Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Κάτι βρώμικο συμβαίνει στη δικαιοσύνη. Έπιασαν μια απο τις Μαφίες τσιγάρων, 44 άτομα και τα άφησαν όλα ελεύθερα!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤI; 

Δύο παράνομα εργοστάσια παραγωγής και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο. Πάνω από 70 τόνοι καπνού και περίπου 178 εκατομμύρια τεμάχια τσιγάρων καθώς και απόθεμα υλικών, με το οποίο θα μπορούσαν να παραχθούν πάνω από 25 εκατομμύρια πακέτα τσιγάρων, εντοπίσθηκαν απο την αστυνομία και κατασχέθηκαν. Περισσότερα από 32 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζονται οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό Δημόσιο. 

Εντυπωσιακά τα ευρήματα της Αστυνομίας. Τα μηχανήματα ήλθαν απο τη Σόφια και ο καπνός απο την Ιταλία ή απο τη Τουρκία λέω εγώ με πλοία που έφταναν μέχρι την Ελευσίνα, όπως σε προηγούμενο άρθρο είχα επισημάνει.

Τα τσιγάρα επωλούντο σε όλη την Αττική αλλά και στην ΕΕ. 44 άτομα συνελήφθησαν. Η Αστυνομία τους πήρε καταθέσεις και μετά τους άφησε όλους ελεύθερους!!! Η ΝΔ ξέρει κάτι; Απο πού έπεσε τηλεφώνημα; To Σκάι γιατί δεν είπε κάτι; Επειδή κοντά ήταν κάτι διυλιστήρια; Η Στοά Μακαντάση ξέρει κάτι;

Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Αυτό το συμβάν δείχνει πως κάτι βρώμικο συμβαίνει στην Ελληνική δικαιοσύνη ή ότι κάτι ακόμη πιό βρώμικο υπάρχει στο πολιτικό σύστημα της χώρας.

Δεν έφτανε το NOOR1 έχουμε και νέο κανόνι, τεραστίου μεγέθους. Και τα δύο επιβαιώνουν όσα γράφω καθημερινά περί διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων στο Αιγαίο, στο Ιόνιο και ποιός ξέρει που αλλού με τις ΕΔ και τη δήθεν δικαιοσύνη να φιγουράρουν σαν χαλασμένες μαριονέτες χαμένες στο Μεσαίωνα. Επαληθεύτηκα πάλι.

ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣτΕ

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας προκάλεσε μέ όσα είπε την Ελληνική κοινωνία, θεωρώντας την απρόσμενα ηλίθια, κάτι που ερέθισε κάποιον ακτιβιστή που του έστειλε ένα μήνυμα με παράπονα. Το μήνυμα είναι αυτό που ακολουθεί.
Τα πάντα είναι θέμα ερμηνείας. Εγώ το γράμμα αυτό δεν το βλέπω σαν απειλή όπως είπαν κάποιοι στα ΜΜΕ της διαπλοκής αλλά σαν πράξη διαμαρτυρίας, απέναντι σε μια δικαιοσύνη που δεν κάνει σωστά και με ευαισθησία τη δουλειά της. Όλοι κρίνονται. ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.