Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Η παγκόσμια τάξη μετατρέπει το παλαιό διπολισμό Ανατολής-Δύσης σε ένα διπολισμό ειρηνοποιών-τρομοκρατών. Μετά τις ΜΚΟ πάμε στις αναρχικές ομάδες. Πλουσιότεροι οι έμποροι όπλων.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

380 δις ευρώ θα σπαταλήσει η Σαουδική Αραβία για την αγορά όπλων απο τις ΗΠΑ. Η ειρήνη θέλει χορηγούς αλλά κάποιος πρέπει να δίνει φαγητό και στους τρομοκράτες, να τους περιθάλπει, να τους δίνει στέγη και φαγητό, να εξυπηρετεί κοκ. Οι τρομοκράτες δεν είναι απαραίτητο να ξέρουν το ρόλο του "προστάτη" τους. Είναι καύσιμο αλλά δεν το ξέρουν.
Το καρπούζι το κόβεις και το τρώς με πολλούς τρόπους αλλά παραμένει καρπούζι, όταν το DNA του παραμένει το ίδιο.
Ο γνωστός μας κόσμος αργά και σταθερά μετασχηματίζεται σε ένα ίδρυμα προστασίας και ενίσχυσης της παγκόσμιας τάξης. Αυτή η μετατροπή έχει διάφορα ονόματα, όπως "προστασία κατά της τρομοκρατίας", κάτι που καταργεί το γνωστό παγκόσμιο διπολισμό στη πρακτική ή τη θεωρητική του μορφή και παράγει τοπικές εντάσεις που βασίζονται σε καθαρά οικονομικές διαφορές. Υπο την έννοια αυτή, ο κόσμος αποτελείται πλέον απο κράτη που είναι εν δυνάμει τρομοκράτες και ειρηνοποιοί, έχουμε δηλαδή ένα νέο είδος διπολισμού.

Η κατανάλωση οικονομικών πόρων για να μείνουν τα υπάρχοντα κράτη στις δομές που έχουν τους αφαιρεί πόρους απο αυτούς που χρειάζονται για τη διατήρηση της συνοχής τους με βάση το σύνταγμά τους. Είτε με τοπικό πόλεμο είτε με αλλαγές συνόρων με ενδιάμεσες στάσεις, τα κράτη θα μετασχηματισθούν σε νέες δομές με βάση τις οικονομικές τους ανάγκες και τη παραγωγική τους ικανότητα. Στο νέο αυτό σχήμα, η χώρα μας είναι ήδη σε μεγάλη αστάθεια και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί εκείνο το χάσμα που δεν θα μπορεί να καλύψει με αποτέλεσμα να γίνει κομμάτια.

Οι μετατροπές έχουν πάντα κόστος και απαιτούν την ύπαρξη ενός ιστού που να υπακούει όσο το δυνατόν πιο τυφλά. Τί πιό έξυπνο από το να υπάρχει αυτοτροφοδότηση, που θα είναι ανάλογη του μεγέθους των μεταβολών που χρειάζονται να γίνουν.

Η κατανάλωση διεθνώς εσωτερικών οικονομικών και ανθρωπίνων πόρων για το σκοπό αυτό θα ελαττώσει τις αντιδράσεις απο το ΧΘΕΣ, τη συντήρηση (την αγάπη προς την αδράνεια).

Η Ελλάδα μετασχηματίζεται σε μια χώρα μικρότερης συνοχής με άγνωστο τέλος. Στο κόσμο που διαμορφώνεται απαιτούνται θέσεις που να δίνουν ταυτότητα γονιμότητας και ζωής. Αυτό δεν είναι κάτι που το πολιτικό ΧΘΕΣ της Ελλάδας μπορεί να παράγει. Είναι ο λόγος που η παγκόσμια τάξη ακόμη το στηρίζει. Είναι το καύσιμο της για να συμβεί η μεταλλαγή της Ελληνικής κοινωνίας!

Στη μεταλλαγή της Ελληνικής κοινωνίας σε μια κοινωνία ξένων, η πληροφόρηση έχει ένα πρωτεύοντα και καθοριστικό ρόλο, αφού με βάση αυτή αναζητούνται λύσεις. Τα ΜΜΕ και η Παιδεία στην Ελλάδα έχουν από χρόνια χρεοκοπήσει. Το καύσιμο θα καεί γρηγορότερα.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ (GUNS N ROSES)

Η ένωση ακραίων είτε διαφορετικών οντοτήτων παράγει νέες οντότητες που μόνες τους δεν μπορεί να ζήσουν αιώνια. Σε μια ενδιάμεση κατάσταση μετάβασης απο τη ζωή στο θάνατο και την αναγέννηση, εμφανίζεται και η παρουσία του μέσου όρου, ενός χώρου μέσα στον οποίο αναμειγνύονται όλα. Μιλάω για τη γέννηση μιας κοινής κατάστασης με νέες ιδιότητες. Σε αυτή διαχέονται οι ιδιότητες και τα σφάλματα των μητρικών κυττάρων. Αυτό σαν αρχή ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα που μπορεί να προκύψουν φέρνει και την απελευθέρωση της χρήσης των όπλων, που θα συσωρευθούν γύρω απο τους πυρήνες που θα γεννιούνται.

Η απελευθέρωση των όπλων και μέσα στην ΕΕ θα προκύψει ως ανάγκη, κάτι που θα κάνει πλουσιότερους τους έμπορους όπλων και τους πωλητές των.

Σχετικά άρθρα
  1. Η πολιτειακή αλλαγή που κρύβουν τα μνημόνια (2016)
  2. Η κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας που ξέραμε  (2016)
  3. Χάρτης κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Τουρκίας και των κατεχομένων της Κύπρου (2013)
  4. Μεγάλα οικόπεδα υδρογονανθράκων σε διεθνή ύδατα σημαίνει αναγκαίες εγγυήσεις ασφάλειας (2017)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

====================================
>>>>>>>>>>>>>> ΠΡΟΣΟΧΗ >>>>>>>>>>>>
====================================
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι ΜΟΝΟ πάνω στο θέμα του άρθρου. Σχόλια με κεφαλαία γράμματα θα κόβονται. Τα σχόλια να έχουν μέγεθος 8 γραμμών το πολύ αλλοιώς δεν θα δημοσιεύονται.