Αγαπητές φίλες και φίλοι, λόγω έλλειψης χρόνου τα κείμενα θα τα δίνω πλέον χειρόγραφα σε pdf. Οταν έχω χρόνο θα τα περνάω. Μάλλον δεν θα έχω.

Με την επιλογή αυτή ο χρόνος συγγραφής ανα άρθρο θα γίνει λίγα λεπτά και η πληροφόρηση σας θα αυξηθεί. Όποιος έχει χρόνο ας τα κάνει documents και ας μου τα στέλνει να τα ανεβάζω όπως πρίν. Η γραμματέας μου δεν ξέρει Ελληνικά… Sorry.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
  1. Forcoming


Πρίν κάνετε ένα άρθρο μου document, να ελέγχετε αν ήδη έχει αναρτηθεί. Μερικές φορές ο τίτλος του μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός.

2018 Ιανουάριος

  1. Η γνωμοδότηση Ζουγανέλη για τον XYTA Γραμματικου ver.1.14, 2018 (pdf, θα ανανεώνεται).

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης. Τόσες θυσίες για το τίποτα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ

Αφού έτσι και αλλοιώς θα χρεοκοπήσει και θα διαλυθεί η χώρα, γιατί να στενοχωριέται κανείς με κάτι που είναι αδύνατο να αποφευχθεί. Η βάρκα έμπαζε νερά απο πολλά χρόνια. Όποιος πήδησε πρώτος στη θάλασσα και ήξερε κολύμπι σώθηκε. Οι άλλοι που βαρέθηκαν να μάθουν να κολυμπάνε όταν έπρεπε, θα τρώνε απο τα έτοιμα μέχρι να μη μείνει τίποτα. Τότε θα αρχίσει να σκοτώνει ο ένας τον άλλον και να τον τρώει για να επιζήσει. Η βάρκα βουλιάζει συνέχεια και αυτό απο χρόνια είναι μη αναστρέψιμο. Μόνο λίγοι το ήξεραν και είναι αυτοί που ξέρουν μπάνιο αλλά το έχουν αποκρύψει απο τους άλλους για λόγους "ισότητας" και "αξιοκρατίας". Αυτοί έχουν κρύψει τα σωσίβια κάτω απο τη βάρκα γιατί δεν θέλουν μάρτυρες...

Έχω γνωρίσει χιμπατζήδες που είναι πιο έξυπνοι απο αυτούς που έχουν μείνει στη βάρκα και πιστεύουν ακόμη αυτούς που έχουν κρύψει τα σωσίβια.

Η ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ (Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ)

Η Ελλάδα συνεχίζει να πονάει χωρίς να προοδεύει ενώ ο Β.Σόιμπλε συνεχίζει το μαύρο χιούμορ του μιλώντας για έξοδο της Ελλάδας στις αγορές. Ο Τσίπρας συνεχίζει να αυξάνει το δημόσιο χρέος και να δημιουργεί μαύρες τρύπες στην οικονομία της χώρας, ώστε να μην ανακάμψει ποτέ. Τα παλαιά μνημόνια ακόμη ισχύουν. Τα ψέμματα απο τα ΜΜΕ απο ψιλόβροχο έχουν γίνει καταιγίδα. Αυτό σημαίνει πολλά.


Δεν είναι όλες οι θέσεις εργασίες ικανές να προσφέρουν στην ανάπτυξη. Υπάρχουν δύο είδη θέσεων εργασίας, οι παραγωγικές (μηχανικοί, εργάτες, αγρότες, τεχνολόγοι κλπ) και οι μη παραγωγικές (π.χ. γιατροί, δικηγόροι, δικαστικοί, οικονομολόγοι, στρατιωτικοί, βουλευτές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δημόσιοι υπάλληλοι, τραπεζικοί, ιερείς κλπ). Στην Ελλάδα αυξάνει μόνο ο αριθμός των μη παραγωγικών θέσεων. Αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα και το πιο σημαντικό. Το πολιτικό ΧΘΕΣ δεν μπορεί να το λύσεi και χρόνος για δοκιμές δεν υπάρχει άλλος.

ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΚΟΦΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ)

Στις κυβερνήσεις των μνημονίων υπάρχει μια συνέχεια. Όλα πάνε με κάθε εκλογή απο το κακό στο χειρότερο. Ο Μητσοτάκης θα κάνει απολύσεις και θα οδηγήσει περιφέρειες που φτειάχθηκαν επι ΓΑΠ σε απόσχιση. Aν συνεχίσει να πρωθυπουργεύει ο Τσίπρας θα το κάνει αυτός. Τα πρόσωπα στην εξουσία μπορεί να αλλάξουν, οι αποφάσεις και τα θύματα όχι.Ο Μητσοτάκης κάθε μέρα αλλάζει σχέδιο, για το τί θα κάνει όταν θα γίνει Πρωθυπουργός. Δεν έχει καμμία σημασία τί λέει. Ψέμματα και πραγματικότητα πλέον έχουν αναμιχθεί. Ένα σκυλάκι θα είναι όπως και ο Τσίπρας. Τα χειρότερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.