ευρώ πάνω απο ένα δις.

Ενα δίς σήμερα για την Ελληνικά ολιγαρχία είναι αμελητέο ποσόν. Ο Νιάρχος δώρησε 350 εκ. ευρώ στο κράτος για να διορισθούν τεμπέληδες στο Μουσείο του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μη μασάτε απο στημένα αποστήματα και απο πληρωμένες διαφημίσεις της ολιγαρχίας.

Η Ελλάδα καίγεται και ο Τσίπρας κάνει διακοπές στο Καστελλόριζο.

Το νέο μνημόνιο το ονομάζει Σχέδιο Ανάπτυξης (θα υπάρξει και Τράπεζα Ανάπτυξης για νέο φαγοπότι με τη συνεργασία των δανειστών που θα το ζητήσουν, το γνωστό κόλπο).Τι νούμερο και αυτό!!!

ΕΤΣΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕ ΚΟΠΟ, ΜΕ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ…

  • Στα Ίμια δεν πάει ο Καμμένος, μόνο απο μακρυά σαν δισκοβόλος εκτοξεύει στεφάνια…
  • Δύο όμηροι τον περιμένουν στη Τουρκία
  • Ο έλεγχος για τα βλήματα για τη Σαουδική Αραβία χάθηκε μαζί με το Πόθεν Έσχες των δικαστών, το ΝΟΟR 1, το Mareva  Gate, την Παράγκα του Ποδοσφαίρου, τον Ιβάν τον Πιστόλα, τη Novartis, τα υποβρύχια επι Βενιζέλου και Αβραμόπουλου, τη Siemens επι ΝΔ, τα κόκκινα δάνεια, τις λίστες, τις προμήθειες, τα δημόσια έργα, τις αναθέσεις και τόσα άλλα.
  • Ένας ακόμη νεκρός αλλά η Στοά Μακαντάση τον θέλει ακόμη υπουργό, μη χαθεί η μυρωδιά…

Αλοίμονο στα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.