Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Ο Ερντογάν δεν είναι αυτό που δείχνει. Στηρίζει τα σχέδια των ΗΠΑ στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο. Απόδειξη τα “αόρατα” F-35 που του δίνουν.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΚΟΥΠΕΠΕ, ΚΟΥΠΕΠΕ, ΚΟΥΠΕΠΕ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ!!!

Η Κυπριακή ΑΟΖ περιέχει και τα κοιτάσματα που έχουν δοθεί σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Ο Ερντογάν δεν φαίνεται να ενοχλείται για το θέμα της εκμετάλλευσης τους. Η Τουρκία με τις NAVTEX που εκδίδει εξαιρεί τις περιοχές με τα κοιτάσματα που αφορούν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Σε αυτά τα κοιτάσματα οι Τουρκοκύπριοι δεν έχουν δικαιώματα; Βεβαίως και έχουν αλλά κάποιοι είναι κότες, κάποιοι παίζουν το παιγνίδι των ΗΠΑ στη Μεσόγειο και στηρίζουν τους εμπόρους όπλων.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να αγοράζει ακριβά πολεμικά πλοία απο τη Γαλλία δήθεν για προστασία και να ξετινάζεται ο προυπολογισμός της. Κάποιοι βάζουν τον Ερντογάν να κάνει τον κακό στην Ελλάδα, για να πάρουν φτηνά τα συμβόλαια. Ο ένας κάνει τον κακό, ο άλλος τον καλό και η μίζα να πέφτει.

Ποιά συμβόλαια για υδρογονάνθρακες; Για δείξτε μου ένα συμβόλαιο; Ούτε ο Ερντογάν δεν τα έχει δεί και δεν τα έχει δεί γιατί μπορεί να μην υπάρχουν γενικώς! Τα τυφλά στη Βουλή τα έχουν δεί; Και να τα έχουν δεί, τί ξέρουν; Υπογράφουν και μετά πάνε Ελβετία… Δουλίτσες.

Δεν υπάρχει υβριδικός πόλεμος κατά της Ελλάδας. Απλά τη χώρα τη κυβερνάνε απατεώνες και απέναντι στο Αιγαίο, όλα είναι με πολλά “ερωτηματικά”. Με πολλά… Πάαααααρα πολλά.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΕΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΥΦΤΕΡΜΑΝ. ΝΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

Οι γύφτοι είναι πολύ πιο Έλληνες απο κάτι λαμόγια στη Βουλή και στη κυβέρνηση. Σημειώνετε;

