Ads Top

Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση αλλά πολιτειακή ανωμαλία!

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Υπάρχει μια τεράστια πολιτειακή ανωμαλία και όλοι χαριεντίζεσθε ακόμη!!!

Το πλιάτσικο στην Ελλάδα συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε ούτε μια μέρα. Είναι όλοι παρέα και οι επόμενοι πάντα συγκαλύπτουν τους προηγούμενους. Όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ελλάδα, θα βρείς απο κάτω σκάνδαλα (τραίνα ολόκληρα) και λοβητούρες δις ευρώ, που ακόμη και τώρα συνεχίζονται. Η Ελλάδα έχει το πρωτάθλημα στη διαφθορά.

Την ευθύνη για όλα έχουν αυτοί που υπογράφουν τις ανωμαλίες (οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες) και όχι αυτοί που προτείνουν ή εκβιάζουν. Ευθύνη έχουν και αυτοί που τους ψηφίζουν. Ευθύνη έχουν και αυτοί που τους επισημοποιούν δίνοντας τους μικρόφωνο τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών που δεν πληρώνουν φόρους με τη βοήθεια των τηλεμασόνων, που αποκτούν εφημερίδες απο το “πουθενά”. Ευθύνη έχουν και αυτοί που νομιμοποιούν τις πράξεις τους (ανώτατα δικαστήρια και “ανεξάρτητες” αρχές).

Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα θέματα είναι λάθος. Ζείτε σε μια μαύρη τρύπα χωρίς να έχετε αντιληφθεί πως είστε νεκροί.

Συμπολίτευση και αντιπολίτευση κρατούν κόκκινο φανάρι στους οικονομικούς δολοφόνους που δρούν ανενόχλητα. Όλοι μαζί σας δουλεύουν.

NA ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΤΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


Όταν οι ανάγκες της Ελλάδας υπερβούν τη δόση που μπορεί να δοθεί σε μια αξιολόγηση, τότε καθίσταται αναγκαία η σύνταξη ενός νέου μνημονίου. Πρόκειται για στημένη κομπίνα, αυτό που συμβαίνει. 

  • Δεν είμαι σίγουρος αν στη ΤτΕ υπάρχουν ακόμη τα λεφτά των Ταμείων, κάπου 20 δις ευρώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που το επισημαίνω αυτό. Πιστεύω άν έχει κάτι απομείνει απο αυτά τα λεφτά, αυτό θα πρέπει να είναι γύρω στα 10 δις ευρώ. Για τα ομόλογα της Εκκλησίας απο το PSI; Eδώ μόνο εισαγγελέας μπορεί να βρεί άκρη.
  • Σημειώστε, ότι μια “αποφυγή” συζήτησης για μνημόνιο 4, σημαίνει ΜΗ συζήτηση για το χρέος. Γιατί δεν κάνουν οι αμόρφωτοι στην άκρη;

Έχουν γίνει και γίνονται τραγικά πράγματα στην Ελλάδα. Αναγκαίος στο τέλος θα είναι ο “κατακλυσμός” για να εξαφανισθούν όλες οι αποδείξεις. Οι αμόρφωτοι το ξέρουν.

ΝΑ ΠΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ!!!

Η κυβέρνηση Σαμαρά προστάτευσε τους διοικητές των τραπεζών στο θέμα των κόκκινων δανείων με νόμο. Και η "αριστερή" κυβέρνηση Τσίπρα όμως δεν πάει πίσω. Tο κάνει καλύτερα, το λένε και οι δανειστές αυτό. Παροχή ασυλίας για αστικές και ποινικές ευθύνες οι οποίες ενδέχεται να προκύψουν από αναδιαρθρώσεις ή απο διαγραφές κόκκινων δανείων, σε στελέχη τραπεζών αλλά και σε όσους δημόσιους υπαλλήλους θα χειρίζονται τις σχετικές υποθέσεις, προβλέπει το σχέδιο νόμου που εποιμάζεται να καταθέσει. Ο κάθε υπάλληλος θα μπορεί να ξεπουλάει τα δάνεια όσο θέλει χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα! Αυτό ίσως να γίνεται για πρώτη φορά στον πλανήτη!

Θα χρειασθεί και μια κρίση στις τράπεζες, για να γίνει η δουλειά επίσημα.  Έτσι γίνονται αυτά. Εργοστάσιο παρανομίας είναι η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Στις τράπεζες ξέρουν απο αυτά. Για μένα θα είναι ένα ακόμη αναμενόμενο συμβάν, που θα επιβεβαιώνει τη διαφθορά και την οργανωμένη διαπλοκή που υπάρχει. Εσείς μπορεί να μη πάρετε και είδηση, καθότι το IQ σας…
Εικόνες θέματος από Jason Morrow. Από το Blogger.