Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Γιατί δεν βάζουν "τα ναρκωτικά και τα λαθραία στο Αιγαίο" στο ΧΑ αντί να λένε βλακείες για έξοδο στις αγορές;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ!

Απο τη στιγμή που το IMF προανακοίνωσε ότι η βιωσιμότητα του χρέους με τα παρόντα δεδομένα και υπογραφές στο μνημόνιο 3 plus (δεν το λένε 4ο ή 5ο) είναι αδύνατη, μόνο ένας απατεώνας θα έβγαινε στις αγορές ή ένας που είναι σε απελπισία και παίρνει σπίτι βιβλία διαποτισμένα με κόκα και ηρωίνη. Κανείς δεν ξέρει στο Κολομβιανό ανάκτορο τί παίζει, ακόμη και ο γιατρός (αυτός που φτειάχνει τα μείγματα ναρκωτικών).

Το πιθανότερο είναι ότι τα λαμόγια έχουν ένα 5ετές ομόλογο που σκάει απο στιγμή σε στιγμή και το πλεόνασμα του κ.λου για το οποίο καμαρώνουν δεν φτάνει για να το καλύψει.  

Παρακαλάνε τα λαμόγια για ένα ομόλογο στα 4.5% για να έχουν ένα αφήγημα ότι ξεπέρασαν την επιτυχία του Σαμαρά ενώ η αξία των 5ετών ομολόγων έχει πέσει (λόγω μείωσης των spreads). Υπάρχει όμως και ένας σημαντικότερος λόγος, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ; Το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει στο ότι πάνε να φορτώσουν μια ψεύτικη επιτυχία για έξοδο στις αγορές στη κ.Μέρκελ λόγω εκλογών στη Γερμανία. Θα ήταν κουτό και η κουταμάρα πληρώνεται.

Προστάτης των ναρκωτικών στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ένας. Είναι πολλοί γιατί όλοι τρώνε. Μετοχές όμως στα ναρκωτικά που κάπως πάνε σε Γερμανία και Ολλανδία που είναι και ελεύθερα μπορούν να υπάρξουν. Μπορεί να γίνει μια ναυτιλιακή με κόκκινα capitals και να μπεί στο ΧΑ, να έχει και μερικά ΜΜΕ να της λένε τα κάλλαντα και με το ναυτιλιακό συνάλλαγμα που στην Ελλάδα είναι της Έφης το κάγκελο, να αγοράζουν βιβλιοθήκες σε όλους τους travelers του τουρισμού ενώ οι ενώσεις δικαστικών να κάνουν Αέρα Πατέρα σε ότι κουνιέται...

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΜΕΙΟΔΟΣΙΕΣ, ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... ΧΑΜΟΣ

Η Μαφία δεν θέλει να περάσει καμμία μεταρύθμιση και κυρίως να μην ακουμπήσει κανείς την "ελπίδα" του έθνους, τα ναρκωτικά, τα Καβήρεια μυστήρια, τα λαθραία κάθε μορφής, το ναυτιλιακό συνάλλαγμα (ξέπλυμα χρήματος), την φορολόγηση των εφοπλιστών και κυρίως το επίσημο παρακράτος που είναι το ίδιο το κράτος. Η διαφθορά αγγίζει τα πάντα ακόμη και τις ΕΔ.

Τελευταίο σχετικό συμβάν στις ΕΔ μετά τα ORION είναι το θέμα με το πλοίο ALCATRAS που αποσιωπήθηκε απο τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Το πλοίο αυτό που προσάραξε στη Κώ μετέφερε πραγματικά το αντιεροπορικό Korkut-D της Τουρκικής εταιρείας Aselsan, το οποίο στη συνέχεια παραδόθηκε στη Τουρκία ενώ έπρεπε να κατασχεθεί και οι ναυτικοί να συλληφθούν. Δεν έχω καμμία αμφιβολία. Κανένα θέμα εδώ για εξεταστική... όλοι παρέα...

