Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Σε κρίση το υπουργείο Άμυνας για τους S-400. Θα τους αντιμετωπίσουν λένε με ATACMS που έχουν και οι Τούρκοι... Τόσο "κάμπριο" είναι.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Στο υπουργείο Άμυνας να κόψουν το ποτό το πρωί. Με τη ζέστη τους χτυπάει...

ΜΠΟΥΡΔΕΣ όσα γράφονται για τους ΑTACMS του Ελληνικού πυροβολικού και τον επιπλέον "ανιχνευτή" που θα τοποθετηθεί σε αυτούς για να χτυπάνε πλοία (μετατροπή σε ASBM) απο τους παπαγάλους των ΜΜΕ του υπουργείου Άμυνας. Ταραχή εν κρανίω έχουν πάθει κάποιοι άχρηστοι στην Ελλάδα μετά τον πιθανό ερχομό των S-400 στη Τουρκία. Μάλλον θέλουν να δώσουν καμμιά δουλίτσα στον εθνικό προμηθευτή και κατά τα γνωστά οι παπαγάλοι των ΜΜΕ του υπουργείου της Άμυνας της Κολομβίας των ναρκωτικών και των λαθραίων που το λιμενικό δεν τα βλέπει μαζί με τους προϊσταμένους του, μιλούν για φοβερή λύση, καινοτομίες και τα σχετικά.

Η Ελλάδα δεν φτειάχνει ούτε πινέζα. Αυτή είναι η φοβερή αλήθεια. Να προσέχετε στα ΜΜΕ που παριστάνουν τον "πατριώτη", γιατί σε αυτά υπάρχουν εκτός απο αγέλες απο άσχετους και εγκάθετοι ξένων μυστικών υπηρεσιών, που παραπληροφορούν βάσει σχεδίου. Είναι αυτοί, που δεν αφήνουν τις πραγματικές ειδήσεις να βγούν.

Έχω ως αρχή ένα πράγμα, γιατί το πλήρωσα στη ζωή μου, να μη δίνω "όπλο" σε παιδί και σε μαλάκα. Αυτοί στο υπουργείο άμυνας παιδιά δεν είναι. Στις ΗΠΑ να μη παιδιαρίζουν πολύ με μαλάκες, γιατί θα τη πληρώσει το Ισραήλ χωρίς να το καταλάβουν.

Ακολουθεί μια φωτογραφία του κ.Ερντογάν με τα γιουσουφάκια απο την Ελλάδα. Λείπει ο Καμμένος. Θα είναι σε καμμιά παρέλαση ντυμένος για τις Απόκρηες.


Η φωτογραφία τα λέει όλα. Σαν τους θείους απο το χωριό που κατέβηκαν στην πόλη να δούν τον Πασά είναι οι Συριζαίοι. Άλλος με πονόδοντο, άλλος με πρόβλημα στα νεφρά και άλλος με πρόβλημα προστάτη. Σκέτη τυρόπιτα και πολύ νάζι...

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΟΟΡ-1 ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.