Αγαπητές φίλες και φίλοι, λόγω έλλειψης χρόνου τα κείμενα θα τα δίνω πλέον χειρόγραφα σε pdf. Οταν έχω χρόνο θα τα περνάω. Μάλλον δεν θα έχω.

Με την επιλογή αυτή ο χρόνος συγγραφής ανα άρθρο θα γίνει λίγα λεπτά και η πληροφόρηση σας θα αυξηθεί. Όποιος έχει χρόνο ας τα κάνει documents και ας μου τα στέλνει να τα ανεβάζω όπως πρίν. Η γραμματέας μου δεν ξέρει Ελληνικά… Sorry.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
  1. Forcoming


Πρίν κάνετε ένα άρθρο μου document, να ελέγχετε αν ήδη έχει αναρτηθεί. Μερικές φορές ο τίτλος του μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός.

2018 Ιανουάριος

  1. Η γνωμοδότηση Ζουγανέλη για τον XYTA Γραμματικου ver.1.14, 2018 (pdf, θα ανανεώνεται).

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

Ακέφαλο πτώμα και η κεντροαριστερά. Μα φτειαχτό είναι; Στήνεται νέα Κύπρος.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

  
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΑΣ

Δεν υπάρχει σοβαρότητα πιά; Μιλάνε για νέο κόμμα; Μια δημοκρατία για να λειτουργήσει θέλει ανθρώπους που να σκέφτονται όχι ένα μεταφερόμενο θίασο. Ο Αλιβιζάτος που προαλείφουν για ΠτΔ με αυτές τις επιλογές που έκανε έστησε ένα έγκλημα κατά της χώρας. Απο που και ως που αναγνωρίστηκε σαν "σοφός". Τί πατέντα Ελληνική είναι αυτή πάλι;  Μια χώρα ότι νάναι είσαστε.

Το ΠΑΣΟΚ που έκανε κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ παίζει ένα επικοινωνιακό κόλπο για να μη πάνε οι ψήφοι στον οξυδερκή και αυτοδημιούργητο Μητσοτάκη του Κήρυκα Χανίων, της Siemens, του ΝΟΟR-1 ηρωίνης αξίας 1 δις ευρώ και του Αυγενάκη...

Ποιός υπέγραψε το πρώτο και πιο εγκληματικό μνημόνο με το IMF και τον Στρός Κάν; Ο ΓΑΠ. Το χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ δεν το ψήφισε; Θα παίζει μια χώρα με τους χρεοκόπηδες, που αύξησαν τα κόκκινα δάνεια, που έφτειαξαν το χρηματιστήριο, τους άχρηστους Ολυμπιακούς, τα εξοπλιστικά και δεν θυμάμαι πόσα άλλα;

ΑΛΛΑΞΕ Η ΜΑΡΙΩΡΗ. ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣ...

Έχετε ακούσει κάποια σοβαρή δήλωση με πολιτική αξία απο τη Γεννηματά; Startup επιχείρηση έχει στηθεί, όπως έγινε και με τη ΝΔ. Γνωστός και ο επικοινωνιολόγος Τραλαλάς. Ο Θεοδωράκης που έγινε πολιτικός απο το πουθενά με άγνωστη οικονομική υποστήριξη, ο Καμίνης που ξήλωσε νύχτα τη Ρόδα, τα ανθρωπάκια των εφοπλιστών, τη Στοά Μακαντάση με τα ελαττωματικά; Τι είναι αυτά ρε; Μετά θα λέτε γιατί ήταν πέτρες μέσα στα κασόνια με τα όπλα, όπως έγινε στη Κύπρο. Είναι άσχετοι οι άνθρωποι αυτοί. Είναι επικίνδυνοι. Έχετε τρελλαθεί εκεί κάτω. Η βάρκα βουλιάζει και βάζετε το κάθε στόκο στη Bουλή; Ποιοί άδειασαν τα Ταμεία, ποιοί χρεοκόπησαν τη χώρα; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Τo ξεχνάτε; Οι ίδιοι είναι και τώρα. Μούρη άλλαξαν.

Είστε άξιοι της τύχης σας μόνο για το γεγονός, ότι τους ακούτε και τους δίνετε το μικρόφωνο. Είναι και θέμα αρχών, ευαισθησίας και αντίληψης. Είστε σε τόσο άσχημη κατάσταση που βλέπετε το τίποτα και το θαυμάζετε. Με τις κουράδες θα γίνει ανάπτυξη; Καλό χασίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.