Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Οι ηλίθιοι στη πολιτική είναι μια επικίνδυνη μόδα που τελειώνει διεθνώς. Στην Ελλάδα θα έχει άσχημο τέλος.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Το βασικό μοντέλο στο οποίο πρέπει να κινείται ένας μοντέρνος πολιτικός της Ελλάδας είναι δύο θέματα για τα οποία έχω ήδη γράψει:
  1. Το μοντέλο της βιωσιμότητας του χρέους (βλέπετε εδώ). 
  2. Το θέμα της αύξησης του ζωτικού χώρου της χώρας (βλέπετε εδώ). 
Αυτά είναι τα βασικά. Υπάρχουν και άλλα.

Η βιωσιμότητα σε συνάρτηση με τα κόκκινα δάνεια απο τράπεζες και επιχειρήσεις που άρχισαν να σπάνε σε καλές και κακές, που θα προστεθούν ως ζημία στο χρέος θα έπρεπε να είναι ένα καθημερινό θέμα στα παράνομα ΜΜΕ που λειτουργούν χωρίς άδεια και λένε νυχθημερόν βλακείες αλλά και στα πηγαδάκια εντός και εκτός Βουλής.

Για τη παραγωγή δεν θα μπορούσαν να μιλήσουν γιατί η παιδεία και τα πρότυπα που προβάλλουν τα ΜΜΕ του καρτέλ μαύρου χρήματος σπρώχνουν τους νέους να γίνουν άχρηστοι, απατεώνες και τεμπέληδες. Αυτούς δεν βλέπουν στα ΜΜΕ και στη Βουλή να παριστάνουν τον κάποιονα και να μιλάνε σαν χαπακωμένα;

Υπήρξε ποτέ "άριστος" ο Γαβρόγλου του ΔΣ του ιδρύματος Λάτση, που καταστρέφει ότι δεν κατέστρεψαν οι προηγούμενοι στην παιδεία; Είναι "άριστος" o Τσακαλώτος όταν τον τύπο του κόφτη τον καθέσεσε λάθος (βλέπετε εδώ) και μείωσε κατά 240 ευρώ το μέγιστο όριο ανάληψης για ένα χρόνο, λέγοντας ότι αλλάζουν πρός το καλύτερο τα capital controls;

To θέμα της αύξησης του ζωτικού χώρου, θα έπρεπε ήδη να απασχολεί τους πολιτικούς του ΧΘΕΣ. Δεν τους απασχολεί καθότι η αριστεία τους είναι περιορισμένης χρήσης και αναγνώσματος. Είναι κάπου στο βόθρο του Σηκουάνα.

Είναι αδύνατον με τα σημερινά δεδομένα η Ελλάδα να συνεχίζει να κυβερνάται απο βοθρολύματα και απο δέκα νταβατζήδες, από ναρκέμπορους και από λαθρέμπορους. Πολλοί διερωτούνται τί έγιναν οι 3 τόνοι ηρωίνης που πιάστηκαν στο NOOR-1 αξίας ενός δίς ευρώ. Μιλάμε για πλεόνασμα 0.45% του ΑΕΠ! Δεν είναι να το κρύβουμε... Πού είναι;

Πολλοί στην Οικουμενική θα ευχηθούν να είχαν κάνει στην άκρη νωρίτερα. Η Ελλάδα παραμένει ένα βαρέλι δίχως πάτο. Ο πάτος αυτός δεν χωράει άλλους ηλίθιους απατεώνες και μαϊμούδες-αρίστους πολιτικούς. Να μην ονειρεύονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.