Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Με αυτά που γίνονται τα τραίνα θα συνεχίσουν να περνούν. Ενα κράτος ψεύτης, άχρηστος και απατεώνας.

Του Καθηγητή Γ.ΖουγανέληΝΔ για το ΣΥΡΙΖΑ: "Υποσχέθηκαν 1.5 δις ευρώ απο την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καυσίμων. Εισπράτουν 3 εκ. ευρώ το χρόνο".

Ερώτημα 1ο: Ποιός είναι ο άμεσος συνεργάτης του λαθρέμπορου; Η απάντηση είναι σίγουρη και προφανής.

Απάντηση: Το κράτος κύριοι, το κράτος. Να γιατί όλοι μπαίνουν με σαγιονάρες στη πολιτική και βγαίνουν με παραδουλεύτρες. Η Ελλάδα δεν κάνει ελέγχους πουθενά ούτε στα σύνορα ούτε στο Αιγαίο ούτε στο εσωτερικό. Είναι κράτος εισόδου. Μια πόρτα, ένα σπίτι χωρίς τοίχους και παράθυρα.

Σας υπενθυμίζω, ότι οι ΗΠΑ έχουν κατηγορήσει μέλη της κυβέρνησης της Βενζουέλας ότι πουλάνε τα ίδια τα ναρκωτικά. Για πηγαίνετε το λίγο παρακάτω. Υπάρχουν και αυτοί που δεν μιλάνε. Όλοι τρώνε. 

Ερώτημα 2ο: H ΝΔ είναι παρθένα; Δεν ξέρει τίποτα για το πώς μπαίνουν δεκαετίες τα λαθραία καύσιμα στην Ελλάδα και πως προωθούνται ακόμη και επίσημα απο τα διϋλιστήρια; Οι λιμενικοί δεν ξέρουν; Μηχανήματα για έλεγχο ναρκωτικών στα τελωνεία στα σύνορα, στη Πάτρα, στη Πρέβεζα, στη Κέρκυρα, στα νησιά του Αιγαίου κοκ τυχαία ΔΕΝ υπάρχουν; Το πόθεν έσχες λιμενικών και τελωνειακών πότε ελέγχθηκε τελευταία στη Κολομβία;

Απάντηση: Φυσικά Δεν είναι παρθένα και ξέρει και πολλά. Ο Μαρινάκης συγγενής της Ντόρας είναι και έτσι το κόμμα αυτό εμφανίζει μια ευπάθεια στα ναρκωτικά, τα καύσιμα μάλλον είναι είτε άλλου παππά ευαγγέλιο (άλλου νταβατζή) είτε ανεβαίνει στην επικαιρότητα για ξεκάρφωμα.

Μόνο για το ποδόσφαιρο οι εφοπλιστές μένουν στην Ελλάδα; Τα ΜΜΕ είναι υπερχρεωμένα και χρωστάνε της Μιχαλούς. Το μαύρο χρήμα περνάει απο το ναυτιλιακό συνάλλαγμα. Δεν θυμάστε το θέμα Κούβελου; Κάτι άλλο υπάρχει. Αυτό είναι τα ναρκωτικά και τα λαθραία. Συνεργάτες οι απέναντι.

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!

Δεν είναι δυνατόν συνέχεια να τους πιάνω στα πράσα και να τους ξεφτυλίζω. Δεν έχει νόημα.


Είναι άχρηστοι. Γιατί πάνε όλοι στη ΔΕΘ; Θα ξεφτυλισθούν πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.