Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Οι βίαιες αντιδράσεις σε όσα γίνονται μπορεί να είναι ηθικά και συνταγματικά αποδεκτές. Μπορεί όμως να προωθούν και πολιτικές εξελίξεις...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη 
Οι εχθροί της Ελλάδας ιστορικά είχαν πάντα αντίκλητους μέσα στην Ελλάδα
Αν δεχτούμε ότι αποτέλεσμα της επιβολής των νόμων είναι η τάξη, τότε είναι κατανοητό ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει τάξη απο τη στιγμή που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι με τον ίδιο τρόπο για όλους.

Σε τόση αταξία που υπάρχει δεν είναι εύκολο να καθορισθεί τί είναι νόμιμο και τί όχι ή αν οι πράξεις καθενός είναι ένα είδος επίθεσης ή αυτοάμυνας σε ότι τον χτυπάει.

Οι εφαρμοστικοί νόμοι των μνημονίων δεν οδήγησαν σε μεταρρυθμίσεις βιωσιμότητας της Ελληνικής κοινωνίας αλλά σε προστασία της ντόπιας πλουτοκρατίας και στην εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. Πρόκειται για τρομονόμους ευρείας περιοχής εφαρμογής.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΘΙΚΟΝ ΕΡΙΣΜΑ

Ο Ελληνικός λαός ξεχνάει εύκολα. Το συμβάν Παπαδήμου ήλθε για να θυμίσει, ότι ο κ.Παπαδήμος, παρέδωσε τη χώρα μας για πάντα στα μνημόνια εν μέσω λευκού καπνού, υπογράφοντας το δημοσιονομικό σύμφωνο με πρόταση Γιώργου Καρατζαφέρη. 

Ο κ.Παπαδήμος έχει προκαλέσει τεράστια καταστροφή στην Ελλάδα, απο την οποία δεν θα γλυτώσει καμμία απο τις ερχόμενες γενεές. 

Ήταν απο αυτούς που δεν την άφησαν να χρεοκοπήσει τότε που έπρεπε και που την πρoώθησε στο ευρώ χωρίς να έχουν ληφθεί υποχρεωτικά μέτρα προστασίας της οικονομίας της απο την ΕΕ. Απόδειξη των κακών επιλογών στις οποίες συμμετείχε ο κ.Παπαδήμος αποτελεί το γεγονός, ότι η χώρα πάει απο το 2001 συνεχώς προς το χειρότερο. 

Μιλάμε για "βιογραφικό" και μάλιστα αναγνωρισμένο απο την Ακαδημία Αθηνών! Ρε κάτι κατασκευές...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Δεν είναι ξένο στα δρώμενα της Ελλάδας, ένας "πολιτικός" να εμφανίζεται απο το πουθενά, να κάνει μια "δουλίτσα" και μετά να εξαφανίζεται απο το προσκήνιο παριστάνοντας τον "αριστοκράτη", λαμβάνοντας τιμές και δόξες απο τη τοπική μαφία. 

Οι πολλαπλές κακές επιλογές, οι δείκτες της οικονομίας και η αύξηση του χρέους της χώρας μας επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ομάδων οικονομικών δολοφόνων, που έρχονται στην επικαιρότητα κατά ριπάς και μετά εξαφανίζονται σαν να ήταν τζούφιες...

ΜΕΡΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΝΟΣ.

Στη συνέχεια, σας παρουσιάζω μια εξομοίωση για βόμβα απο διαρροή αερίου που βρήκα στο διαδίκτυο, η οποία δείχνει κατ' αναλογία, πως έγινε το συμβάν.


Κροτίδα ήταν αυτό που εξερράγη στο φάκελο που άνοιξε χωρίς να ελέγξει ο κ.Παπαδήμος και όχι βόμβα. Αν ήταν βόμβα, ο κ.Παπαδήμος θα είχε γίνει τοματοπολτός.

