Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Έρχεται νέα απόβαση σε Ελληνική βραχονησίδα. Οι Τούρκοι τους φτύνουν συνέχεια και τα γιουσουφάκια νομίζουν ότι ψιχαλίζει. Πολύ κλάμμα…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΙΜΙΑ, ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ!

Το είδος Sihamosaurus Tsifoutius Chrimatistirious και το Sigkamenius Prezus 4χ4 έχει διαδοθεί στη πολιτική ζωή. Η Στοά Μακαντάση και Βλαμμένων Γωνία μετά το Τσίπρα και το Καμμένο και πολλούς άλλους στην Ευρωβουλή, σπρώχνει τον οξυδερκή Μησθοτάκη για Πρωθυπουργό. Προβλέπω πολύ άσχημα γεγονότα. Ο Κικίλιας είναι για το Άμυνας; Και αυτόν η Στοά Μακαντάση;

Κανένας απο τους 4,000 αστυνομικούς που φυλάνε τις προσωπικότητες “μη χέσω” δεν θα ήθελε σε λίγο καιρό να πάει απο σφαίρα. Όταν γίνει η αρχή, μετά η φωτιά δεν θα σβύννει με τίποτα.

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ. Ξηγήθηκε ο Καμμένος. Απόν το Λιμενικό.

“ΚΑΘΑΡΙΣΕ” Η ΣΤΟΑ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΑΛΑ FYROM… “ΚΑΘΑΡΙΣΕ” ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ…

Στους Φούρνους υπάρχει και ένα μεγάλο κοίτασμα. Δέστε και το κοίτασμα απο τη FYROM μέχρι τη Χίο.

Στα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών που δεν πληρώνουν φόρους για να πληρώνετε εσείς, μόνο οι εγκάθετοι της Στοάς Μακαντάση και των ΕΛΠΕ παίζουν, όπως και οι πεπέκοι της συμφοράς.

ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣ; ANTEXETE;

Αν ξέρατε πόσοι θα ντυθούν γυναίκες χωρίς να είναι απόκριες…

ΠΑΛΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Το Μαξίμου πρέπει να καταλάβει πώς αυτά με τα μηνύματα δεν περνάνε. Οι Τούρκοι και εγω τα ξύνουμε όταν στέλνει μηνύματα ο Τσίπρας και ο Καμμένος στο Σύμπαν. Δεν υπάρχουν αυτά.

…ενώ πέφτουν αεροπλάνα και οι αποβάσεις των Τούρκων συνεχίζονται. Πού είναι οι πέντε σημαίες στα νησάκια στους Φούρνους; Τίς είδατε; Όταν ξυρισθεί ο παππάς είναι αργά…

2 σχόλια:

 1. Χριστιανοκομμουνιστής17 Απριλίου 2018 - 7:48 μ.μ.

  Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τα 3 σκουπίδια που πήγανε και βάλανε τις σημαίες και μετά τις παρατήσανε, γιατί δε τα έχει πιάσει η ΕΥΠ να τους κάνει 2-3 ανακρισούλες και να δούμε και τους λογαριασμούς τους... Δηλαδή πιστεύουν πως έτσι όπως πίνανε φραπέ 3 κάγκουρες στις διακοπές τους είπανε τι να κάνουμε να περάσει η ώρα, πήρανε ένα σκάφος και 5 σημαίες και πήγανε και τις βάλανε; Δουλευόμαστε μεταξύ μας; Εκτός αν ο Καμμένος κρύβεται από πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Δουλειά του Καμμένου όχι. Είναι μαλακας.

   Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.