Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Κάτω απο 40 εκατ. δολάρια έπρεπε να αξίζει το F-35. Δεν είναι και κάτι...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ TO F-35

Για τις τεχνολογίες που έχει to F-35 και τον τρόπο που γίνεται stealth είναι πάρα πολλά τα 100 εκατ. δολάρια. Ούτε για αστείο δεν θα τα έδινα. Για την Ελλάδα είναι πολύ ακριβά. Εκτός αυτού,  η χώρα είναι υπανάπτυκτη και κυβερνάται απο ένα συρφετό γελοιοποιημένων και ανίκανων πολιτικών χωσμένων μέσα στη διαφθορά, που δεν προσφέρουν τίποτα σε κανένα.

Αν κάθε φορά που το F-35 το χτυπάει ένα "πουλί" χρειάζεται "περιποίηση", τότε σε ένα πόλεμο μια μπαταριά απο πυραύλους θα αντιμετώπιζε εύκολα μια επίθεση πρώτου χτυπήματος απο F-35, τα οποία ανιχνεύονται με πολλούς τρόπους.

Για να αντιμετωπισθούν τα F-35 το βλέπω λίγο χλωμό να γίνει με S-400. Χρειάζεται άλλη μεθοδολογία.

Στη φωτογραφία το πρώτο broadband stealth μεταυλικό που σχεδιάστηκε ποτέ στην Ιαπωνία. Την επόμενη ημέρα ανακοινώθηκε ένα cloaking device στις ΗΠΑ, που εργαζόταν μόνο σε μια συχνότητα. Καμμία σχέση με αυτό της φωτογραφίας. Και πρίν απο αυτό είχα σχεδιάσει άλλο. Παρατηρείστε ότι αυτό το σχέδιο, δεν έχει επίπεδο σχήμα. Αυτό μετράει. Είναι ζόρικο design. Το stealth του F-35 και του Neuron είναι μάπα. Πολύ απλό.

Αυτά περίπου δέκα χρόνια πρίν απο σήμερα. Δεν είναι το πρώτο πράγμα, που έχω κάνει για πρώτη φορά και σίγουρα μπορώ να κάνω πολλά ακόμη (ο χάρτης όλων των κοιτασμάτων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Κύπρου, του Ισραήλ κλπ απο εμένα βγήκε, οι άλλοι στην Ελλάδα δεν μπόρεσαν οι καημένοι, η απόδειξη υπάρχει). Κατανοητόν;

Στο F-35 δεν έγινε κάτι νέο. Εσείς για stealth ακούσατε όταν βγήκαν τα F-35! Είστε πίσω και θα παραμένετε πίσω όσο τη χώρα την κυβερνάει η μαφία και το παρακράτος. O Καμμένος διαλύει την άμυνα. Η ΝΔ δεν έχει πρόσωπα. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Το ΧΘΕΣ έχει τελειώσει.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ STEALTH ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ

Και τα ελικόπτερα μπορούν να γίνουν stealth. Μη ξαφνιαστείτε αν το μάθετε ξαφνικά. Τα F-35 έχουν πολλές αδυναμίες και γρήγορα θα έχουμε νέα γεννιά αεροπλάνων Stealth.

Όποιος ενδιαφέρεται για τεχνολογία stealth μια γενιά μετά τα Αμερικάνικα, το "μαγαζί" μου "πουλάει". Αν κυκλοφορήσει η τεχνολογία του F-35, όλοι θα πάνε στην επόμενη γενεά της τεχνολογίας stealth...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.