 1. Η πτωχευμένη Ελλάδα αγοράζει FREMM για να αντιμετωπίσει τη Τουρκία, μια χώρα που παράγει όπλα και που κατασκευάζει πυραύλους. Που μάθανε στρατηγική στις ΕΔ; Στις ΕΔ δεν πρέπει να διδάσκουν καλοί καθηγητές. Είναι σίγουρο. Της Στοάς Μακαντάση και αυτοί; Γιαυτό υπάρχει τόσο μεγάλη “παραγωγικότητα” στις ΕΔ (τα πλοία τα τρακάρουν, δεν ξέρουν να τα οδηγήσουν, άλλα παίρνουν φωτιά κοκ). Παντού έχουν μπεί οι καλύτεροι… και τρώνε…
 2. Στα ΔΣ των Ελληνικών πολεμικών εταιρειών και στα ναυπηγεία ποιούς CEO έχουν βάλει; Απο ποιά Στοά Μακαντάση είναι; Γιαυτό όλες φαλήρισαν. Σκεφτείτε αν ήταν οι “χειρότεροι” τι θα γινόταν.
 3. Διέλυσαν σώματα στρατού για να βοηθήσουν την επέλαση απο Βορρά. Κάποιοι είπαν πρώτοι τη FYROM Μακεδονία, κάποιοι που έσπρωξαν τον Κοτζιά και τον ανίκανο τον Καμμένο σε υπουργεία. Ομήρους κρατάει η Τουρκία και οι μαριχουάνες μιλιά…
 4. Υπάρχει κακή επιχειρησιακή ετοιμότητα και κακός σχεδιασμός της άμυνας. Τα S-400 καλύπτουν το Αιγαίο… και οι οπαδοί της μίζας αναβαθμίζουν τα F-16. Και ο Ερντογάν βοηθάει…
 5. Οι FREMM δεν είναι stealth. Κάποτε ίσως… Τα παιδιά της Στοάς Μακαντάση στα ΜΜΕ τις λένε stealth για να μεγαλώσει η μίζα. Θυμάμαι που ήθελαν κάποιοι τραχανάδες να τις φτειάχνουν και στην Ελλάδα… Θα τις έφτειαχναν με λαμαρίνα οι Μμαλάκες (με δύο “μ”). Το κόλπο γνωστό, ίδια λεφτά, χαμηλότερη ποιότητα, η διαφορά στη τσέπη. ΜΙΖΑ. Τα ίδια δεν έγιναν με τα υποβρύχια; Εκεί που βουλιάζουν οι δεξαμενές… Τον θυμόσαστε τον Περατικό;
 6. Στη ΤτΕ γίνονται ωραία πράγματα. Εκεί να δείς. Τι Novartis και τρίχες. Η Novartis ήταν μόνο για τα τσιγάρα…Στα μνημόνια και στα συμβόλαια για τα κοιτάσματα να δείτε… άν δείτε. “ΑΝ”.
 7. Το Υπερταμείο έγινε για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματα. Εκεί είναι τα λεφτά. Ποιοί εγκάθετοι μιλάνε για τα κοιτάσματα στα ΜΜΕ; Ποιοί δίνουν θέσεις, σε μαϊμούδες επιστήμονες για να παριστάνουν τους συμβούλους; Είπαμε, μια παρέα είναι όλοι.
 8. O χρυσός απο τις Σκουριές σε ποιά χώρα πάει και εμπλουτίζεται; Δεν μου έχετε πεί. Γιατί μου το κρύβετε; Λέτε να μη ξέρω;
 9. Αυτοί που έβαλαν τους χειρότερους στην εξουσία, είναι οι ίδιοι  με αυτούς που τους κατηγορούν τώρα και που θα τους αθωώσουν μετά. Παιγνίδι να γίνεται, να γυρίζει ο τροχός, το ρολόι… Και ξανά τα ίδια.
 10. Νιάου. το γατάκι.
 11. Σούλα, γιατί… με άφησες! Α ρε Σούλα.

ΚΩΔΙΚΟΣ “ΟΥΡΣΟΥΛΑ”

Το ερώτημα είναι γιατί η Ούρσουλα, η κουμπάρα του Ερντογάν στην Ελλάδα, η “εξαφανισμένη”, δεν του ζήτησε να απολύσει τους στρατιωτικούς που απήγαγε. Πού είναι η Ούρσουλα, η κοιμωμένη του Χαλεπά; Γιατί δεν το θυμήθηκε καμμία δημοσιογράφα της Στοάς Μακαντάση; Τα κουνουπίδια ύψους 1.62…

Kαταλάβατε πόσο γελοίος γίνεται ο Καμμένος με όσα κάνει; Καταλάβατε ποιοί είναι ή ακόμη;

SHALL WE DANCE?

ΟΛΟΙ πρέπει να θυμούνται ότι η ιστορία γράφεται απο τους νικητές. Η Τουρκία πηγαίνοντας στη Κύπρο, αφαίρεσε απο τους Τουρκοκύπριους το δικαίωμα να έχουν λόγο στα κοιτάσματα. Η Τουρκία έχασε χωρίς να το καταλάβει. Δεν φταίω εγώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τώρα είναι αργά.

Η αξιοκρατία δεν αγοράζεται. Αποκτάται. Παντού δεν είναι Ελλάδα. Να μάθετε να “διαβάζετε”.

Ας πούμε ότι στήνεις μια κομπίνα στη χώρα με μια παρέα απο φιλαράκια. Αν φυσήξει άνεμος και αυτοί είναι μαλάκες, όπως συμβαίνει τώρα, δεν θα μείνει τίποτα. Εγώ κάτι τέτοιους με πορδές τους κατεδαφίζω. Με μικρές πορδές. Μικρές… με ένα “μ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.