Ads Top

Far West έγινε η Κολομβία της Κόκας. Καμμένος, Αθανασίου, Κοτζιάς και άλλοι πιστολέρο σε μονομαχία στο Ελ Πάσο.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Καθημερινά τα πράγματα αγριεύουν στη Κολομβία των ναρκωτικών και των λαθραίων στο Αιγαίο. Οι συμμορίες έχουν βγεί στη πλατεία και πυροβολούν στον αέρα για να μη καταλάβει ο κόσμος όσα έχουν κάνει.

ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει χάσει τη ψυχραιμία της και συνεχώς πυροβολεί στον αέρα δίνοντας μια εικόνα Far West στη Κολομβία των Βαλκανίων. Τα ναρκωτικά στο Αιγαίο, τα λαθραία καύσιμα απο τη Τουρκία και αλλού, η αποτυχία στην Ελβετία στο Κυπριακό, τα κοιτάσματα που χαρίζουν στον ένα και στον άλλο, την έχουν κάνει και συμπεριφέρεται σαν ένας ταύρος σε υαλοπωλείο.

Η κυβέρνηση αυτή είναι ανίκανη και επικίνδυνη. Για να μη μιλάει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ για όσα συμβαίνουν πρέπει να έχει πέσει πολύ χρήμα και μέσα στά κόμματα αυτά. Η κυβέρνηση αυτή είναι η πιο μαύρη και αντεθνική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ απο τη χώρα (όχι ότι οι άλλες ήταν πολύ καλύτερες).

Η ΝΔ έχει εξαφανισθεί απο προσώπου γής. Το θέμα Αθανασίου της κόκας και Εμανουήλ των υποβρυχίων έχει κάνει τη δικαιοσύνη ένα λάκο με φίδια. Θα έλεγα κιάλλα εδώ γιατί δεν υπάρχει κάτι που να μη το βλέπω...

Ο κ.Μητσοτάκης γιατί δεν παραιτείται απο αρχηγός της ΝΔ;

Ας γίνει αρχηγός ο κ.Ρουβάς που ξέρει να φτειάχνει και πίτσα ή ο γραφικός κ.Αυγενάκης που παίζει μπάλα και ξέρει και απο πόλο.

Υπάρχει και ο Άδωνης ο φίλος του κ.Πλεύρη. Υπάρχει και ο Τζέρυ ο Πιστόλας και η ορεξάτη κ.Παπακώστα και ο νέος Donald Trump ντε Τσοκαρί... Υπάρχει και ο Δημήτρης "Τίποτα" Αβραμόπουλος ή Σκακιέρας, που βούλιαξε το σύστημα Υγείας και που ήθελε επικαιροποίηση του μνημονίου Παπούλια - Γιλμάζ στο Αιγαίο, αυτός που τα έκανε σκατά στο μεταναστευτικό...

ΚΟΤΖΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΑΜΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Υπάρχει και το ΙΣΤΑΜΕ και ο καπετάν Νικόλας Κοτζιάς ή Πεταλούδας γεννηθείς εν έτει 1950, το στέλεχος του ΚΚΕ που "επανίδρυσε" το ΚΚΕ χωρίς αυτό να το ξέρει! Υπάρχει και η Φώφη δίπλα στο αμαρτωλό ΙΣΤΑΜΕ που υπάρχει ακόμη! Υπάρχει και ο Σημίτης ο Κροτίδας των Ολυμπιακών. Υπάρχει και ο ΓΑΠ o κολλητός του Στρός Κάν. Υπάρχει και ο Βαγγέλης με το USB και το PSI των Ταμείων. Yπάρχει και το "project" στη Γεωργία, υπάρχει και ο Θεωρητικός της 17ης Νοέμβρη που δεν βρέθηκε ποτέ. Πολλά υπάρχουν...

Χρήσιμα άρθρα για τη πορεία Κοτζιά 
  1. O Koτζιάς έκανε κατάσχεση στα έσοδα του Athens Review of Books
  2. Το σκεπτικό της δικαστικής απόφασης μαρτυρεί ανεπίτρεπτη για δικαστήριο πολιτική μεροληψία
  3. Τότε που ο Ν. Κοτζιάς ήταν γκαουλάιτερ δύο σταλινικών δικτατοριών 
  4. Ένας βιασμός της ελευθερίας του λόγου 
  5. Γκάουλαϊτερ
  6. Το τρελό φαγοπότι του ΙΣΤΑΜΕ και τα χρέη στο ΙΚΑ
  7. Ο πρέσβης που ξεσκέπασε ΜΚΟ επικεφαλής της ΥΔΑΣ 
  8. Παραίτηση Κοτζιά από το ΙΣΤΑΜΕ
Η δικαιοσύνη δεν έχει ελέγξει τα λεφτά στη ΜΚΟ ΙΣΤΑΜΕ για τις "έρευνες" που έκανε. Δεν έχει καλέσει τον ΓΑΠ, τον Κοτζιά και άλλους που πέρασαν απο εκεί. Πολλά δεν έχει ελέγξει η δικαιοσύνη. Δεν έπρεπε ένα DNA test να είχε γίνει σε όσους είναι τουλάχιστον μέσα στη Βουλή; Να μη πώ για Δημάρχους, γιατί θα γίνω κακός.
Εικόνες θέματος από Jason Morrow. Από το Blogger.