Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Ελλάδα και Ισραήλ σε πορεία σύγκρουσης με Τουρκία και Ιράν. Οι ΗΠΑ δίνουν F-35 στη Τουρκία και στήνουν πόλεμο κατά της Ελλάδας. Άγγλοι και Γάλλοι επιστρέφουν.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

2 σχόλια:

  1. Το Ισραήλ πράγματι θα δεχτεί βαρύ στρατιωτικό χτύπημα στο εγγύς μέλλον είτε αυτό θα είναι με συμβατικά όπλα. είτε με πυρηνικά, είτε με κάποιας άλλης κανούργιας τεχνολογίας, (από αυτά που ακούγετε ότι διαθέτει η Ρωσσία). Το ερώτημα είναι όταν θα αρχίσουν τα κτυπήματα στο Ισραήλ. που θα πάνε όλοι αυτοί Ισραηλινοί που μένουν εκεί (όσοι δεν θα είναι νεκροί δηλαδή), μήπως θα μετακομίσουν στις γειτονικές αραβικές χώρες (δεν το πιστεύω), ή θα πάρουνε πλοία και αεροπλάνα και θα κατεβούνε κατά χιλιάδες στην Ελλάδα (αλλά και στην Κύπρο), που είναι οι κοντινότερες μή-μουσουλμανικές χώρες του Ισραήλ;). Κάτι μου λέει ότι οι διάφορες ναυτικές ασκήσεις "έρευνας και διάσωσης" που γίνονται στην ανατολική μεσόγειο από διάφορες χώρες κατά καιρούς, έχουν σκοπό να σώσουν τους επιζώντες Ισραηλινούς σε σενάριο πολέμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ισραηλινοι ειναι εξυπνοι ανθρωποι και θα μετοικησουν στην Κυπρο-κΡΗΤΗ-Θεσσαλονικη (2η ιερουσαλημ). Ξερουν αυτοι γιατι αγοραζουν αθροα φτηνη ελληνικη περιουσια (μετα την πτωχευση-τυχαιο?-δεν νομιζω).

      Διαγραφή

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.