Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

NOOR1 Σερβία Ναρκωτικά. Μόνο οι μικροδιακινητές πιάνονται. Οι έμποροι είναι έξω και λύνουν σταυρόλεξα με το πολιτικό ΧΘΕΣ, που το ταίζουν...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


O Ελληνικός λαός πάσχει απο αμνησία και απο έλλειψη παρατηρητικότητας. Αν ήταν υγιής ψυχικά θα φιλτράριζε τις ειδήσεις και ότι του έλεγαν.

Ενα κυνήγι κατά των μικροδιακινητών έχει ξεκινήσει τελευταία απο την Αστυνομία για τα μάτια του κόσμου. Είναι γνωστό ότι ενώ πιάνονται πολλοί απο αυτούς, την άλλη μέρα λόγω κακής νομοθεσίας βγαίνουν έξω. Οι έμποροι παραμένουν ανέγγιχτοι όπως και οι εφοπλιστές, τα προνόμια των οποίων προστατεύουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση. ΚΥΠατζήδες και δημοσιογράφοι έχουν γίνει ένα στην Ελλάδα, αφού οι ρόλοι εναλλάσονται στα ΜΜΕ της διαπλοκής του καρτέλ που λειτουργούν χωρίς άδεια χάρι στις πλάτες κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Αυτό με τον αριθμό αδειών δεν το κατάλαβα ακόμη. Η δικαιοσύνη σαφώς συγκάλυψε όλο το παιγνίδι.

Ο κ:Τσίπρας στην επίσκεψη του στη Σερβία ανεφέρθη στο ότι
  1. η Ελλάδα και η Σερβία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ναρκωτικά στο Αιγαίο. Δεν θα θυμάσθε ότι έμποροι απο Ελλάδα, Τουρκία και Σερβία έχουν εμπλακεί στο θέμα του NOOR1. 3 τόνοι ήλθαν στην Ελλάδα και πιάστηκαν. Μιλάμε για ρεκόρ.
  2. θα διανοιχθεί ο Αξιός για να υπάρχει διακίνηση και ανάπτυξη της ποτάμιας ναυτιλίας. Η διάνοιξη του Αξιού είναι κάτι παράνομο αφού ανήκει στο δίκτυο NATURA. H κυβέρνηση το βάπτισε σαν αντιπλημμυρικά έργα. 
Υπενθυμίζω ότι 
  1. ο κ.Τσίπρας στην Αίγυπτο πήγε να κλείσει δουλίτσες για τους εφοπλιστές, για να μεταφέρουν το LNG στην Ελλάδα απο την Αίγυπτο.
  2. ότι ο αγωγός EAST MED τόσα χρόνια θα μπορούσε να είχε κατασκευασθεί αλλά δεν το θέλουν οι εφοπλιστές που δεν ανταποδίδουν πεντάρα στην Ελλάδα αλλά τρώνε και τα δάνεια τους, που τα έχουν κάνει κόκκινα. Για να αποκτήσετε μια αίσθηση του θέματος, σας λέω ότι η Ρωσία ήδη κατασκεύασε τον αγωγό Turkish Stream πρός τη Τουρκία. Η ταχύτητα κατασκευής του ήταν 4 ναυτικά μίλια την ημέρα. Τώρα κατασκευάζει και δεύτερο αγωγό.
Για το λόγο αυτό ο ΔΟΛ Κρήτης καλό είναι να μαζέψει τους γυρολόγους του Λάτση που μιλούν για ΑΟΖ και κοιτάσματα στην υπο ανεξαρτοποίηση Κρήτη και να πάνε μαζί να πνιγούν με τις βλακείες που λένε, οι Συκοφάντες (δεν είπα Υποφάντες ούτε μίλησα για μικρομετόχους).

Ο κ:Τσίπρας προσφέρει με αυτά που κάνει μια όαση σε όσους ασκούν τη ναυτιλία στην Ελλάδα σαν επιστήμη, σαν διαπλοκή και σαν τρόπο ζωής, καθότι τα ναρκωτικά είναι το άνετο κέρδος στο Αιγαίο όπως και τα λαθραία καύσιμα που ΔΕΝ ελέγχει. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα έχει 6 νμ αντί για 12 νμ. Πλατούλες στους ναρκέμπορους και τους πρεζέμπορους κάνει. Το μαύρο χρήμα στην Ελλάδα κάνει περασάδα χωρίς έλεγχο μέσα απο το ναυτιλιακό συνάλλαγμα. Άμεσος έλεγχος στις τράπεζες δεν υπάρχει. Το χρήμα είναι περιορισμένο μόνο για τους κάφρους. Στο τέλος θα έλθει το bail-in γιατί 120 δις (να μη πώ 300 δις που λείπουν σε κόκκινα δάνεια) είναι αδύνατο να φορτωθούν στο κράτος σαν χρέος. Το ψευτο πλεόνασμα του κ.Τσίπρα είναι σαν μια τρίχα απο το κ.. λι μου.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τον ορισμό της εγκληματικής οργάνωσης θα τον έχετε λησμονήσει. Κλέφτης και απατεώνας στην Ελλάδα είναι πάντα ο απέναντι και όχι αυτός που τον κατηγορεί. Μάααααλιστα.

Στην Ελλάδα όταν δύο μαλώνουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι φίλοι. Οι απατεώνες της Στοάς Μακαντάση δεν το κάνουν μόνο μέσα στη Βουλή αλλά και εκτός Βουλής, ακόμη και στη παράγκα της Ζούγκλας, που δεν θα πήγαινα ούτε για κατούρημα. Η Στοά Μακαντάση έχει 2-3 "πομπούς" στην Ελλάδα για να πουλάει φαντασιώσεις στο λαουτζίκο, συν τα πατριωτικά κανάλια που μαζεύουν όλα τα αδέσποτα. Ο ένας έσβυσε, ο άλλος θα σβύσει και στο τέλος θα σβύσει και ο τρίτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.