Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Εξωτερική πολιτική και Άμυνα και τα “παιδιά” του Καράμπελα… Δημοσιογραφία, ένας ακόμη καρκίνος της χώρας. Προπαγάνδα αντί για ουσία και αλήθειες.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.

Το πολιτιστικό επίπεδο της χώρας μας σχετίζεται με το τρόπο που λειτουργούν οι θεσμοί και το πόσο κοινωνική προσφορά και πολιτικό έργο προσφέρουν. Σε όλα πάτος… Η χώρα μας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ζεί με τις αναθυμιάσεις. Η βιωσιμότητα του χρέους έπαψε να σσυζητείται. Κάποιος ενημέρωσε τον Τσίπρα ότι έλεγε χοντρές μαλακίες και το σταμάτησε. Το ηλίθιο γελάκι του σταμάτησε, Μόνο πόζα εφεξής…

Αυτό που πρέπει ο λαός να καταλάβει είναι ότι δεν επιλύεται κανένα πρόβλημα και πως όλα επιλύονται με επικοινωνιακό τρόπο, δηλαδή το πρόβλημα των απατεώνων πολιτικών είναι το πως θα σας δουλέψουν. Είναι άχρηστοι, κηφήνες και έχουν μεταξύ τους σχέσεις εμπιστοσύνης. Η πολιτική στην Ελλάδα είναι μια καλά οργανωμένη δουλειά των καρτέλ που ελέγχουν τα ΜΜΕ. Οι άρχοντες σε καμμία ολιγαρχία δεν πλήρωναν φόρους. Στην Ελλάδα η δικαιοσύνη δεν λειτουργεί και το μαύρο χρήμα δεν φορολογείται. Είναι μια χώρα μοναδική για επενδύσεις (αρπαχτές και ξέπλυμα). Σε αυτό και Τσίπρας και Σαμαράς συμφωνούν. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι επενδυτές περνάνε απο το Μαξίμου ούτε ότι οι εκδότες δουλεύουν ακόμη και τώρα καλά την πίσω πόρτα. Βίζιτες γριές και νέες, τεκνά και γκόμενοι, κερατάδες και άλλοι έχουν κατακλύσει τις εισόδους της Βουλής και ψάχνουν καρέκλα για να βολευτούν.

Η Βουλή δεν είναι μπορδέλο. Είναι ένα χρηματιστήριο αξιών. Μετοχές είναι οι βουλευτές. Το ίδιο είναι και με τους αγράμματους της Στοάς Μακαντάση, που πιάνουν θεσούλες και πουλάνε εξυπηρετήσεις μιας βραδιάς. Δεν θα εκπλαγώ να ακούσω ποιοί διακινούν τα ναρκωτικά και τις πουτάνες στην Ελλάδα…

Υπάρχει η Ελλάδα του ΑΥΡΙΟ υπάρχουν και οι ψωλές. Υπάρχουν και οι Βαρδινογιάννηδες που στηρίζουν ψωλές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.