Αγαπητές φίλες και φίλοι, λόγω έλλειψης χρόνου τα κείμενα θα τα δίνω πλέον χειρόγραφα σε pdf. Οταν έχω χρόνο θα τα περνάω. Μάλλον δεν θα έχω.

Με την επιλογή αυτή ο χρόνος συγγραφής ανα άρθρο θα γίνει λίγα λεπτά και η πληροφόρηση σας θα αυξηθεί. Όποιος έχει χρόνο ας τα κάνει documents και ας μου τα στέλνει να τα ανεβάζω όπως πρίν. Η γραμματέας μου δεν ξέρει Ελληνικά… Sorry.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
 1. Forcoming


Πρίν κάνετε ένα άρθρο μου document, να ελέγχετε αν ήδη έχει αναρτηθεί. Μερικές φορές ο τίτλος του μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός.

2018 Ιανουάριος

 1. Η γνωμοδότηση Ζουγανέλη για τον XYTA Γραμματικου ver.1.14, 2018 (pdf, θα ανανεώνεται).

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Τα διαχρονικά εγκλήματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ κατά της Ελλάδας

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΟΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι (και αυτό είναι μάθημα):

 1. χωρίς υποδομές και σωστά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό ανάπτυξη δεν γίνεται. Η Τουρκία έχει. Για το λόγο αυτό, τα πληρωμένα δημοσιογραφικά κομματόσκυλα και τα ανθρωπάκια της Στοάς Μαλακαντάση να μη κλαίνε δημόσια σαν πουτανάκια, επειδή μια μεγάλη τεχνολογική εταιρεία πάει στη Τουρκία. Στην Ελλάδα δεν φτειάχνεται τίποτα. Κάτι μαλάκες υπάρχουν που ισχυρίζονται ότι ανθρώπινο δυναμικό υπάρχει, όπως και tools... Τόσα χρόνια τι έκαναν, τί έκαναν με τα tools;
 2. χωρίς πρωτογενείς πηγές, ανάπτυξη δεν γίνεται και μετά τα μνημόνια όλα τα κόμματα ξεπουλάνε τα πάντα. Χάρισαν το Ελληνικό, τις Σκουριές. Κάνει εξαγωγή χρυσού κανένας; Είναι πολλά εδώ. Πάλι να τα πώ;
 3. μόνο με τουρισμό ανάπτυξη δεν γίνεται. Τώρα η χώρα πουλάει όπλα στη Σαουδική Αραβία για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις στρατιωτικών.
 4. με τραπεζικά προϊόντα που ελέγχουν τη τιμή των τοπικών προϊόντων ανάπτυξη δεν γίνεται. Καταστρατηγείται ο κανόνας της ελεύθερης αγοράς.
 5. με τη παρουσία τόσων ηλιθίων και παραπλανημένων στα ΜΜΕ της διαπλοκής, που μιλούν με τη κάτω τρύπα, ανάπτυξη δεν γίνεται. Απλά θα συνεχίζεται η ανακύκλωση του σκατού, που κατέστρεψε τη χώρα.
Με αυτά τα δεδομένα οι καινοτομίες στην Ελλάδα είναι της πλάκας. Πάλι οι επιτήδειοι τρώνε λεφτά και παρουσιάζουν έργο σε ένα παραπλανημένο, αμόρφωτο και κακοπληροφορημένο λαό που κοιμάται όρθιος.

Μετά τη μεταπολίτευση έγιναν τα εξής εγκλήματα κατά της χώρας
 1. είσοδος στην ΕΕ χωρίς ρήτρες (Εθνάρχης) ΝΔ
 2. αρχή της αποβιομηχάνισης της Ελλάδας που συνεχίζεται μέχρι σήμερα ΠΑΣΟΚ (Ανδρέας)
 3. αρχή δανείων ΠΑΣΟΚ (Ανδρέας)
 4. είσοδος στο ευρώ με ψεύτικα στοιχεία και χωρίς ρήτρες για τη βιομηχανία ΠΑΣΟΚ (Σημίτης)
 5. νέα δάνεια, κακοί προϋπολογισμοί, Ολυμοπιακοί αγώνες ΠΑΣΟΚ (Σημίτης)
 6. αύξηση κόκκινων δανείω και χρέους, συνεχείς διορισμοί στο δημόσιο, κακοί προϋπολογισμοί ΝΔ (Κωστάκης Καραμανλής)
 7. τα λεφτά του ΕΣΠΑ έγιναν δρόμοι και μισθοί, οι επιδοτήσεις φαγώθηκαν σε άχρηστα πράγματα, οι βιομηχανίες έκλεισαν και το δημόσιο γέμισε με τεμπέληδες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ
 8. Τα μνημόνια πρόσθεσαν στο πρόβλημα της έλλειψης σε υποδομές και βιομηχανία της προμνημονιακής εποχής, το ξεπούλημα των πρωτογενών πηγών π.χ. μέταλα, ορυχεία, κοιτάσματα, φιλέτα γής, αεροδρόμια, λιμάνια και σε λίγο υπηρεσίες δήμων και περιφερειών σε νταβατζήδες εντός και φίλων τους εκτός Ελλάδας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.
 9. με τόσο ακριβή ενέργεια π.χ. το φυσικό αέριο να πουλιέται τρείς φορές πάνω απο την αξία εισαγωγής του στην ΕΕ, ανάπτυξη δεν γίνεται (όσο φόρο και να βάλει το "κράτος" υπάρχει πρόβλημα στη τιμή) ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.
Κάνοντας ιστορική αναδρομή στα γεγονότα στην Ελλάδα μετά την προδοσία της Κύπρου (κοιτάσματα), βλέπουμε ότι την αποβιομηχάνιση της χώρας ακολούθησε η "εξαφάνιση" των υποδομών και των πρωτογενών πηγών. Με τί θα γίνει η ανάπτυξη; Με τις μαλακίες που λένε οι φελλοί της πολιτικής;

Όλα έγιναν και γίνονται με συγκεκριμένη σειρά, που δείχνουν ότι υπήρχε σχέδιο, υπήρχε αφεντικό και ότι όλοι είναι μια παρέα. Στη Σερβία αυτά έγιναν με πόλεμο... εδώ υπάρχουν καλοπροαίρετοι.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ξέρετε, έχω κουρασθεί με τη παραπληροφόρηση... Στη χώρα αυτή δεν γίνεται τίποτα χρήσιμο απο κανένα.

Απο τη στιγμή που το χρέος της χώρας αυξάνει, αριθμοί όπως η ανάπτυξη το 2017 και το 2018 δεν έχουν κανένα νόημα, γιατί ενσωματόνονται στο χρέος. Αυτό που ενδιαφέρει, είναι με τί ρυθμό αυξάνεται το χρέος και πώς αυτός θα μηδενισθεί με σταθερό τρόπο. Με αυτά που κάνουν δεν γίνεται τίποτα.


Ακόμη να μπείτε στο νόημα; Διαβάστε το zcode απο την αρχή. Είναι για μόρφωση.

Σχετικά άρθρα

Μη χάσετε τις χειρόγραφες εκδόσεις, έχουν περισσότερα στοιχεία

 1. Τα διαχρονικά εγκλήματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και το τέλος (2017, χειρόγραφη έκδοση)
 2. Τα διαχρονικά εγκλήματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ; ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στη Παιδεία (2017, χειρόγραφο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.