Αγαπητές φίλες και φίλοι, λόγω έλλειψης χρόνου τα κείμενα θα τα δίνω πλέον χειρόγραφα σε pdf. Οταν έχω χρόνο θα τα περνάω. Μάλλον δεν θα έχω.

Με την επιλογή αυτή ο χρόνος συγγραφής ανα άρθρο θα γίνει λίγα λεπτά και η πληροφόρηση σας θα αυξηθεί. Όποιος έχει χρόνο ας τα κάνει documents και ας μου τα στέλνει να τα ανεβάζω όπως πρίν. Η γραμματέας μου δεν ξέρει Ελληνικά… Sorry.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΑΡΘΡΩΝ
  1. Forcoming


Πρίν κάνετε ένα άρθρο μου document, να ελέγχετε αν ήδη έχει αναρτηθεί. Μερικές φορές ο τίτλος του μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός.

2018 Ιανουάριος

  1. Η γνωμοδότηση Ζουγανέλη για τον XYTA Γραμματικου ver.1.14, 2018 (pdf, θα ανανεώνεται).

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Ρωσική βάση με S-400 στη Τουρκία. Το τελικό χτύπημα. Μετά τελείωσαν όλα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ (ΜΠΟΥΑ)

Με όρους στρατηγικής κάθε πιθανή κίνηση πρέπει να μπαίνει στο τραπέζι των αναλύσεων σαν δυνατή λύση. Αυτή η λύση συμφέρει και τη Τουρκία αλλά και την Ρωσία. Είναι η απόλυτη λύση. Φτηνή και γρήγορη. Μετά από αυτό δεν υπάρχει τίποτα. Θα πέσει πολύ κλάμμα στη Μεσόγειο. Είμαι σίγουρος ότι και ο κ.Πούτιν και ο κ.Ερντογάν το έχουν σκεφτεί και όταν οι άλλοι σκέφτονται κάτι εγώ το ακούω... όλα τα ακούω...

ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΤΑΚΑΣ

Μην ασχολείσθε με τα Τρόλ και τους απατεώνες της πολιτικής. Αυτοί τελείωσαν. Πολλοί τελείωσαν και δεν το ξέρουν ακόμη. Ο βήχας και η κλανιά δεν κρύβονται.

Στην Ελλάδα κάτι τέτοιο θα εξηγηθεί σαν προσπάθεια της Ρωσίας να προστατεύσει την Ελλάδα από τους Τούρκους. Η Στοά Μακαντάση έχει ψημένο εγκέφαλο, προβληματικό DNA. Άλλο το original άλλο το υποκατάστατο. Δεν βλέπετε τα προιόντα της στη Βουλή; Μιλάνε σαν να έχουν πιεί ναρκωτικά και το κυριότερο, σαν να μη έχει ακούσει ο ένας τί έχει πεί ο άλλος.

ΦΥΤΑ...

Κάπως έτσι χαλάει το σχέδιο για τη δημιουργία Κουρδικού κράτους. Αμ πώς. Τη καλημέρα μου στο οβάλ γραφείο. Τους έβαλα δουλειά...  πολύ δουλειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.