Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Το μυστήριο για το όπλο που βλάπτει την υγεία των Αμερικάνων διπλωματών στη Κούβα. Μια εξήγηση που στις ΗΠΑ δεν μπόρεσαν.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Όλο και πιο περίεργη φαίνεται να γίνεται η υπόθεση των Αμερικανών διπλωματών στην Κoύβα που αντιμετωπίζουν απώλεια ακοής, βλάβες στον εγκέφαλο και άλλα προβλήματα υγείας λόγω κάποιας μυστηριώδους επίθεσης (ή «επίθεσης»).

Όπως αναφέρεται σε σχετική έρευνα του Associated Press, τα συμπτώματα και οι εμπειρίες των θυμάτων είναι ακόμα πιο ποικίλες από αυτό που πιστευόταν μέχρι σήμερα.

Το Associated Press μίλησε με άτομα στις ΗΠΑ και την Κούβα που έχουν ενημέρωση σχετικά με τους διπλωμάτες που εστάλησαν στην Αβάνα.

Οι «επιθέσεις» φέρονται να άρχισαν στα τέλη του 2016 και οι αμερικανικές υπηρεσίες έκτοτε προσπαθούν να καταλάβουν πώς οι διπλωμάτες υφίστανται μόνιμες ζημιές στην ακοή, ελαφρά τραύματα στον εγκέφαλο, και ακόμη και ζημιές στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, από πλευράς του, αποφεύγει να δώσει επιπλέον στοιχεία.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το συμπέρασμα των Αμερικανών ερευνητών ήταν πως πρόκειται για χρήση ενός προηγμένου ηχητικού όπλου, το οποίο λειτουργεί πέρα από το εύρος των ήχων που μπορεί να ακούσει ο άνθρωπος, και φέρεται να χρησιμοποιήθηκε εναντίον των Αμερικανών διπλωματών και μελών των οικογενειών τους. Η συσκευή αυτή θεωρείται πως χρησιμοποιήθηκε είτε εντός ή εκτός της αμερικανικής πρεσβείας, είτε στα σπίτια των διπλωματών- αλλά έρευνες που έγιναν δεν απέδωσαν καρπούς.

ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ
Ο ανθρώπινος σκελετός έχει κάποιες ιδοσυχνότητες είτε αυτές είναι ηλεκτρομαγνητικές είτε είναι ηχητικές. Οι μεγαλύτερες ανακλάσεις συμβαίνουν στα οστά. Οστά έχει το κρανίο. Για συγκεκριμένες συχνότητες ηλεκτρομαγνητικές ή ηχητικές το κρανίο απορροφά ενέργεια.

Ας υποθέσουμε ένα δωμάτιο μέσα στο οποίο ένα κύμα έχει δημιουργήσει περιοχές μεγίστων και ελαχίστων, όπως αυτό της φωτογραφίας. Αν στις θέσεις των μεγίστων βρεθεί ένα κρανίο, τότε αρχίζει και απορροφάει ενέργεια. Κανείς δεν απαγορεύει το κύμα να εκπέμπεται απο κάθε κατεύθυνση (εδώ χωράει πολλή συζήτηση).

Με βάση αυτή την αρχή μπορεί να δικαιολογηθούν τα συμπτώματα των Αμερικανών διπλωματών. Οι βλάβες των Αμερικανών μπορεί να είναι και μόνιμες. Να μη το εξηγήσω βαθύτερα γιατί θα πάμε σε άλλο επίπεδο.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Πρίν αρκετά χρόνια είχα αναφερθεί σε αυτό το είδος όπλου. Την άλλη μέρα γνωστός κοντός Πρόεδρος ισχυρής χώρας με υψηλό IQ δήλωσε "εμείς τα ξέρουμε αυτά". Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ μηχανορραφούσαν στο διαδίκτυο εναντίον μου για να μιλούν για τα κοιτάσματα υδρογοναθράκων της Ελλάδας στα ΜΜΕ μόνο οι εγκάθετοι του Λάτση, για να μη πω κάτι άλλο. Αυτό βέβαια ανέδειξε το "κύκλωμα". Τέλος πάντων, όλα εδώ πληρώνονται και προς το παρόν με πονοκεφάλους.

UPDATE: Η Αμερικανική πρεσβεία της Αβάνας πάει για κλείσμο

Αρκετές ώρες μετά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον ανακοίνωσε ότι βρίσκεται υπο εξέταση το ενδεχόμενο κλεισίματος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κούβα, έπειτα από τις μυστηριώδεις επιθέσεις με ηχητικά κύματα (έτσι αυτοί λένε) και με θύματα τουλάχιστον 16 εργαζόμενους.

Έτσι...

Σε λίγο θα κλείσει και η Αμερικανική βάση στη Σούδα και άλλες. Σαν τα drones... Μμμμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.