Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

1% "πλεόνασμα" μάζεψαν οι απατεώνες σε 6 μήνες. Λείπουν άλλα 4.5 δις ευρώ σε φόρους για το επόμενο εξάμηνο και είναι και οι Γερμανικές εκλογές...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη


3.5% πλεόνασμα αντιστοιχεί σε 3.5x1.8=6.3 δις ευρώ. Αφού μάζεψαν το 1% απο φόρους μένει να συγκεντρωθεί άλλο ένα 2.5% απο φόρους, δηλαδή 2.5x1.8=4.5 δις ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι έρχονται νέα μέτρα. Πολλά νέα μέτρα. Δεν σας λυπάμαι. Είστε άξιοι της μοίρας σας. Και θέλετε μετά και το Μητσοτάκη. Θα σας έλεγα τι θά πάρετε...


Ο πληθωρισμός ανέβηκε με τις μεταρρυθμίσεις άρα και ο δείκτης μιζέριας. Αυτό που είπε ο κ.Βενιζέλος MSc ότι με τη μείωση των μισθών θα υπάρξει αποπληθωτισμός αποδεικνύεται λάθος εκ του αποτελέσματος. Ο πληθωρισμός αυξήθηκε παρότι μειώθηκαν οι μισθοί. Οι στατιστικές το λένε αλλά και η θεωρία (κάπου εδώ μέσα το έχω εξηγήσει).


Έχουμε αύξηση της μερικής απασχόλησης απο τα προγράμματα ανεργείας. Οι απατεώνες θα σας μιλήσουν για αύξηση της απασχόλησης και για μείωση της ανεργείας. Δεν θα εξηγήσουν τη λεπτομέρεια που σας ανέφερα.


Υπάρχει μείωση της παραγωγής από το 2014 και μετά.


Υπάρχει μείωση στη συνεισφορά στο ΑΕΠ απο την αγροτική παραγωγή.


Έχει αυξηθεί το έλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου (πιο αρνητικό)

Έχουν μειωθεί τα έσοδα απο τον τουρισμό. Αυτό λέει το παραπάνω διάγραμμα, όπως και ότι το χειμώνα στην Ελλάδα οι ξενοδόχοι κυνηγάνε αλογόμυγες... Θα μού πείτε ότι ακούτε άλλα.

Πληρώστε φόρους μέχρι να καταλάβετε ότι πληρώνετε τους φόρους άλλων και ότι στόχος είναι τα κοιτάσματα εδώ και μισό αιώνα. Τα "ψιλά" τα δίνουν σε κολλητούς απο τη Στοά Μακαντάση με δάνεια που θα χρεωθούν σε σάς και που επειδή δεν θα έχετε να αποπληρώσετε όσα χρειάζονται με φόρους που θα αυξάνουν κάθε χρόνο, στο τέλος δεν θα μείνει ούτε ένας με σπίτι. Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι τα ίδια σκ.τά. Εγώ δεν είμαι.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει στο ότι πάνε να φορτώσουν μια "επιτυχία" από μια "επιτυχή" έξοδο στις αγορές στη κ.Μέρκελ λόγω εκλογών στη Γερμανία ΑΕ. 

Δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλοι χαζομ.λάκες οι μεσάζοντες της διατήρησης των προνομίων των εφοπλιστών αλλά η επιστήμη δεν μπορεί να το απορίψει. Είναι ιατρικώς δυνατόν. 

Σημείωστε ότι αυτή την εκδοχή την διαβάζετε μόνο εδώ. Ακόμη και το Bloomberg δεν το έχει πιάσει το θέμα. Είναι θέμα IQ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.