Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Τσίπρας και Κουβέλης βαπτίζουν τους Τούρκους Κούρδους για να σώσουν τους δύο ομήρους!!! Νέος Οτσαλάν. Ο κουμπάρος του Ερντογάν στην Ελλάδα με υπόθετα…

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ. Ο ΚΟΥΡΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΟΛΕΤΗΡΑ…

Ο Καμμένος έχει εξαφανισθεί. Θα ακολουθήσει και αυτός την πορεία αυτού που χρεοκόπησε τη χώρα, του Καραμανλή που έπρεπε να είναι φυλακή και να κλαίει (η Κούλα). Θα κάνει τις ταβέρνες να αναστενάξουν μέχρι να παραγραφούν όσα αδικήματα θα τον βαραίνουν μετά τις εκλογές. Ρωσία τον βλέπω στο τέλος παρέα με τον Τίλερσον και τον Παιάτ, να κάνει φωτογραφήσεις σε χελώνες καρέτα καρέτα με τα χρώματα του Σόρος και με στολή ΟΥΚ…

Ο Κουβέλης είναι το πολιτικό ΧΘΕΣ ή μάλλον η Ακρόπολη του ΧΘΕΣ. Ζεί την εποχή που ο πόλεμος γινόταν με καραμπίνες και πολιτικούς μπινέδεθ. Μια νωθρότητα μεγάλη στο ΥΠΕΘΑ. Η νηφαλιότητα του Κουβέλη έχει φέρει περισσότερο ύπνο και χαλάρωση. Όλοι με σέλφις και μηνύματα.

ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΑΦΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΕΡΕΤΖΕ…

Καμμία σοβαρή κίνηση προς οποιαδήποτε κατεύθυνση απο τη κυβέρνηση των ηλιθίων για τους δύο ομήρους. Σας τα έχω πεί τόσες φορές. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Βγαίνουν στα ΜΜΕ και λένε ότι νάναι και εξοργίζουν τον κόσμο. Άχρηστοι τελείως. Γηροκομείο. Τσάι. Ούτε ο Κατρούγκαλος με το πιπίνι… Να μην επαναλάβω τις μαλακίες που λένε κάθε τόσο, μου διπλώνουν ταρχ΄… όταν τα γράφω. Δεν ντρέπονται; Πόσα παίρνουν για να τις λένε; Fake News συνέχεια ή συνδιασμό με ανακοινώσεις για να προκαλείται σύγχιση. Βαρετοί… και για σφαλιάρες.

Αλήθεια, αυτό που γίνεται με τις κόρες των διδασκάλων που είναι ανύπαντρες ισχύει και με τις κόρες των υπουργών; Όταν πεθάνει π.χ. ο Κουβέλης η κόρη του θα πάρει τη σύνταξή του; Απο φυσικό ή βίαιο θάνατο δεν ξέρω. Αυτός πάντως με το ταλέντο που έχει θα βρεί βλήματα απο τανκ πάνω στο γραφείο του…! Συνέχεια λέει βλακείες και προκαλεί. Η άγνοια κινδύνου πάντως δεν μέτρησε στο Γουδί.


ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΣΙΚΑΜΠΟΥΜ. GOOD MORNING DONALD! OF COURSE YOU KNOW NOTHING…

Φερετζές – Γαβρόγλου – Λάτσης – Φτάσαμε Ρωσία. Tο “τσικαμπούμ” το ξέρετε;

Η Μέι βοήθησε πάντως στην επανεκλογή Πούτιν… Δεν πρέπει να έχει παράπονο. ΓΙα ισόβιος πάει…

Το εξυπνότερο παιγνίδι στη περιοχή το παίζει ο Πούτιν. Δεν εννοώ αυτό που φαίνεται. Το άλλο εννοώ… Το πιό μέσα απο το πιό μέσα…


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΛΑ ΟΤΣΑΛΑΝ – ΠΑΓΚΑΛΟΥ (ΚΟΤΖΙΑ)

Το ρόλο του Καλεντερίδη ποιός θα τον παίξει; Ο διπλωματικός σάκος ή ο Καμμένος;

Ο Τσίπρας θα βαπτίσει τρεις απο τους οκτω Τούρκους αξιωματικούς Κούρδους και θα τους στείλει στον Ερντογάν  πεσκέσι για να του δώσει πίσω τους δύο ομήρους; Ωραία…

Και εις ανώτερα. Τι είπε πάλι ο Κοτζιάς; Μην ασχολείστε. Ούτε αυτός ξέρει απο αντιαεροπορικά ούτε ο Καμμένος απο σφαίρες.

Το όνομα ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΪΑ για τη FYROM του Σόρος, ο Ερντογάν το προτίμησε; Είναι το χειρότερο όνομα, που μπορεί να δοθεί στη FYROM. Ρωτείστε έναν ιστορικό να σας το εξηγήσει.

ΝΙΑΟY (και o Ευαγγελάτος…). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.