Πολλές δήθεν "μεταρρυθμίσεις" που έκαναν τα λαμόγια εσωτερικού πλουσιότερα πέρασαν μέσα απο "μεταρρυθμίσεις" που απαίτησαν οι "δανειστές" (alter ego), όπως η νομική προστασία σε ΤΑΙΠΕΔ, σε διοικήσεις τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια κοκ. Είναι ευρηματικοί.

To νέο κόλπο είναι να ρίξουν τα πάντα στη στραβή δικαιοσύνη (που είναι πραγματικά θεόστραβη δεν αντιλέγω), ώστε να αλλάξουν απο τη μέση και κάτω ότι σωστό έχει απομείνει σε αυτή. Λέω απο τη μέση και κάτω γιατί απο τη μέση και πάνω το πανηγύρι έχει τελειώσει. Η Στοά Μακαντάση τα ξέρει αυτά...

Μη νομίσετε ότι είναι μιά μόνο η συμμορία που κάνει τις δουλειές. Στη κορυφή μπορεί. Απο κάτω είναι πολλές. Πού και που συλλαμβάνεται καμμία απο τις μικρές για ξεκάρφωμα.

ΤΟ ΚΟΛΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ 

Μάλλον δεν θα σας έχουν πεί πόσα χρωστάνε οι δήμοι και οι κοινότητες. Έχουν χρεοκοπήσει απο χρόνια. Σε μια "εκδοχή" Πρωθυπουργού Μητσοτάκη, όλες οι υπηρεσίες των Δήμων θα περάσουν σε ιδιώτες για να μη έχει έξοδα το "κράτος". Δεν θα σπολυθεί κανείς τεμπέλης. Το management θα μοιρασθεί χωρίς να πάρει το κράτος δεκάρα, σαν τον ΤΑP επι Σαμαρά. Για αυτούς στη κυβέρνηση τί θα πάρουν δεν ξέρω αλλά για τα λούσα των βουλευτών δεν φτάνει μόνο ένας μισθός...

TO ΔΕΙΠΝΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Εν τω μεταξύ μετά το Μυστικό Δείπνο που πρόσφερε η Ντόρα Μπακογιάννη - Κούβελου - Μητσοτάκη στον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν παρουσία πολλών εφοπλιστών μεταξύ των οποίων και του Μαρινάκη προέκυψε μια νέα επιχειρηματικά ιδέα, η μεταφορά LNG προς λιμάνι της Βουλγαρία και μέσω αυτού προς την ΕΕ απο το Αζερμπαϊτζάν (μέσω Γεωργίας).

Αυτό σαν επιχειρηματική πράξη δεν είναι κάτι επιλήψιμο, κάνει όμως κακό στην Ελλάδα αφού τη καταργεί σαν δρόμο μεταφοράς πρός την ΕΕ. Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη - Κούβελου - Μητσοτάκη έχει μπλέξει τον Κήρυκα Χανίων με την ... οδοντόβουρτσα της...

Δεν περιμένω και κάτι καλύτερο απο ένα καρτέλ μπλεγμένο με λαθραία και με ναρκωτικά στο Αιγαίο, στη Μαύρη θάλασσα και αλλού...

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ "ΚΡΗΤΗ" ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ - TO ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ

Μιλάμε για ιστορίες χωρίς τέλος στο δρόμο της διάλυσης της χώρας. Το πακέτο Κρήτη όπως σας έχω πεί έχει πολλά θετικά και κάποιοι το έχουν για σκότωμα στη Στοά Μακαντάση απο χρόνια. Η σιωπή όλων όπως πάντα εξαγοράζεται με διορισμούς. Το βούλιαγμα που ξεκίνησε ο Ανδρέας με τα 7 διπλώματα συνεχίζουν οι επόμενοι.

Η επιχείρηση ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ προχωράει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.