Το συμβάν προεκλήθη απο τη συμπεριφορά του τυραννικού καθεστώτος προς το λαό μας και δεν είχε σκοπό να οδηγήσει στο φόνο του Παπαδήμου (αυτό είναι το μόνο σίγουρο).

Το κράτος των Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Σημίτη, Καραμανλή, ΓΑΠ και Τσίπρα δεν κρατάει ακόμη πρωτόκολο στη διακίνηση των επιστολών, ενσωματωμένο πάνω τους. Μιλάμε για υποανάπτυπτους που ακόμη στηρίζουν οι έξω και ειδικά οι ΗΠΑ του Donald Trump, που έχει κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες ένα διαρκές show. Να μη το ξεχάσω, ότι στην απόφασή του για τη προστασία του περιβάλλοντος με το σύμφωνο των Παρισίων κρύβεται και η εισαγωγή είτε χρήση στις ΗΠΑ αυτοκινήτων χαμηλότερης τεχνολογίας, δηλαδή χαμηλότερου κόστους. Αυτό στη Γερμανία δεν το έχουν σκεφθεί ακόμη...

ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Η δημιουργία σχετικών γεγονότων για να ξεχασθούν η αποτυχία, η ανικανότητα και οι διαρκείς γκάφες του κ.Τσίπρα σε συνδιασμό με την εμφανή συγκρότηση σαν παρέας όλου του πολιτικού συστήματος, μπορεί να είναι ένας λόγος και κατά τη γνώμη μου ο πιθανότερος. Μπορεί όμως να μην είναι ο μόνος, καθότι το IMF ψάχνει για ένα συνεργάτη νοοτροπίας Μακρόν και χρειαζόταν κάποιο κλίμα. 

Αυτός ο λόγος με οδηγεί στο συμπέρασμα της στήριξης των οργανωτών του συμβάντος απο μυστικές υπηρεσίες. Το θεωρώ 100% σίγουρο.

Κάποια στιγμή θα δούμε και θανάτους πρώην ή νύν πρωθυπουργών. Για το λόγο αυτό καλύτερα να μη προκαλείται το κοινό αίσθημα απο κανένα και να μη βασανίζονται επιλεκτικά συγκεκριμένα κοινωνικά στρώματα με φορολογικά μέτρα και μειώσεις μισθών και συντάξεων. Το θέμα της μη φορολόγησης των εφοπλιστών έχει βρωμίσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κώστας Μητσοτάκης έγινε Πρωθυπουργός με τις ψήφους που κέρδισε απο το θάνατο του Κώστα Μπακογιάννη. Δεν είχε πιθανότητες να βγεί με άλλο τρόπο.

Η παρουσία του κ.Μητσοτάκη στη πολιτική ζωή της Ελλάδας είναι αποτέλεσμα της κακής λειτουργίας του πολιτεύματος. Έχει μηδενικό πολιτικό λόγο και ηγείται μιας παράταξης που κατέστρεψε τη χώρα. Πιστεύω ακράδαντα πως οι εφοπλιστές, αν απο το παράθυρο που τον έχουν να ατενίζει "παραγωγικά" τη θάλασσα, τον οδηγήσουν στη πρωθυπουργική καρέκλα με τα ΜΜΕ που ελέγχουν ή χάριν συγγενείας, θα κλάψουν "Μάνες" και ξέρετε όλοι ότι είμαι πολύ δυνατός στις προβλέψεις μου.

Κρίσιμης σημασίας είναι το επόμενο συμβάν και ειδικά το πότε θα γίνει. Πρίν τις φωτιές ή λίγο μετά; Βράζει η κότα στο ζουμί της. Είναι πολλοί στη σειρά που περιμένουν... αν όμως δεν προκύψει κάτι, τότε θα προκύψει ο νέος Μακρόν... Απο προβοκάτορες είναι γεμάτη η δημοσιογραφία, που παράγει ήρωες και σωτήρες απο κάθε λογής σκουπίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.