Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Η Ελλάδα περνάει πρώτη στην εποχή του Αντίθετου Πόλου, που δεν θα υπάρχουν Αντιθέσεις αλλά μόνο Ηλίθιοι

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη     Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΟΛΟΥ

Τα ψεύδη που ακούγονται συνεχώς στην Ελλάδα απο πολιτικούς και ΜΜΕ δείχνουν, ότι η χώρα οδηγείται με επιλεγμένα βήματα σε μια νέα αχαρτογράφητη περιοχή με νέες οντότητες και δεδομένα. Η φτώχεια και η ανθρώπινη ταπείνωση που επιβλήθηκε απο τα μνημόνια ήταν το κατάλληλο περιβάλλον για να ξεκινήσει αυτή η μετάβαση. Στον νέο κόσμο που δημιουργείται, η ανθρώπινη θέληση θα επιβάλλεται απέναντι στους νόμους της φύσης παράγοντας ένα νέο σύστημα αξιών και κανόνων. Ένα σύστημα εικονικής και τεχνολογικής πραγματικότητας θα αντικαταστήσει ότι μέχρι τώρα γνωρίζαμε!

Στη μεταβατική περίοδο ο άνθρωπος θα χάσει τη μνήμη του και ότι δεσμεύσεις ιστορικά τον συνόδευαν όπως πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, φιλία, σχέσεις, αξιοκρατία κλπ. Θα γίνει μέρος ενός κοινωνικού και όχι μόνον κυκλώματος, όπου η λογική του ενός θα υποκατασθεί απο την ανάγκη και τη χρησιμότητα.  Όλα θα γίνουν ένα. Ο άνθρωπος θα είναι κύτταρο της κοινωνίας και οι πυραμιδικές δομές θα εξαφανισθούν. Στην εποχή του Αντίθετου Πόλου δεν θα υπάρχουν αντιθέσεις. Ο άνθρωπος δεν θα σκέφτεται, μόνο θα αισθάνεται. Με τα μνημόνια αυτό δεν κάνει;

Νομοσχέδια όπως η αλλαγή φύλου στα 15 έτη, η νομιμοποίηση της δημιουργίας εθνικών μειονοτήτων και άλλα που θα έλθουν στη συνέχεια με πρόφαση ότι τα ζητούν οι δανειστές θα είναι βήματα στο μοναχικό ταξείδι του καθενός στον άγνωστο κόσμο που αναδύεται πέρα απο το ποτάμι. Ο χρόνος πλέον δεν έχει καμμία σημασία. Είτε ζωντανός ο άνθρωπος είτε νεκρός δεν θα έχει καμμία διαφορά.

     ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΟΛΟΥ
Η Μαρία Σπυράκη, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσα στις εκλογές Μαΐου - Ιουνίου του 2012 το τραπεζικό σύστημα της χώρας κατέρρευσε και ότι η κυβέρνηση έστελνε στρατιωτικό αεροπλάνο στην Ιταλία για να φέρει μετρητά προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το bank run.

Η ίδια λέει ότι το γνώριζε αυτό όπως και όλοι οι δημοσιογράφοι του MEGA αλλά το απέκρυψαν γιατί αν η είδηση γινόταν γνωστή στον κόσμο η χρεοκοπία θα ήταν δεδομένη. Η συγκλονιστική αυτή δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας προσομοιάζει με την άλλη μεγαλειώδη στιγμή της δημοσιογραφίας του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος στο βιβλίο του έγραφε ότι στην αρχή της κρίσης γνώριζε ότι το πρόγραμμα σωτηρίας της χώρας δεν βγαίνει αλλά έλεγε ψέματα στον κόσμο για να αποφευχθεί η οριστική κατάρρευση της οικονομίας.

Η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ


Σας ερωτώ, υπο συνθήκας κανονικού δημοκρατικού κράτους, ποιός θα τιμούσε ξανά εκλογικά τη ΝΔ της Σπυράκη και του Καραμανλή που χρεοκόπησε τη χώρα;


Αυτή τη κυρία ο Κούλης Παραμυθάκης έκανε εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ! Αναξιοκρατία προς τα πάνω. Στη κορυφή το άχρηστο και πιο ψηλά απο όλους ο πιό άχρηστος. Όλα ταιριάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.