Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τρελλοί που άλλαξαν τις πωλήσεις όπλων και την πορεία του κόσμου

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

 
ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Η καθημερινή γελοιοποίηση δεν έχει αποβεί επαρκής για κάποιους πολιτικούς του χρεοκοπημένου ΠΡΟΧΘΕΣ στο να μη σκέφτονται να επανέλθουν  απο το εγκεφαλικό μεταμφιεσμένοι με μια γκλίτσα τσομπάνη σε Σωσίες. Χαρακτηριστική περίπτωση παραμένει ο "αυτοδημιούργητος" Κυριάκος των Παραπολιτικών, του ναρκόπλοιου NOOR-1, της Siemens, του Κήρυκα Χανίων, του κομιστή του DVD, του Μαρινάκη και του Σκάι (Χέστηκα).

Αν μιλάει για άριστους και καινοτομίες ο Μητσοτάκης τότε οι άριστοι πρέπει να αυτοκτονήσουν.

Είναι ντροπή για το Ισραήλ να αναφέρει στους φίλους του τον Γιαννάκη Αλαφούζο, ένα επιχειρηματία που χρωστάει εκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο και που υπερασπίζεται με πάθος ένα κόμμα που χρεοκόπησε την Ελλάδα. Δεν μπορείς να μιλάς για ελευθερία, ισότητα, να παριστάνεις τον σοφό και να προστατεύεις το περιβάλλον, όταν σε ένα κανάλι δεν επιτρέπεται η αντίθετη άποψη ακόμη και στα σχόλια. Αυτό είναι επικίνδυνο και προκλητικό.

Φανερή είναι η απουσία του ΕΣΡ, στο θέμα της συμπεριφοράς του Σκάι όπως και στο τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ. Το υφάκι των δημοσιογράφων του Σκάι έχει ξεπεράσει τα όρια του λαϊκισμού και της επιθετικότητας. Αυτό δεν περνάει.

ΤΟ ΕΣΡ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ

Σκοπός της δημιουργίας του ΕΣΡ αποδεικνύεται ότι ήταν να χαρισθούν οι άδειες των παράνομων ΜΜΕ σε επιχειρηματίες που ζούν τους αρχιτεμπέληδες του αποτυχημένου πολιτικού συστήματος και εργάτες του τρόμου με χρήματα των φορολογουμένων, ένα ρόλο που έδωσε στο ΕΣΡ το κόμμα της ΝΔ.

Το ΕΣΡ βάσει υπάρχοντος νόμου αποφασίζει για τις άδειες και όχι λόγω του Ελληνικού συντάγματος.

Ο Χρυσόγονος του Σκάι πολλές φορές επανέλαβε λάθη απο το μικρόφωνο του σταθμού για το θέμα αυτό στηρίζοντας τον σταθμό. Αποτέλεσμα είναι να τον βλέπουμε κάθε τόσο να λέει σοφίες εκεί.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Γιατί κανένα ΜΜΕ και ειδικά το Σκάι δεν αναφέρθηκε στην μεγάλη αξία της ηρωίνης του NOOR-1, που φτάνει το 0.5% του Ελληνικού ΑΕΠ;

Υπάρχει πρόβλημα με τις παρεμβάσεις Καμμένου στον ισοβίτη που έχασε την μνήμη του. Το θέμα Καμένου πάει στη Βουλή καλά προτετοιμασμένο απο την θεότυφλη δικαιοσύνη. Δεν είναι όμως αυτός το πρόβλημα, όταν ο ναρκέμπορος είναι φανερό και ποιός είναι και με ποιά οικογένεια συναλλάσσεται και με ποιό ΜΜΕ έχει συμμαχήσει. Βλέπω και άλλα βέβαια...

Τα βιβλία στον Τσίπρα άραγε για ποιά βιβλιοθήκη ήταν;

ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ

Οι πόλεμοι ξεκινούν πάντα σαν συνδιασμός πολλών διαδοχικών γεγονότων. Δύσκολο είναι να βρείς με βεβαιότητα τί ακριβώς τους ξεκίνησε. Υπάρχουν πολλά είδη πολέμων. Άλλοι είναι διακριτοί και άλλοι όχι. Άλλοι δεν σταμάτησαν ποτέ και άλλοι θα ξεκινήσουν χάρι σε ένα φυτίλι. Τα φυτίλια δεν είναι άτομα υψηλής νοημοσύνης. Συνήθως έχουν άγνοια κινδύνου και προκαλούν. Την εποχή μας υπάρχουν πόλεμοι που ξεκινούν χάκερς, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, φανατικοί, τρελλοί, κινήματα κλπ. Φοβάμαι ότι σύντομα θα δούμε και άλλους τύπους φυτιλιών, των ηλιθίων. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο τονάζ.

ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ

Με τα F-35 τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν. Η απόδειξη στοιχίζει δις ευρώ, πολύ περισσότερο απο ότι αξίζει το Σκάι, ο Αλαφούζος και ο Κυριάκος ο αυτοδημιούργητος μαζί. Μεγάλη φούσκα τα F-35.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.