Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Εν συντομία (5). “Καραγκιόζη σου πήραν τη θέση άλλοι. Να γιατί σε έδιωξαν.”

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
ΜΕ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

Για να μη τα πολυλογούμε, ο Τσίπρας παρέδωσε στο Νταβός, την είσοδο της FYROM στην ΕΕ για μια αλλαγή ονόματος δρόμων και μια αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου της. Είναι μια ακόμη επιτυχία του, μετά την αποδοχή της συζήτησης για την “επαναβάθμιση” - όπως την είπε μπροστά στον Ερντογάν η οποία και απεκρύβη απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής και του καρτέλ - της συνθήκης της Λωζάνης. Ποιός τον έβαλε να σπάσει το πακέτο της συμφωνίας για το όνομα σε κομμάτια; Άσε ξέρω.

Δεν είμαι εθνικιστής αλλά ούτε και κανένα κόμμα στην Ελλάδα είναι. Τα εθνικιστικά κόμματα στη χώρα μας (αυτοί που τα εκπροσωπούν) παίζουν άλλο ρόλο απο τον τίτλο που πουλάνε. Υπάρχει όμως ένα σύνταγμα, το οποίο αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ύπαρξης της χώρας. Αυτό το σύνταγμα πρέπει να το υπερασπιζόμαστε όλοι οι πολίτες της. Αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια και οι δικαστικοί του ΣτΕ που τα νομιμοποίησαν, δεν το έπραξαν.

Τσίπρας και Καμμένος συνεχίζουν να παραδίνουν έδαφος, όπως έκαναν και οι προηγούμενοι, και το κάνουν step by step. Ο Καμμένος έμαθε να λέει και τη λέξη “διασφάλιση” για την ΑΟΖ μετά τη λέξη “θέσπιση” που είχε γίνει μόδα στα ΜΜΕ της διαπλοκής. Μόνο οριοθέτηση υπάρχει σε ΑΟΖ, τίποτα άλλο. Εν τω μεταξύ πάει και το μεταγωγικό Λέσβος. Δύο μέτρα η τρύπα του απο τη πρόσκρουση στο λιμάνι!!!
Ο Καμμένος καταρρέει κάθε μέρα ενώ ο Τσίπρας αναδεικνύεται στον ήρωα του Cipolla. Tην ώρα που τα Σκόπια τρελλαίνονται να μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ για να διαχειρισθούν την απειλή απο μια αναγνώριση του Κοσόβου και η Αλβανία επιθυμεί την επίλυση των προβλημάτων της με την Ελλάδα για να διαχειρισθεί την είσοδο της Σερβίας στην ΕΕ μέσω Κοσσόβου, ο Τσίπρας κάνει πολιτική για φάπες (παρέα με τη Ντόρα).

ΗΠΑ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΑΠΟ TO ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ

Οι ΗΠΑ μετά την υποχώρηση – κωλοτούμπα στη χρήση του διπλού ονόματος απο τον άνθρωπο που χρεοκόπησε την χώρα, τον Κουστάκη Καραμανλή, του αναγνώρισαν ότι υπήρξε “δύσκολος” στο θέμα της ονομασίας της FYROM παρότι τα Wikileaks λένε άλλα.

Η χώρα δεν αντέχει άλλη μια φορά τον εξαφανισμένο και αποτυχημένο της πολιτικής. Φτάνει το ένα φαλημέντο, που πλήρωσε ο κόσμος απο τον άχρηστο που παριστάνει τη Μαντώ Μαυρογένους. Δεν χρειάζεται και άλλο.

Ο Τσίπρας πρέπει να φύγει το γρηγορότερο. Η αριστερά θα πρέπει να τον θυμάται για πάντα. Οι ΗΠΑ πάλι δεν μπορούν να παρεμβαίνουν φανερά στα εθνικά θέματα της χώρας και να στηρίζουν τη “Συγγρού”. Υπενθυμίζω ότι αρχηγός της κατασκοπίας σε κάθε Πρεσβεία δεν είναι ο στρατιωτικός ακόλουθος αλλά ο πρέσβης. Γιαυτό και πεθαίνουν πολλοί συχνά στην περιοχή…

ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΞΟ. ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ.

Με τόσες offshore το ΚΚΕ και με τα οικονομικά του ανεξέλεγκτα επι χρόνια, πού να κρυφτεί και αυτό; O Κουτσούμπας μια παρέα με τον Ιερώνυμο είναι! Πώς βρέθηκε η Κανέλη στο ΚΚΕ και δεν κουνήθηκε φύλλο; Ξέρω πως έγινε. Πότε έκανε τελευταία φορά διαδήλωση το ΚΚΕ; Ξέρω το γιατί. Μια φορά το χρόνο το KKE μιλάει για εφοπλιστές στη Βουλή και μετά "πάπαλα". Ξέρω τί σημαίνει. Εσείς;

TO ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΓΩΝΙΕΣ

Ένας Θεός ξέρει τι έχει γίνει με την εκκλησιαστική περιουσία που δεν έχει ακόμη καταγραφεί. Για το Άγιο Όρος υπάρχουν πολλά που κρύβονται και μη  με μπλέξετε με τα θεολογικά. Στην Ελλάδα κάτω απο τον Θεό και τη Σημαία, ξέρετε πόσοι απατεώνες έκαναν περιουσίες ή μπήκαν στην πολιτική; Σας τα λέω γιατί κάτι βλέπω ενώ εσείς όχι. Πρέπει να μάθετε να κοιτάτε πίσω απο τον τοίχο τι υπάρχει.

ΣΠΙΡΤΖΗΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).

Στη χώρα βασιλεύει η διαπλοκή και η διαφθορά. Η λύση δεν μπορεί να προέλθει απο το ΧΘΕΣ. Δεν έχω καμμία αμφιβολία για αυτό και δεν πρέπει να έχετε και εσείς. Το παιγνίδι της εξαγοράς και της διαφέντευσης των ψήφων πρέπει να σταματήσει. Θα προτιμούσα οι επιχειρηματίες να ενισχύουν φανερά τα άλογα τους (για μουλάρια πρόκειται) στον ιππόδρομο της πολιτικής.

Ο Σπίρτζης ανακάλυψε ότι 70 εκ. ευρώ χάνονται το χρόνο απο τα περίεργα εισιτήρια που εκδίδει ο ΗΣΑΠ. Ποιόν έπιασε δεν μας είπε. Θα σας πω εγώ όμως κάτι άλλο, για να μάθει και αυτός.

Απο πρίν 40 χρόνια τουλάχιστον η ιστορία με τα εισιτήρια παίζει στον ΗΣΑΠ. Όταν πήγαινα να κόψω εισιτήριο πιτσιρικάς “έβλεπα” εργαζόμενους να αποκτούν μεγάλες πολυκατοικίες και αυτούς που έκοβαν τα εισιτήρια να τα ισιώνουν πολύ στο ταμείο πρίν μου τα δώσουν.

Πολυκατοικίες έκαναν απο τότε και οι λιμενικοί του Κουρουμπλή. Τότε ήταν τα τσιγάρα, δεν ήταν πολλά τα λεφτά. Τώρα πρέπει να βγάζουν πιο πολλά. Κανένας υπουργός δεν ξέρει τίποτα;  Στα τελωνεία όλα είναι μια χαρά; Στα διόδια; Σε ποιόν τα λένε αυτά;

Αυτές τις ιστορίες με τις αποκαλύψεις σκανδάλων, για τα οποία δεν τιμωρείται κανείς, φαίνονται σαν να γίνονται απο εταιρείες εκβιαστών που ακουμπούν πολιτικούς, δικαστές και όλο το δημόσιο. Πού είναι η Eκκλησία; Πουθενά. Τις ΔΥΟ offshore της Μαρέβας και το εμπόριο όπλων στο ΓΕΕΘΑ το ξεχάσαμε; Πρέπει να έγινε συναλλαγή εδώ.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο SPORTS COMMENTATOR

Υπάρχει μια συνεχής πτώση αξιών στην Ελληνική κοινωνία ενώ αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Σαν να είναι όλοι μιλημένοι για να κάνουν την πάπια. Συνεχώς οι πολιτικοί του ΧΘΕΣ κάνουν βλακώδεις δηλώσεις σαν να αναμεταδίδουν φάσεις απο ένα ποδοσφαιρικό αγώνα! Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί. Δεν το βλέπετε; Είναι πολιτικός λόγος αυτός που έχει; Βλακείες λέει συνέχεια.

H ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση με ψεύτικα προγράμματα, που δεν θα κάνει ποτέ σαv το Σαμαρά τον ψεύτη, για να βγεί Πρωθυπουργός ο Κούλης ο αυτοδημιούργητος; Δεν σας χέζει ο Βαρδινογιάννης με το Μαρινάκη; Με τα ναρκωτικά και τα πειρατικά η χώρα θα επιβιώσει ή με τις βίζιτες, τους μάγειρες και τους πεπέδες των ΜΜΕ;

Δεν ξέρει ο απλός κόσμος τί υφίσταται καθημερινά και περιμένει τον Μητσοτάκη να του πεί για τις “επιτυχίες” του Τσίπρα; Ποιό 35% έχει η ΝΔ. Ποιός απατεώνας το μέτρησε;

Αν βγεί ποτέ στην πολιτική κανένας πραγματικά δυνατός ο Μητσοτάκης θα πάρει τα μέα και το πολύ-πολύ ο Τσίπρας να τον βοηθάει στο κράτημα, όταν κουράζεται. Αν δεν φύγει το ΧΘΕΣ με το μαλακό, δεν θα γλυτώσει κανείς το ξύλο. Μπορεί να είναι και το τυχερό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.