Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

Οι εφοπλιστές των ναρκωτικών της Κολομβίας φτειάχνουν με τα μούσια βιογραφικό στο τούβλο της ΝΔ. Αίσχος.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Αλήθεια δεν είναι αυτό που σου δείχνουν αλλά αυτό που σούρχεται
Οι φιλικές τιμές θα σταματήσουν. Θα υπάρξει πολύς πόνος και πολύ ζέστη. Θα πέσουν πολλά μπαλκόνια. Η ΝΔ βγάζει μόνο το Μητσοτάκη μπροστά, γιατί δεν έχει κανένα σοβαρό στέλεχος. Ούτε ένα δεν έχει. Είναι ένα κόμμα Απόκρεω που στηρίζεται στη διαπλοκή, σε αγράμματους, σε κολομπίνες και σε πληρωμένους κοντηλοφόρους που είναι γραμμένοι σε λίστες. Αυτού του επιπέδου τις δημσοκοπήσεις τις γράφει και η γάτα μου.  Η Στοά Μακαντάση θα χρειασθεί pumpers... πολλά pumpers. Όποιοι επιμένουν θα δούν τα χειρότερα.
Δεν μπορούν να σβήσουν ούτε μια φωτιά οι ΕΔ και θέλουν F-35, οι κάταρες!!!
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα όπως και άλλοι μοιάζουν με καλόγριες μαϊμού που πουλάνε σταυρουδάκια και φυλαχτά. Ψεύτες και απατεώνες με ένα παραδικαστικό χωρίς τέλος. Μέχρι και ο Ρουβάς πήρε βραβείο! Τόσο χάλια. Η δικαιοσύνη πάντα ήταν ένα θεσμικό εμπόδιο, μόνο που ανακαλύφθηκε τώρα και όχι πρίν τα μνημόνια ή μετά. Όι καμμένοι πάντα πρίν ξεκουμπιστούν για να έλθουν άλλοι χωρίς μητρώο στις καρέκλες τους πετάνε πάντα μερικά αφηγήματα για την υστεροφημία τους. Η σημερινή κυβέρνηση πετάει το αφήγημα με την έξοδο στις αγορές που μόνο νίκη δεν είναι και το αφήγημα με τους ναρκέμπορους στο Αιγαίο που δεν ακουμπάει κανένας.

Δίνω ιδέες γενικώς π.χ. πρόσφατα στο Κυπριακό. Αυτές δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστεί ο κάθε μαλάκας που σας σερβίρουν σαν πολιτικό τα ΜΜΕ του καρτέλ. Στο τέλος θα αυτοτραυματιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.