Ads Top

Ειδικό δικαστήριο πρέπει να στηθεί για Τσίπρα και Καμμένο. Αν δεν βρεθούν τα 5 δις ευρώ του ομολόγου που λήγει, τότε πάπαλα...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
Κανένας κρατικός έλεγχος σημαίνει προστασία της παρανομίας
Ολόκληρος πίνακας απο αινίγματα που δεν έχουν εξιχνιασθεί έχει συσσωρευτεί κατά των Τσίπρα και Καμμένου. Δεν είναι μόνο το θέμα της εμφανούς προστασίας που προσφέρουν στη διακίνηση των ναρκωτικών, των λαθραίων καυσίμων καί άλλων λαθραίων, των μεταναστών κλπ που επιβαρύνουν με δις ευρώ μια χώρα που έχει χάσει απο τη διαφθορά τον κοινωνικό της ιστό και την πολιτιστική της ταυτότητα.

Νομίζω πως από τη στιγμή που έχουν συσσωρευθεί πολλά ερωτήματα, τα οποία για να απαντηθούν χρειάζονται πολλές εξεταστικές περίοδοι της Βουλής και δεδομένου ότι το Σύνταγμα της Ελλάδας έχει γίνει σαλάμι αέρος, πρέπει να υπάρξουν παράλληλα πολλά ειδικά δικαστήρια για όσους και για όποιους υπάρχουν σοβαρές υποψίες για μειοδοσία.

Οι Σημίτης και Καραμανλής π.χ. έφεραν τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Μετά η μπάλα πέρασε στους επόμενους που έκαναν τα πράγματα πολύ χειρότερα σε μια χώρα που έχει τεράστιο ορυκτό πλούτο και που φαίνεται ότι πρόκειται να γίνει νέα Συρία ή νέα Βενζουέλα ανάλογα με το σχηματισμό που θα είναι κυβέρνηση. Δεν αφαιρώ κανένα απο αυτό τον κατάλογο. Ο επόμενος πρωθυπουργός φαινόταν ότι πάντα συγκάλυπτε τον προηγούμενο αφού κανένας δεν ετιμωρείτο ενώ η χώρα βυθιζόταν. Πρέπει όμως για να ξεκινήσει κανείς να βρεί άκρη, να ψάξει απο το σήμερα πρός τα πίσω. Με τα χρόνια οι εκάστοτε στα πράγματα έχαναν στο δρόμο αποδείξεις και οι παλιαιότερες θα έχουν χαθεί.  Θα θυμόσαστε τη φωτιά στο υπουργείο Οικονομικών επι Παπακωνσταντίνου ή το χάσιμο 11 φακέλων απο το Φάκελο της Κύπρου στη Βουλή κοκ.

Aς δούμε το φαινόμενο "Τσίπρας και Καμμένος". Σας το εξηγώ με τα διάγραμματα που ακολουθούν. Προφανώς υπάρχουν και άλλες γραμμές για τον καθένα που πρέπει να προστεθούν.  Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη.


Η Ελληνική δικαιοσύνη έχει απορροφηθεί μέσα στη διαπλοκή. Χαρακτηριστική εκτροπή είναι ο διορισμός της κ.Θάνου στο Μαξίμου. Όλοι θα θυμάσθε τη "βιβλιοθήκη" αλλά και τη "δίκαια" απόφαση της να θεωρείται ως νόμιμη η μείωση μισθού (χωρίς η ΕΛΣΤΑΤ να έχει καθορίσει ποιός είναι αυτός ο μισθός, κάτω απο τον οποίο δεν μπορεί να υπάρξει μείωση) και κατ' επέκταση και οι απολύσεις (μισθός μηδέν).

Σημειώστε ότι εγώ με άρθρο μου υπέδειξα το πως υπολογίζεται ο μισθός (θα το βρείτε κάπου μέσα σε αυτό το ιστολόγιο) μαθηματικά, μια πράξη στο Excel είναι. Επι ΝΔ έψαχναν επι εξάμηνο κάτι Καθηγητές ΑΕΙ να τον υπολογίσουν! Εδώ είναι Ιαπωνία όμως και εμείς οι Καθηγητές δεν είμαστε σαλντιμπάγκοι ούτε γυρολόγοι του Λάτση να λέμε τόσα παραμύθια για τα κοιτάσματα και την ΑΟΖ. Βγάλαμε έναν χάρτη που δεν αναπαράγει κανένας, ένα χάρτη που δείχνει όλα τα κοιτάσμαστα στην ανατολική Μεσόγειο, ένα χάρτη που επαληθεύεται συνέχεια και που δεν σας δείχνουν. Αυτοί είμαστε. Απόδειξη, συνέπεια, εντιμότητα, αλήθειες χωρίς φόβο και πάθος.

Δεν έχει πρόβλημα μόνο η κυβέρνηση στην άσκηση της εξουσίας  αλλά και η αντιπολίτευση. Αυτή έχει απορροφηθεί μέσα στη διαπλοκή, κάτι που είναι η φωλιά όλων, ο κύριος παραοχός τους. Δεν εμφανίζει την αντίδραση που πρέπει, γιατί όλοι είναι μια παρέα και γιατί όλοι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους.
Σημειώστε πώς στο τέλος όταν θα γίνει χρεοκοπία οι εγγυήσεις στο Αγγλικό Δίκαιο που θα έχουν δοθεί, για περιουσίες και για κοιτάσματα θα καταπέσουν. Οι δανειστές σε μια μέρα θα γίνουν πάμπλουτοι αφού οι εγγυήσεις είναι μέρος της αξίας τους. Αυτό μας λέει πως ένα επεισόδιο με τη Τουρκία και μια χρεοκοπία είναι "αναγκαία" να συμβεί και θα φέρει το ποθητό για όλους τους απατεώνες και τους οικονομικούς δολοφόνους αποτέλεσμα. Τεμαχισμό και αποτέφρωση της χώρας και  του Ελληνισμού, τεράστιο πλούτο για τους δανειστές.

Προβληματική παραμένει η συμπεριφορά της επίσημης Εκκλησίας και των "ακαδημαϊκών", όπως είχε γίνει επι Χούντας πού έπεσε η Κύπρος και τα κοιτάσματα της έγιναν διαθέσιμα για πολλούς στη συνέχεια.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ, Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. 

Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε την επικινδυνότητα της παρούσας κατάστασης. Τo Bloomberg κοιμάται όρθιο και αυτό. Δεν έχει πιάσει το πρόβλημα.

Θα παρατηρήσω ότι το ξαναπαιγμένο παιγνίδι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ τους δανειστές, είναι ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ πάλι θα γυρίσει ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ. Μεγάλα νούμερα οι άνθρωποι και ο Καραμανλής απούσα...
Εικόνες θέματος από Jason Morrow. Από το Blogger.