Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Ένας νεκρός δεν έχει ρολόι και ο Έλληνας έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου

Του Καθηγητή Γ.ΖουγανέληΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Η συνεχής παραγωγή αντιθέσεων και η προβολή τους μέσω των ΜΜΕ δεν οδηγεί σε πρόοδο μια κοινωνία αλλά σε υπανάπτυξη και διαρκή στασιμότητα. Ο σημερινός Έλληνας αφήνει το πολιτικό ΧΘΕΣ να τον εκμεταλλεύεται και το χρόνο του να περνάει άσκοπα πιστεύοντας ακόμη σε  πολιτικές υποσχέσεις που θα αποδειχθούν ψεύτικες, αφού η χώρα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία. Η Ελλάδα θα παραμείνει σε εποπτία και υπο την ισχύ του Αγγλικού Δικαίου μέχρι να αποπληρώσει το 75% του χρέους της. Ακόμη και αν δεν υπάρξουν νέα μνημόνια τα παλαιά θα ισχύουν.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ

Τα σοβαρά ζητήματα της οικονομίας, τα ναρκωτικά και τα λαθραία που λιμνάζουν στο Αιγαίο και στο Ιόνιο, τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών που αργά και σταθερά θα περάσουν στο χρέος, η βιωσιμότητα του εξωτερικού και του εσωτερικού χρέους, το άγνωστο του πραγματικού χρέους, το μεταναστευτικό που διαλύει τον κοινωνικό ιστό και βάζει βόμβες στα σύνορα της χώρας, το σκάνδαλο των γενεών της δωρεάς του Ελληνικού και η παράδοση του management των κοιτασμάτων της Ελλάδας στον Λάτση, το ξεπούλημα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε μια εταιρεία που θα κάνει το management, η λάθος ενεργειακή πολιτική και η προώθηση του LNG αντί των ΑΠΕ (υδρογόνο, πυρηνική ενέργεια), η μη οριοθέτηση της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας, η άμυνα της χώρας που εκφυλλίζεται σε παρελάσεις περνούν σε δεύτερη μοίρα, πίσω απο ασήμαντα θέματα που σκεπάζουν τα πραγματικά προβλήματα.

ΠΟΣΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ;

Στο συρφετό των ψεμμάτων και της μπόχας που αναβλύζουν τα ΜΜΕ του καρτέλ, κρύβεται η ανικανότητα, το ψέμμα και η διαπλοκή του πολιτικού ΧΘΕΣ, το ποινικό, το φορολογικό κα το πολιτικό έγκλημα, το παραδικαστικό και οι μυστικές υπηρεσίες και οργανώσεις που έχουν διπλοσκοπιές πολλούς δημοσιογράφους. Σε μια χώρα χωρίς εθνική κυριαρχία σαν την Ελλάδα, η αντιπολίτευση μπουκωμένη και αυτή απο τους μεζέδες της διαπλοκής, πεσμένη σε χειμερία νάρκη κοροϊδεύει με τη σειρά της τον Έλληνα πολίτη, τον οποίο όλοι οι απατεώνες εντός και εκτός Ελλάδας περιπαίζουν και τερματίζουν χειρουργικά και ασύστολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.